Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Vocea României 2017: rezumatul celei de-a cincea serii de audiții pe nevăzute

Ediția din data de 29 septembrie a fost piesa de puzzle ce s-a potrivit perfect imaginii constituită din seria de audiții pe nevăzute.

Concurenți calificați în seria V de audiții pe nevăzute

O seară plină de momente muzicale antrenante și emoționante. Povești de viață ce au un element "salvator" - muzica. Glume și replici amuzante ce i-au avut în rolurile principale pe antrenori. Cam în acest fel ar putea fi descrisă cea mai recentă seară de vineri a emisiunii Vocea României.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 7 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Tudor Chirilă pentru InfoMusic. Află ce melodie ar cânta el la audițiile pe nevăzute

1. Ioana Cristodorescu - muzică și pictură

Ioana are 18 ani și este din Galați. S-a învârtit în lumea artelor, fiind pasionată de muzică și pictură. Este elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza". Dincolo de aceste talente, Ioana este o tânără foarte frumoasă, iar acest aspect a fost valorificat de o agenție de modelling din care a făcut parte când avea 14 ani.

La Vocea României, gălățeanca a interpretat "God Bless The Child", având un singur gând - să-l facă pe Smiley să apese butonul. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, însă s-au întors Loredana și Tudor. Smiley i-a oferit o îmbrățișare pentru a compensa faptul că nu s-a întors, făcând-o, în acest fel, fericită pe concurentă. Ioana a venit la audiții și cu o surpriză pentru antrenori. Le-a dăruit niște portrete pictate chiar de ea. "Faptul că arta este pasiunea ta, mă face să te plac și mai mult", au fost cuvintele Loredanei.

Tudor a încercat să o convingă spunându-i că dualitatea cântăreț-actor poate fi un avantaj în cadrul emisiunii, iar el este omul cel mai potrivit pentru a o ajuta în acest sens. Se pare că aceste vorbe au dat roade pentru că alegerea Ioanei a fost Tudor Chirilă.

2. Robert Pița - vocea care se transformă constant

Originar din Brașov, Robert nu este la prima apariție televizată, el participând în sezonul cinci Vocea României, precum și la emisiunea "Românii au talent" cu trupa "I Wanna See The Moon". Cu studii de vioară, clarinet, chitară bass, și, mai nou, voce, Robert a încercat diferite stiluri muzicale, recurgând, în cadrul acestei ediții a audițiilor, la rock-ul din piesa "Mama, I'm Coming Home". Interpretarea tânărului a cucerit-o pe Loredana, ea fiind singura care s-a întors. Artista a fost încântată și de înfățișarea lui Robert: "Îmi place cum arăți, îmi place stilul tău, come to mama".

3. Deborah Opruța - melodie dificilă cântată de o voce angelică

Deborah are 16 ani și a început să cânte de la vârsta de opt ani în corul bisericii. Familia o susține în ceea ce privește muzica, părinții fetei fiind, la rândul lor, membri în corul bisericii. Motivul principal pentru care a participat la Vocea României  a fost dorința de a le arăta celor din jur că îi place să cânte. Melodia interpretată de Deborah a fost "You Don't Own Me". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Loredana sfătuind-o ca data viitoare când va veni la audiții să pună în interpretare o fărâmă de pasiune și nebunie.

4. Maria Magdalena Popescu - apariție plină de curaj

"Niciodată nu e prea târziu să arăți că poți", au fost cuvintele concurentei. Deși nu se află la prima tinerețe, Maria a avut curajul să se "lupte" cu ceilalți concurenți și să încerce un loc într-una dintre echipe. "It's A Heartache" a lui Bonnie Tyler a fost alegerea Mariei. Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă cuvintele pe care aceștia i le-au spus concurentei au contat mai mult pentru aceasta. Loredana i-a apreciat vocea și a asemănat-o cu Bonnie Tyler. Tudor a ținut un frumos și emoționant discurs despre speranță, vârstă și curaj.

5. Laura Voinu - voce și interogatoriu

Are 18 ani și este din Republica Moldova. Pasiunea pentru muzică i-a fost dezvoltată de sora ei care i-o oferit un pian. Relația dintre cele două fete este foarte strânsă. Părinții lor au decedat, iar sora Laurei i-a devenit precum o mamă. Faptul că aceasta este plecată în Italia a întărit și mai mult legătura dintre cele două surori.

Interpretarea piesei "I Care" i-a făcut pe Loredana, Smiley și Despot să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut o întrebare despre fiecare antrenor, întrebări ale căror răspunsuri au fost oferite de Tudor Chirilă. După acest moment, Laura a avut parte de o surpriză. Pe scenă, alături de Pavel Bartoș, a urcat sora sa, venită din Italia pentru a o susține.

După această suită de emoții, Laura a trebuit să ia o decizie. Deși concurenta își dorea de trei ani să meargă în echipa lui Moga, a ales cel mai "asemănător" antrenor dintre cei de acum: Smiley.

6. Dan Bubuioc - consultant în muzică

Tânărul de 38 de ani este cunoscut publicului datorită trupei care făcea furori în anii 2000 - Bliss. Dan a fost nevoit să renunțe la muzică deoarece este dificil să te întreții din această pasiune. A ales să devină consultant vânzări, iar muzica a rămas doar un hobby. Pe scena Vocea României a răsunat piesa "Skin" a artistului Rag'n'Bone Man. Antrenorii nu au fost impresionați de interpretare, însă i-au putut oferi câteva cuvinte de încurajare. Smiley a spus că are în continuare o voce superbă, iar Loredana a concluzionat: "important e că ai revenit".

