Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: rezumatul celei de-a cincea serii de audiții pe nevăzute

Ediția din data de 29 septembrie a fost piesa de puzzle ce s-a potrivit perfect imaginii constituită din seria de audiții pe nevăzute.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria V de audiții pe nevăzute

O seară plină de momente muzicale antrenante și emoționante. Povești de viață ce au un element "salvator" - muzica. Glume și replici amuzante ce i-au avut în rolurile principale pe antrenori. Cam în acest fel ar putea fi descrisă cea mai recentă seară de vineri a emisiunii Vocea României.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 7 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Tudor Chirilă pentru InfoMusic. Află ce melodie ar cânta el la audițiile pe nevăzute

1. Ioana Cristodorescu - muzică și pictură

Ioana are 18 ani și este din Galați. S-a învârtit în lumea artelor, fiind pasionată de muzică și pictură. Este elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza". Dincolo de aceste talente, Ioana este o tânără foarte frumoasă, iar acest aspect a fost valorificat de o agenție de modelling din care a făcut parte când avea 14 ani.

La Vocea României, gălățeanca a interpretat "God Bless The Child", având un singur gând - să-l facă pe Smiley să apese butonul. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, însă s-au întors Loredana și Tudor. Smiley i-a oferit o îmbrățișare pentru a compensa faptul că nu s-a întors, făcând-o, în acest fel, fericită pe concurentă. Ioana a venit la audiții și cu o surpriză pentru antrenori. Le-a dăruit niște portrete pictate chiar de ea. "Faptul că arta este pasiunea ta, mă face să te plac și mai mult", au fost cuvintele Loredanei.

Tudor a încercat să o convingă spunându-i că dualitatea cântăreț-actor poate fi un avantaj în cadrul emisiunii, iar el este omul cel mai potrivit pentru a o ajuta în acest sens. Se pare că aceste vorbe au dat roade pentru că alegerea Ioanei a fost Tudor Chirilă.

2. Robert Pița - vocea care se transformă constant

Originar din Brașov, Robert nu este la prima apariție televizată, el participând în sezonul cinci Vocea României, precum și la emisiunea "Românii au talent" cu trupa "I Wanna See The Moon". Cu studii de vioară, clarinet, chitară bass, și, mai nou, voce, Robert a încercat diferite stiluri muzicale, recurgând, în cadrul acestei ediții a audițiilor, la rock-ul din piesa "Mama, I'm Coming Home". Interpretarea tânărului a cucerit-o pe Loredana, ea fiind singura care s-a întors. Artista a fost încântată și de înfățișarea lui Robert: "Îmi place cum arăți, îmi place stilul tău, come to mama".

3. Deborah Opruța - melodie dificilă cântată de o voce angelică

Deborah are 16 ani și a început să cânte de la vârsta de opt ani în corul bisericii. Familia o susține în ceea ce privește muzica, părinții fetei fiind, la rândul lor, membri în corul bisericii. Motivul principal pentru care a participat la Vocea României  a fost dorința de a le arăta celor din jur că îi place să cânte. Melodia interpretată de Deborah a fost "You Don't Own Me". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Loredana sfătuind-o ca data viitoare când va veni la audiții să pună în interpretare o fărâmă de pasiune și nebunie.

4. Maria Magdalena Popescu - apariție plină de curaj

"Niciodată nu e prea târziu să arăți că poți", au fost cuvintele concurentei. Deși nu se află la prima tinerețe, Maria a avut curajul să se "lupte" cu ceilalți concurenți și să încerce un loc într-una dintre echipe. "It's A Heartache" a lui Bonnie Tyler a fost alegerea Mariei. Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă cuvintele pe care aceștia i le-au spus concurentei au contat mai mult pentru aceasta. Loredana i-a apreciat vocea și a asemănat-o cu Bonnie Tyler. Tudor a ținut un frumos și emoționant discurs despre speranță, vârstă și curaj.

5. Laura Voinu - voce și interogatoriu

Are 18 ani și este din Republica Moldova. Pasiunea pentru muzică i-a fost dezvoltată de sora ei care i-o oferit un pian. Relația dintre cele două fete este foarte strânsă. Părinții lor au decedat, iar sora Laurei i-a devenit precum o mamă. Faptul că aceasta este plecată în Italia a întărit și mai mult legătura dintre cele două surori.

Interpretarea piesei "I Care" i-a făcut pe Loredana, Smiley și Despot să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut o întrebare despre fiecare antrenor, întrebări ale căror răspunsuri au fost oferite de Tudor Chirilă. După acest moment, Laura a avut parte de o surpriză. Pe scenă, alături de Pavel Bartoș, a urcat sora sa, venită din Italia pentru a o susține.

După această suită de emoții, Laura a trebuit să ia o decizie. Deși concurenta își dorea de trei ani să meargă în echipa lui Moga, a ales cel mai "asemănător" antrenor dintre cei de acum: Smiley.

6. Dan Bubuioc - consultant în muzică

Tânărul de 38 de ani este cunoscut publicului datorită trupei care făcea furori în anii 2000 - Bliss. Dan a fost nevoit să renunțe la muzică deoarece este dificil să te întreții din această pasiune. A ales să devină consultant vânzări, iar muzica a rămas doar un hobby. Pe scena Vocea României a răsunat piesa "Skin" a artistului Rag'n'Bone Man. Antrenorii nu au fost impresionați de interpretare, însă i-au putut oferi câteva cuvinte de încurajare. Smiley a spus că are în continuare o voce superbă, iar Loredana a concluzionat: "important e că ai revenit".

