Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Concertul Candy Dulfer de la Sala Palatului a fost anulat

Organizatorii concertului saxofonistei Candy Dulfer, programat să aibă loc pe 17 octombrie la Sala Palatului din București, sunt nevoiți să anunțe anularea evenimentului. Returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate
Candy Dulfer

Candy Dulfer

Recuperarea contravalorii biletelor

Pentru biletele achiziționate din rețeaua Eventim (Germanos, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour), returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.

Pentru livrările prin curier, contravaloarea biletelor va putea fi recuperată de la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original:

  • Eventim București – bd. I.C. Brătianu nr. 6 (în incinta Cinema Pro);
  • Eventim Cluj – str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).

Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim și cei care au achiziționat bilete de la Eventim Timișoara din str. Mărășești nr. 2 (casieria Teatrului Național Timișoara), sunt rugați să contacteze Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau să trimită biletele prin curier la sediul central din str. Popa Petre nr. 5, Cod Poștal 020801, București, banii urmând a fi returnați în contul din care a fost efectuată plata. Costul transportului va fi suportat de către expeditor.

Candy Dulfer cântă de la vârsta de 6 ani, punând bazele primei trupe (Funky Stuff) când avea doar 14 ani. Cariera sa are mai multe puncte de referință. Artista a fost apreciată încă de la debutul său discografic, albumul intitulat „Saxuality” fiind nominalizat pentru un premiu Grammy. În 1987, a cântat în deschiderea concertului Madonna de pe stadionul „De Kuip” (Feyenoord) din Rotterdam, iar prestația sa a entuziasmat audiența. De-a lungul timpului, a înregistrat piese de succes alături de mai mulți artiști de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison și Maceo Parker, urcând pe scenă alături de Alan Parsons, Tower of Power și Pink Floyd. Discografia artistei numără nu mai puțin de 11 albume de studio, două live și o compilație. La nivel internațional, artista de origine olandeză este cunoscută publicului grație hitului ”Lili Was Here”, interpretat în duet instrumental cu David Stewart (ex-Eurythmics).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Candy Dulfer
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristian Goaie îi calcă pe urme fratelui său, Alex Florea

Trei scaune a reușit să întoarcă Cristian. Tânărul a interpretat "Dancing On My Own", însă cu siguranță nu a "dansat...

Închide