Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ascultă noua piesă a lui Jessie J despre fostele relaţii, "Not My Ex" - AUDIO

Pentru că e toamnă şi e rost de melancolie, Jessie J ne propune o retrospectivă a fostelor relaţii prin piesa "Not My Ex". Aceasta a debutat recent şi exprimă ideile şi trăirile artistei la nivel sentimental.
Single Jessie J Not My Ex

Single Jessie J Not My Ex (foto: Jessie J)

Jessie J invocă mania de a controla şi egoismul unui fost iubit în piesa "Not My Ex". În acelaşi timp aduce un tribut relaţiei proaspăt închegate, promiţând că "nu vom fi ca ei". Această creaţie iese din tiparele pop sau dance clasice, alunecând spre R&B şi baladă. Single-ul este extras de pe viitorul album al lui Jessie J, "R.O.S.E.". Discul va sosi anul viitor şi am putut deja ascultă piesa "Think About That" de pe acesta.

"R.O.S.E" este un acronim pentru "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment". Inspiraţia vine din luptele personale ale artistei pe măsură ce realiza noul său proiect. În această lună Jessie porneşte o serie de concerte deja sold out. A început turneul pe 8 octombrie în Birmingham şi urmează să poposească în Londra, Koln, Amsterdam, dar şi în Toronto şi New York.

La 2 ani de la lansarea ultimului single Jessie J a revenit în activitate prin piesa "Real Deal", urmată de cel mai senzual clip al artistei, pentru melodia "Think About That". Muziciana, pe numele său complet Jessica Ellen Cornish este activă din 2005 şi este cunoscută pentru abordarea vocală neconvenţională. Britanica reuşeşte o combinaţie de pop şi soul, cu elemente de R&B şi dance.

Alte proiecte ale tinerei de 29 de ani includ vocea împrumutată unui personaj din Ice Age sau rolul de mentor în emisiunile "The Voice" din Marea Britanie şi Australia. Jessie J a concertat pentru prima dată în România în vara lui 2012, la Orange Summer Party din Mamaia.

Citește mai multe despre Jessie J
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie Maroon 5, "Help Me Out", piesă minimalistă şi senzuală - AUDIO

Maroon 5 continuă lansările de single-uri de pe viitorul material discografic, cu piesa "Help Me Out". Aceasta este o colaborare...

Închide