Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dima Trofim: interpretare "de poveste" la Vocea României

În cadrul celei de-a cincea serii de audiții pe nevăzute, am avut parte de momentul cortinei, așa cum formatul emisiunii ne-a obișnuit. Nici publicul nu a putut vedea cum arată concurentul care interpretat "Fairytale" și care a reușit să întoarcă două scaune.

Publicat

pe

Dima Trofim - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Odată ce cortina a dispărut, atât audiența, cât și antrenorii au fost surprinși să îl vadă pe Dima Trofim, un nume cunoscut în mediul artistic.

Pe numele său complet, Dumitru Gheorghiță Trofim, tânărul de 28 de ani are un istoric bogat în ceea ce privește muzica, actoria și aparițiile televizate. Primul pas ce avea să cântărească mai mult în formarea unei cariere artistice a fost participarea la show-ul "Fabrica de Staruri" în Republica Moldova. Emisiunea a fost o combinație între Big Brother și Megastar. Concurenții erau pregătiți de profesori și sunt supravegheați non-stop de camerele de luat vederi. Dima a ajuns până în finală.

După această participare, Dima a venit la un casting în Buftea și a tras lozul câștigător: un rol în serialul "Pariu cu Viața", serial ce a devenit viral în rândul publicului din România. Dima avea să-și joace propriul rol, acela al unui tânăr venit din Chișinău care își dorește o carieră de succes.

"Pariu cu Viața" a condus la formarea unei trupe cu numeroși fani - LaLa Band. Dorințele lui Dima au prins contur, devenind un cântăreț de succes, precum și un actor admirat de o groază de fete.

Aparițiile televizate au curs de la sine după cele două proiecte menționate mai sus, Dima participând la emisiuni precum "Ferma Vedetelor", "Dansez pentru tine" sau "Te cunosc de undeva".

Vocea României 2017 a însemnat altceva pentru Dima. A văzut în această emisiune o oportunitate de a-și fructifica talentul muzical și, după cele petrecute pe 29 septembrie, în timpul celei de-a cincea runde de audiții pe nevăzute, nici că ar fi putut exista o alegere mai bună.

Dima a cântat "Fairytale", piesa lui Alexander Rybak. A reușit să cucerească doi antrenori - pe Smiley și Loredana. Artista a fost fascinată de timbrul lui Dima și și-a dorit să aibă în echipa sa o astfel de voce. "Dima, m-am întors pentru că am fost fascinată de timbrul tău și îți mulțumesc foarte mult pentru această prestație și pentru puterea ta de a încerca un nou drum. Pentru mine ești o inspirație și cred că pentru toată lumea care este aici pentru că niciodată nu trebuie să te lași. Trebuie tot timpul să mergi mai departe", au fost cuvintele Loredanei care l-au emoționat pe concurent.

Încercând să-l convingă, Smiley i-a spus că: "Nu te-am mai văzut de când s-a terminat LaLa Band, deși lucrez și cu Sore, și cu Liviu Teodorescu și mă întreb de ce nu faci pasul evident pe care ar trebui să-l faci. Lasă-mă să te ajut să nu calci strâmb". Aceste cuvinte au aprins "focul" între Smiley și Chirilă care s-au ciondănit. Cel din urmă nu a înțeles de ce Smiley nu se referă strict la concurs și face trimiteri la colaborări post-Vocea României. Smiley i-a răspuns că acest show este o oportunitatea foarte avantajoasă pentru a începe o carieră.

Mișcat de cele petrecute și apreciind vorbele antrenorilor, Dima le-a mulțumit și le-a spus că toți patru sunt niște exemple pentru el. La Vocea României, Dima a mers în echipa lui Smiley și speră la o evoluție încununată de câștigarea trofeului.

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending