Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ane Brun a realizat un cover după piesa lui Tom Petty, "No Reason To Cry" - AUDIO

Ane Brun își transpune emoția în piesa de dragoste "No Reason To Cry" a regretatului Tom Petty. Coverul se regăsește pe albumul ”Leave Me Breathless”, lansat luna aceasta.

Publicat

pe

Ane Brun în primul concert la Sala Radio din București pe 10 mai 2015 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

”Sunt atât de tristă că acest mare compozitor și suflet (Tom Petty) ne-a părăsit... Am înregistrat această frumoasă piesă de dragoste la cererea unuia dintre cei mai apropiați prieteni”, a scris Ane Brun pe pagina sa de Facebook.

Coverul Anei Brun este lansat la doar câteva zile de la moartea lui Tom Petty. Legendarul muzician a murit pe 2 octombrie, în urma unui atac de cord.

"No Reason To Cry", în versiunea Anei Brun, se regăsește pe albumul de cover-uri ”Leave Me Breathless”, pe care artista norvegiană l-a lansat pe 6 octombrie.

Tracklist ”Leave Me Breathless” - Ane Brun:

  1. I Want To Know What Love Is
  2. Always On My Mind
  3. Unchained Melody
  4. Hero
  5. Show Me Heaven
  6. Into My Arms
  7. Stay
  8. How To Disappear Completely
  9. By Your Side
  10. Girl From the North Country
  11. No Reason To Cry
  12. Right In Time
  13. Make You Feel My Love
  14. Big Yellow Taxi

AUDIO: Ane Brun - "No Reason To Cry" (cover Tom Petty)

Acustică și minimală, Ane Brun aprinde scena cu o sensibilitate unică. Piesele sale folk sunt profunde și aparent distante, dar tocmai asta le face speciale. Toate conțin o chemare personală spre care vrei sa mergi. Ca un obiect de design creat în cel mai pur stil scandinav, muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur.

Ane Brun a concertat la Sala Radio din București pe 10 mai 2015. (Recomandare: Vezi galeria de fotografii și citește impresii de la concert.)

Comentează

Trending