Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Direcția 5 lansează albumul "Happy Day"

Pe 15 noiembrie, Direcția 5 va susține un nou concert la Sala Palatului. În cadrul evenimentului va fi lansat albumul "Happy Day", ce include o colaborare cu un artist cunoscut atât în România, cât și peste hotare.

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la cel mai important concert din acest an al trupei Direcția 5 - „Live în București“, eveniment ce are loc pe 15 noiembrie, la Sala Palatului. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar una dintre surprizele trupei este lansarea albumului „Happy Day“, care va putea fi achiziționat în ziua concertului chiar de la Sala Palatului.

Pe cel mai recent material discografic semnat Direcția 5 se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ și „Tu m-ai cucerit“. În plus, pe lângă piesele solo, Direcția 5 a inclus și o colaborare cu un artist ce a cucerit de-a lungul timpului atât topurile din România, cât și cele internaționale.

„Show-ul de la Sala Palatului va fi unul de neuitat. Le pregătim multe surprize fanilor. Vom interpreta piese ca «O fată ca ea», «Forever love» și «Te iubesc», dar și melodii nelansate“, a spus Marian Ionescu.

Bilete Concert Direcția 5 la Sala Palatului:

  • Categoria 1 - 150 lei
  • Categoria 2 - 110 lei
  • Categoria 3 - 80 lei
  • Categoria 4 - 70 lei

Direcția 5 a mai concertat la Sala Palatului pe 7 martie, spectacolul fiind dedicat publicului feminin. (Recomandare: Vezi poze de la concertul Direcția 5 de pe 7 martie)

În luna mai, Direcția 5 a lansat piesa "Am știut", o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete și sentimente pe care le ai atunci când te trezești dimineața alături de jumătatea ta. Piesa se va regăsi pe albumul "Happy Day".

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Directia 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Europe a lansat piesa "Turn To Dust" - AUDIO

Europe a publicat online o nouă piesă, intitulată "Turn To Dust". Melodia este extrasă de pe albumul ”Walk The Earth”,...

Închide