Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bullet for My Valentine înregistrează un album nou începând din noiembrie

Metaliştii galezi Bullet for My Valentine se pregătesc să intre din nou în studio, pentru a înregistra succesorul albumului "Venom" din 2015. Trupa a confirmat debutul sesiunilor de înregistrări pentru data de 6 noiembrie.

Publicat

pe

Bullet for My Valentine inregistrare album
Bullet for My Valentine inregistrare album │ FOTO: Ryan Chang www.facebook.com

Grupul ajunge astfel la o discografie de 6 albume şi s-a aflat în faza de pre-producţie în ultima vreme. În această săptămână au avut programat ultimul concert pe anul 2017, cel din Mexic. Ultimele luni au fost marcate de scris versuri şi demo-uri pentru viitorul disc. "Venom", ultimul album al trupei se lansa pe 18 mai 2015, deci noul release vine destul de rapid.

Au avut loc schimbări de componenţă a trupei între timp. La începutul lui 2016 toboşarul Michael Thomas părăsea formaţia, fiind înlocuit de Jason Bowld de la AxeWound. Apoi în primăvara anului trecut Bullet for My Valentine semna un contract cu Spinefarm Records, lansând single-ul "Don't Need You" toamna trecută. Primele indicii despre un nou album au venit totuşi în aprilie 2017, când solistul Matt Tuck a postat pe Twitter "#BFMV6".

Acelaşi Matt declarase recent că "Don't Need You" a fost un indicator excelent pentru sound-ul adoptat de trupă pe viitoarele piese. De asemenea sunt promise cel puţin 2-3 melodii care vor surprinde fanii, prin schimbarea de sound şi direcţie. Marea revoluţie a materialului nou o reprezintă modalitatea de scriere a melodiilor. Nu a fost urmată formula precedentelor release-uri, iar viitorul LP ar urma să fie separat de restul eforturilor trupei.

BFMV a dorit să creeze melodii ample, complexe şi axate pe aspectul vocal şi melodic. Nu s-a abandonat totuşi latura heavy şi chorusurile catchy şi numai bune de dat din cap şi moshing. Grupul galez a schimbat şi basistul, înlocuindu-l pe Jason James cu Jamie Mathias, de la Revoker.

Bullet for My Valentine ne-a vizitat în 2013 la festivalul "Rock The City 2013", unde au urcat pe scenă şi cei de la Rammstein.

 

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Rockstadt Extreme Fest 2022 are loc în august; Ce trupe au fost confirmate

Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în august la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei. Cu 2 scene mari, teren de camping și 55 de trupe care vor cânta în 5 zile, cea de-a 8-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Publicat

pe

Concert Bullet For My Valentine pe 8 aprilie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în perioada 3 - 7 august. După succesul ediției din 2019, Rockstadt Extreme Fest anunță un lineup special pentru ediția din 2022. Printre trupele pe care le puteți vedea pe cele două scene se numără Lamb Of God, Behemoth, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn, Philip H. Anselmo And The Illegals (Performing A Vulgar Display Of Pantera), Carcass, Kataklysm, Overkill, Rotting Christ, Rise Of The Northstar, The Black Dahlia Murder și mulți alții.

Bullet for My Valentine a susținut ultimul concert în România în 2019. Trupa are o bază solidă de fani, crescând de la un disc la altul. Dacă primul album debuta pe locul 128 în Billboard 200, următorul, "Scream Aim Fire” a urcat direct pe locul 4, iar cel de-al treilea material, "Fever", a ajuns pe locul 3.

Bullet for My Valentine are în palmares și numeroase premii de la Metal Hammer si Kerrang!, printre care pentru "Cea mai bună formație britanică" (2006, 2010), "Cel mai bun newcomer din Marea Britanie" (2005), "Best Live Band" (2010) și multe altele. Formații precum Metallica, Slayer și Iron Maiden și-au pus amprenta asupra stilului abordat de trupă, stil ce a evoluat de la un material discografic la altul.

În momentul de față, Bullet for My Valentine îi are în componență pe: Matthew "Matt" Tuck - voce/chitară, Michael "Padge" Paget - chitară/backing vocals, Jamie Mathias - bas/voce, Jason Bowld - tobe.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a 5 zile și Rockstadt Extreme Fest pune la vânzare, pentru început, un număr de 5000 de abonamente pentru a maximiza șansele ca festivalul să poată avea loc având ca reper restricțiile de până acum. Dacă situația pandemică va permite, organizatorii vor suplimenta numărul de abonamente și vor pune în vânzare și bilete pe zile.

Prețuri abonamente la Rockstadt Extreme Fest 2022

Abonamentele se pot achiziționa online. Este deschisă la vânzare si o nouă categorie de preț, 250 lei, pentru copii între 10 și 16 ani. La momentul intrării la festival se va verifica vârsta, iar accesul va fi permis numai dacă copiii au împlinit 16 ani și dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținator de bilet valabil.

Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending