Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dima Trofim: interpretare "de poveste" la Vocea României

În cadrul celei de-a cincea serii de audiții pe nevăzute, am avut parte de momentul cortinei, așa cum formatul emisiunii ne-a obișnuit. Nici publicul nu a putut vedea cum arată concurentul care interpretat "Fairytale" și care a reușit să întoarcă două scaune.

Publicat

pe

Dima Trofim - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Odată ce cortina a dispărut, atât audiența, cât și antrenorii au fost surprinși să îl vadă pe Dima Trofim, un nume cunoscut în mediul artistic.

Pe numele său complet, Dumitru Gheorghiță Trofim, tânărul de 28 de ani are un istoric bogat în ceea ce privește muzica, actoria și aparițiile televizate. Primul pas ce avea să cântărească mai mult în formarea unei cariere artistice a fost participarea la show-ul "Fabrica de Staruri" în Republica Moldova. Emisiunea a fost o combinație între Big Brother și Megastar. Concurenții erau pregătiți de profesori și sunt supravegheați non-stop de camerele de luat vederi. Dima a ajuns până în finală.

După această participare, Dima a venit la un casting în Buftea și a tras lozul câștigător: un rol în serialul "Pariu cu Viața", serial ce a devenit viral în rândul publicului din România. Dima avea să-și joace propriul rol, acela al unui tânăr venit din Chișinău care își dorește o carieră de succes.

"Pariu cu Viața" a condus la formarea unei trupe cu numeroși fani - LaLa Band. Dorințele lui Dima au prins contur, devenind un cântăreț de succes, precum și un actor admirat de o groază de fete.

Aparițiile televizate au curs de la sine după cele două proiecte menționate mai sus, Dima participând la emisiuni precum "Ferma Vedetelor", "Dansez pentru tine" sau "Te cunosc de undeva".

Vocea României 2017 a însemnat altceva pentru Dima. A văzut în această emisiune o oportunitate de a-și fructifica talentul muzical și, după cele petrecute pe 29 septembrie, în timpul celei de-a cincea runde de audiții pe nevăzute, nici că ar fi putut exista o alegere mai bună.

Dima a cântat "Fairytale", piesa lui Alexander Rybak. A reușit să cucerească doi antrenori - pe Smiley și Loredana. Artista a fost fascinată de timbrul lui Dima și și-a dorit să aibă în echipa sa o astfel de voce. "Dima, m-am întors pentru că am fost fascinată de timbrul tău și îți mulțumesc foarte mult pentru această prestație și pentru puterea ta de a încerca un nou drum. Pentru mine ești o inspirație și cred că pentru toată lumea care este aici pentru că niciodată nu trebuie să te lași. Trebuie tot timpul să mergi mai departe", au fost cuvintele Loredanei care l-au emoționat pe concurent.

Încercând să-l convingă, Smiley i-a spus că: "Nu te-am mai văzut de când s-a terminat LaLa Band, deși lucrez și cu Sore, și cu Liviu Teodorescu și mă întreb de ce nu faci pasul evident pe care ar trebui să-l faci. Lasă-mă să te ajut să nu calci strâmb". Aceste cuvinte au aprins "focul" între Smiley și Chirilă care s-au ciondănit. Cel din urmă nu a înțeles de ce Smiley nu se referă strict la concurs și face trimiteri la colaborări post-Vocea României. Smiley i-a răspuns că acest show este o oportunitatea foarte avantajoasă pentru a începe o carieră.

Mișcat de cele petrecute și apreciind vorbele antrenorilor, Dima le-a mulțumit și le-a spus că toți patru sunt niște exemple pentru el. La Vocea României, Dima a mers în echipa lui Smiley și speră la o evoluție încununată de câștigarea trofeului.

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending