BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ane Brun a realizat un cover după piesa lui Tom Petty, "No Reason To Cry" - AUDIO

Ane Brun își transpune emoția în piesa de dragoste "No Reason To Cry" a regretatului Tom Petty. Coverul se regăsește pe albumul ”Leave Me Breathless”, lansat luna aceasta.

Ane Brun în primul concert la Sala Radio din București pe 10 mai 2015 (foto: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro)

”Sunt atât de tristă că acest mare compozitor și suflet (Tom Petty) ne-a părăsit... Am înregistrat această frumoasă piesă de dragoste la cererea unuia dintre cei mai apropiați prieteni”, a scris Ane Brun pe pagina sa de Facebook.

Coverul Anei Brun este lansat la doar câteva zile de la moartea lui Tom Petty. Legendarul muzician a murit pe 2 octombrie, în urma unui atac de cord.

"No Reason To Cry", în versiunea Anei Brun, se regăsește pe albumul de cover-uri ”Leave Me Breathless”, pe care artista norvegiană l-a lansat pe 6 octombrie.

Tracklist ”Leave Me Breathless” - Ane Brun:

 1. I Want To Know What Love Is
 2. Always On My Mind
 3. Unchained Melody
 4. Hero
 5. Show Me Heaven
 6. Into My Arms
 7. Stay
 8. How To Disappear Completely
 9. By Your Side
 10. Girl From the North Country
 11. No Reason To Cry
 12. Right In Time
 13. Make You Feel My Love
 14. Big Yellow Taxi

AUDIO: Ane Brun - "No Reason To Cry" (cover Tom Petty)

Acustică și minimală, Ane Brun aprinde scena cu o sensibilitate unică. Piesele sale folk sunt profunde și aparent distante, dar tocmai asta le face speciale. Toate conțin o chemare personală spre care vrei sa mergi. Ca un obiect de design creat în cel mai pur stil scandinav, muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur.

Ane Brun a concertat la Sala Radio din București pe 10 mai 2015. (Recomandare: Vezi galeria de fotografii și citește impresii de la concert.)

Citește mai multe despre Ane BrunTom Petty
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE