BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

The Weeknd interpretează piesa "Down Low" a lui R. Kelly într-o versiune proprie - AUDIO

Dacă există vreo voce destul de suavă pentru a reinterpreta o piesă a lui R. Kelly atunci aceea aparţine lui The Weeknd. Tânărul de 27 de ani a cântat în premieră o versiune proprie a melodiei "Down Low" a lui R. Kelly pentru o emisiune de la OVO Sound Radio.
Single The Weeknd Down Low

Single The Weeknd Down Low (foto: The Weeknd)

OVO Sound Radio este un proiect al lui Drake, iar apariţia lui The Weeknd pe acest post semnalează înţelegerea dintre cei doi muzicieni care provin din Toronto. The Weeknd cântase deja "Down Low (Nobody Has to Know)" live de câteva ori în ultimii ani, dar nu a lansat încă piesa într-o variantă oficială. Recent artistul a oferit un teaser ce indică faptul că lucrează la piesei noi, în vreme ce se pregăteşte pentru o nouă serie de concerte.

Sunt şanse ca The Weeknd şi Drake să lucreze la o colaborare, conform zvonurilor din industrie. "Down Low" e o piesă lascivă, cu percuţie şi bas minim, o creaţie R&B senzuală. Fiecare silabă este cântată încet şi rostită de pe vârful buzelor, cu triluri prelungite la final de vers. Hitul lui R. Kelly din 1995 primeşte o versiune proaspătă, datorită timbrului unic etalat de Abel.

Nu este o doar o altă melodie, ci a fost numită de The Weeknd piesa care i-a inspirat întreaga carieră. Muzicianul a fost scump la vedere în ultima vreme, pentru că a nu a participat la MTV VMA 2017, deşi a fost nomalizat la câteva premii. Tânărul ar fi ratat showul pentru că era prea obosit după o serie lungă de concerte. În această lună rapperul a pornit "faza 2" din turneul "His Starboy: Legend of the Fall", care include concerte în America de Nord.

O nouă compoziţie a fost de asemenea promisă pentru reprezentaţie live în viitorul apropiat. Artistul a ţinut capul de afiş în acest an prin implicarea sa în realizarea noului album al Lanei Del Rey, "Lust for Life", al cărui single titular îl cântă cu Lana.

Citește mai multe despre The Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Media Music Awards 2017 are loc la București, în luna octombrie

Gala Media Music Awards se va desfășura anul acesta la București. După cinci ediții anuale organizate în Sibiu, evenimentul va...

Închide