7. Dima Trofim - actor și cântăreț

Momentul cortinei a fost al lui Dima. Pe el îl știm din serialul Pariu cu viața și din trupa LaLa Band, dar dorește să încerce ceva nou. Dima a cântat "Fairytale", piesa lui Alexander Rybak. A reușit să cucerească doi antrenori - Smiley și Loredana. Artista a fost fascinată de timbrul lui Dima și și-a dorit să aibă în echipa sa o astfel de voce.

Smiley i-a menționat pe Sore și Liviu Teodorescu, colegi cu Dima, care au niște cariere frumoase în muzică. Acest lucru a aprins "focul" între Smiley și Chirilă care s-au ciondănit. Cel din urmă nu a înțeles de ce Smiley nu se referă strict la concurs și face trimiteri la colaborări post-Vocea României. Smiley i-a răspuns că acest show este o oportunitatea foarte avantajoasă pentru a începe o carieră. Dima a fost convins de discursul lui Smiley. A mers în echipa lui.

8. Andreea Dragu - vocea "năucitoare"

Tânără de 18 ani este originară din Constanța. Andreea și-a pierdut tatăl acum câțiva ani, iar de atunci relația cu mama sa a devenit mai puternică. Aceasta o susține și este alături de ea în orice aspect al vieții. În ceea ce privește muzica, Andreea a participat la concursuri și festivaluri de la cinci ani, iar la Vocea României a venit cu piesa "Sexy Silk" a lui Jessie J. I-a impresionat pe Adi și Loredana. "A fost o demență ce ai făcut! Ai fost năucitoare!" i-a spus Adrian. Concurenta a dorit să afle câteva defecte și calități ale celor doi antrenori. Smiley și Chirilă s-au ocupat de această cerință. În cele din urmă, Andreea a decis. Echipa lui Adi Despot mai are un membru.

9. Andrei Bordianu - o voce și o tobă

Andrei cântă mai serios de circa șapte ani. Participă la diferite evenimente, dar a vrut să își încerce norocul și la Vocea României. Dorindu-și ca Loredana să fie cea care apasă butonul, Andrei a avut o prezență prin care a vrut să o cucerească pe artistă. Cu o tobă la purtător, Andrei a cântat "Kalashnikov". Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, dar Loredana a fost impresionată de apariție: "Oho, uită-te la tine!" Aceasta s-ar fi întors dacă interpretarea concurentului ar fi avut mai multă energie. Pentru a-i exemplifica, Loredana a urcat pe scenă, i-a luat toba și a cântat "Trandafir de la Moldova".

10. Bogdan Stănică - muzică îmbinată cu economie

Bogdan are 19 și este din Videle, județul Teleorman, dar locuiește în București de când a intrat la facultate. Mama sa a urmat aceeași facultate și asta l-a determinat și pe el să studieze economia. Cântă la chitară și pian, iar felul lui de a fi îl ajută când compune, pentru ca atunci își exprimă trăirile. A compus până acum cinci melodii care sunt inspirate din viața lui.

"I'm Not The Only One" a fost alegerea lui Bogdan și i-a convins pe Loredana și Adi. "Vocea ta este foarte seducătoare", i-a spus Loredana. Adrian a încercat să îl convingă zicându-i că în echipa sa sunt cele mai bune voci și i-ar plăcea să i se alăture. Bogdan a decis să meargă la Loredana.

11. Alexandra Giurgia - voce colorată

Tânăra de 28 de ani este tehnician dentar. Pasiunea pentru muzică a fost intensificată și de iubitul său care cântă la chitară. Alexandra a venit la audiții cu melodie "Burn" - Ellie Goulding. Niciun antrenor nu s-a întors. Adrian i-a spus concurentei că "nu a fost explozie". Smiley i-a admirat prezența colorată și speră să revină.

12. Ionuț Vâlcu - registrul grav al vocii a fost ca o mângâiere

Bucureșteanul de 34 de ani iubește muzica și este susținut de soție în această pasiune. Ionuț a interpretat "I Can't Make You Love Me". Se pare că nu a reușit să-i facă pe jurați să îi iubească interpretarea. Niciun antrenor nu s-a întors, dar Smiley a ținut să-i spună că notele din registrul grav au fost cântate ca o mângâiere, iar problema prestației a fost cauzată de registrul acut care nu a ieșit așa cum trebuia.

13. Paul Bătinaș - concurentul cu voce blues

Originar din Brașov, Paul și-a descoperit pasiunea pentru cântat în copilărie. A luat lecții de canto timp de un an în cadrul Școlii Populare de Artă. Apoi, a trebuit să plece în Anglia pentru a lucra, iar muzica a fost pusă în stand-by. La Vocea României, Paul a cântat "Tennessee Whiskey". Toți antrenorii s-au întors, fascinați de timbru și de interpretare. Smiley l-a asemănat cu Alex Mușat, concurent în sezonul trecut, care acum are o carieră în continuă ascensiune. Adrian i-a spus că vocea sa este o combinație între blues și r'n'b și că își dorește foarte mult să facă parte din echipa lui. Paul a ales să îl aibă pe Smiley ca antrenor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

Votează concurentul preferat la Vocea României 2017 - EP5

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys lucrează la un nou album, care va debuta în 2018

După o pauză de 4 ani, Arctic Monkeys revin cu un album nou, care ar urma să debuteze în 2018....

Închide