Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Maroon 5, "Help Me Out", piesă minimalistă şi senzuală - AUDIO

Maroon 5 continuă lansările de single-uri de pe viitorul material discografic, cu piesa "Help Me Out". Aceasta este o colaborare cu Julia Michaels, artistă pop şi EDM din California, al cărei album solo a debutat pe locul 11 în Billboard Hot 100 în acest an.

Publicat

pe

Single Maroon 5 Julia Michaels Help Me Out
Single Maroon 5 Julia Michaels Help Me Out │ FOTO: Maroon 5

"Help Me Out" este o piesă cu un instrumental simplu şi minimalist, lăsând mai mult loc pentru timbrul unic al lui Adam Levine. Vocea sa se îmbină perfect cu a Juliei Michaels. Acesta este al patrulea single de pe viitorul LP Maroon 5, "Red Pill Blues", care soseşte pe 3 noiembrie prin casa de discuri Interscope. Am mai ascultat până acum piesele "What Lovers Do", "Whiskey" şi "Who I Am".

De producţia acestui material s-a ocupat J. Kash, iar pe LP apar invitaţi speciali precum SZA, Julia Michaels, A$AP Rocky sau LunchMoney Lewis. Maroon 5 va lansa atât o versiune standard de album, cu 12 piese, dar şi una deluxe. Trupa a colaborat în ultimul an cu Kendrick Lamar şi Future, rezultând hituri integrate pe release-urile celebrilor artişti hip-hop.

Julia Michaels a primit o nominalizare recent pentru "Cel mai bun artist nou" în cadrul MTV Video Music Awards 2017. Înainte de albumul său solo, tânăra de 23 de ani a compus piese pentru Selena Gomez, Justin Bieber sau Fifth Harmony.

Maroon 5 sunt gata să îşi ducă discografia la 6 LP-uri, continuând metamorfoza cu fiecare material nou. Trupa lui Adam Levine are 3 premii Grammy la activ, 12 piese în top 10 Billboard Hot 100 şi peste 20 de milioane de albume vândute la nivel global.

Comentează

Trending