Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Asking Alexandria, "Where Did It Go?" - AUDIO

Trupa britanică Asking Alexandria va lansa în luna decembrie un nou album, ce va purta numele formației. De pe acest material, formația prezintă publicului piesa "Where Did It Go?", o compoziție produsă de Matt Good de la FROM FIRST TO LAST.

Publicat

pe

Asking Alexandria
Asking Alexandria

Discul ”Asking Alexandria” marchează întoarcerea în trupă a solistului Danny Worsnop. Acesta a avut un proiect solo în ultimul an, renunțând pentru o perioadă la activitatea sa din formație

Noul disc ”Asking Alexandria” revizitează energia primului material de studio al trupei ”Stand Up And Scream”, lansat în 2009.

"Acest disc captează magia și energia pe care o aveam atunci când am format trupa și am înregistrat albumul nostru de debut, ”Stand Up And Scream”, a declarat chitaristul Ben Bruce. ”Mult noroc nouă. Mult noroc vouă. Să privim spre viitor. Mulțumim pentru iubirea și sprijinul vostru (al fanilor), înseamnă foarte mult pentru noi. Sperăm să vă regăsiți în acest album. Voi ne impulsionați să continuam și ne ajutați să creștem. Acest următor pas este foarte important pentru noi."

După videclipul piesei "Into The Fire", formația continuă promovarea noului album lansând piesa "Where Did It Go?". Single-ul este produs de Matt Good și mixat de Taylor Larson.

AUDIO: Asking Alexandria - "Where Did It Go?"

Albumul "Asking Alexandria" va fi lansat pe 15 decembrie prin intermediual casei de discuri Sumerian.

Tracklist "Asking Alexandria":

 1. Alone In A Room
 2. Into The Fire
 3. Hopelessly Hopeful
 4. Where Did It Go?
 5. Rise Up
 6. When The Lights Come On
 7. Under Denver
 8. Vultures
 9. Eve
 10. I Am One
 11. Empire (feat. Bingx)
 12. Room 138
 13. Into The Fire (radio edit)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Asking Alexandria cântă cu Within Temptation pe piesa "Faded Out"

Colaborarea finalului de primăvară este cea dintre Asking Alexandria şi Within Temptation, pe piesa "Faded Out". Nu ştiam că vocea lui Danny Worsnop putea suna aşa bine alături de cea a lui Sharon Den Adel. Melodia se ascultă în articol, unde găsiţi şi un videoclip în care apar ambele trupe.

Publicat

pe

Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out
Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out │ FOTO: Asking Alexandria

Asking Alexandria lansase deja piesa "Faded Out" cu ceva vreme în urmă, dar acum a refăcut track-ul astfel încât să o includă şi pe Sharon Den Adel, solista Within Temptation. Această compoziţie va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Retaliators", o creaţie Better Noise care apare în toamna lui 2022. Câteva momente sunt memorabile în această piesă. Începem cu acea chiară care "miaună" foarte plăcut pentru urechile noastre, amintind de un sample de dubstep.

Apoi e porţiunea când Sharon intră total neaşteptat pe piesă, cu estetica unui star rock din anii '80. Şi nu uităm de partea în care Danny Worsnop pare a îşi pierde respiraţia după ce accelerează flow-ul foarte mult. Îl auzim şi cu vocalize lungi şi cântat curat mai mult decât de obicei. În clip apare o relaţie disfuncţională, în care doi parteneri trăiesc o relaţie complet alienată de lumea normală.

Clipul a fost regizat de Michael Lombardi şi este un derivat din popularul serial Apple TV+, "Severance". Acolo o serie de personaje trăznite au o operaţie pe creier, care le separa eu-ul de la muncă de cel de acasă.

Asking Alexandria se află acum în turneu în Statele Unite alături de trupă nominalizată la Grammy Nothing More. Grupul britanic a lansat recent EP-ul "Never Gonna Learn", denumit după al doilea single de pe albumul său apreciat din 2021, "See What's On th eInside". A lansat şi o piesă în colaborare cu Maria Brink, solista trupei In This Moment.

Within Temptation a lansat în 2021 piesa "Shed My Skin", după ce lansase "The Purge", iar pe ambele a inclus elemente de rock alternativ şi multiple influenţe electronice. Grupul olandez de metal simfonic a lansat ultimul album în 2019, "Resist" combinând metal-ul alternativ cu cel simfonic. Formaţia este aşteptată pe 26 august la festivalul WTF - Way Too Far Rock Festival 2022 la Bistriţa, alături de Gotthard, Evergrey, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz.

Citește în continuare

Trending