Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Cristian Goaie îi calcă pe urme fratelui său, Alex Florea

Trei scaune a reușit să întoarcă Cristian. Tânărul a interpretat "Dancing On My Own", însă cu siguranță nu a "dansat singur", publicul și antrenorii fiind cuceriți de prestația sa.

Cristian Goaie - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Cristian este originar din Constața și are 19 ani . Este fratele lui Alex Florea, participant la Vocea României în sezonul 5. Alex a fost cel care l-a influențat pe Cristian să se apuce de muzică, și, deși abordează stiluri muzicale diferite (Alex-rock, Cristian-R'n'B), aceștia au cântat împreună. Cei doi frați au participat în cadrul aceleași ediții din 2014 a show-ului X Factor.

Cristian este mai emotiv și sensibil din fire și asta l-a afectat de-a lungul timpului. Pe scenă, însă, se "transformă", iar emoțiile devin constructive. Tânărul are de gând să continue cu această pasiune. Își dorește să ajungă să aibă muzica lui, prin care să transmită câte un mesaj de fiecare dată, și chiar a început să își câștige existența cântând la evenimente.

În cadrul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii Vocea României, Cristian a venit însoțit de fratele său. Concurentul a cântat "Dancing on My Own", în interpretarea lui Calum Scott. Loredana, Tudor și Adrian au apăsat butonul.

"Îți stă foarte bine în registru acut. În registru mediu, că n-ai coborât în grav, ești încă nesigur, dar cred că putem rezolva și chestia asta și mi-ar face plăcere să faci parte din echipa mea", i-a spus Adi Despot concurentului.

Loredana a ținut să-i mulțumească lui Cristian pentru interpretare, adăugând: "ai băgat și puțin distors, ai timbrul ăsta foarte sexy și foarte masculin. Cred că despre asta e vorba, aici la Vocea României.", a concluzionat artista.

Deși Tudor are de fiecare dată vorbele la el, de această dată, s-a rezumat doar la câteva cuvinte: "Băi, ai cântat foarte frumos!", adăugând că miza deciziei ar trebui să vină din chimia pe care concurentul o are cu antrenorii.

Se pare că această chimie a fost puternică între Cristian și Adi Despot, pentru că acest antrenor a fost alegerea concurentului.

Citește mai multe despre Cristian Goaie
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2018 anunţată: Rage Against the Machine şi Bon Jovi incluşi

Finalul de an ne aduce şi lista nominalizaţilor la Rock and Roll Hall of Fame 2018. Au rămas 19 finalişti,...

Închide