7. Dima Trofim - actor și cântăreț

Momentul cortinei a fost al lui Dima. Pe el îl știm din serialul Pariu cu viața și din trupa LaLa Band, dar dorește să încerce ceva nou. Dima a cântat "Fairytale", piesa lui Alexander Rybak. A reușit să cucerească doi antrenori - Smiley și Loredana. Artista a fost fascinată de timbrul lui Dima și și-a dorit să aibă în echipa sa o astfel de voce.

Smiley i-a menționat pe Sore și Liviu Teodorescu, colegi cu Dima, care au niște cariere frumoase în muzică. Acest lucru a aprins "focul" între Smiley și Chirilă care s-au ciondănit. Cel din urmă nu a înțeles de ce Smiley nu se referă strict la concurs și face trimiteri la colaborări post-Vocea României. Smiley i-a răspuns că acest show este o oportunitatea foarte avantajoasă pentru a începe o carieră. Dima a fost convins de discursul lui Smiley. A mers în echipa lui.

8. Andreea Dragu - vocea "năucitoare"

Tânără de 18 ani este originară din Constanța. Andreea și-a pierdut tatăl acum câțiva ani, iar de atunci relația cu mama sa a devenit mai puternică. Aceasta o susține și este alături de ea în orice aspect al vieții. În ceea ce privește muzica, Andreea a participat la concursuri și festivaluri de la cinci ani, iar la Vocea României a venit cu piesa "Sexy Silk" a lui Jessie J. I-a impresionat pe Adi și Loredana. "A fost o demență ce ai făcut! Ai fost năucitoare!" i-a spus Adrian. Concurenta a dorit să afle câteva defecte și calități ale celor doi antrenori. Smiley și Chirilă s-au ocupat de această cerință. În cele din urmă, Andreea a decis. Echipa lui Adi Despot mai are un membru.

9. Andrei Bordianu - o voce și o tobă

Andrei cântă mai serios de circa șapte ani. Participă la diferite evenimente, dar a vrut să își încerce norocul și la Vocea României. Dorindu-și ca Loredana să fie cea care apasă butonul, Andrei a avut o prezență prin care a vrut să o cucerească pe artistă. Cu o tobă la purtător, Andrei a cântat "Kalashnikov". Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, dar Loredana a fost impresionată de apariție: "Oho, uită-te la tine!" Aceasta s-ar fi întors dacă interpretarea concurentului ar fi avut mai multă energie. Pentru a-i exemplifica, Loredana a urcat pe scenă, i-a luat toba și a cântat "Trandafir de la Moldova".

10. Bogdan Stănică - muzică îmbinată cu economie

Bogdan are 19 și este din Videle, județul Teleorman, dar locuiește în București de când a intrat la facultate. Mama sa a urmat aceeași facultate și asta l-a determinat și pe el să studieze economia. Cântă la chitară și pian, iar felul lui de a fi îl ajută când compune, pentru ca atunci își exprimă trăirile. A compus până acum cinci melodii care sunt inspirate din viața lui.

"I'm Not The Only One" a fost alegerea lui Bogdan și i-a convins pe Loredana și Adi. "Vocea ta este foarte seducătoare", i-a spus Loredana. Adrian a încercat să îl convingă zicându-i că în echipa sa sunt cele mai bune voci și i-ar plăcea să i se alăture. Bogdan a decis să meargă la Loredana.

11. Alexandra Giurgia - voce colorată

Tânăra de 28 de ani este tehnician dentar. Pasiunea pentru muzică a fost intensificată și de iubitul său care cântă la chitară. Alexandra a venit la audiții cu melodie "Burn" - Ellie Goulding. Niciun antrenor nu s-a întors. Adrian i-a spus concurentei că "nu a fost explozie". Smiley i-a admirat prezența colorată și speră să revină.

12. Ionuț Vâlcu - registrul grav al vocii a fost ca o mângâiere

Bucureșteanul de 34 de ani iubește muzica și este susținut de soție în această pasiune. Ionuț a interpretat "I Can't Make You Love Me". Se pare că nu a reușit să-i facă pe jurați să îi iubească interpretarea. Niciun antrenor nu s-a întors, dar Smiley a ținut să-i spună că notele din registrul grav au fost cântate ca o mângâiere, iar problema prestației a fost cauzată de registrul acut care nu a ieșit așa cum trebuia.

13. Paul Bătinaș - concurentul cu voce blues

Originar din Brașov, Paul și-a descoperit pasiunea pentru cântat în copilărie. A luat lecții de canto timp de un an în cadrul Școlii Populare de Artă. Apoi, a trebuit să plece în Anglia pentru a lucra, iar muzica a fost pusă în stand-by. La Vocea României, Paul a cântat "Tennessee Whiskey". Toți antrenorii s-au întors, fascinați de timbru și de interpretare. Smiley l-a asemănat cu Alex Mușat, concurent în sezonul trecut, care acum are o carieră în continuă ascensiune. Adrian i-a spus că vocea sa este o combinație între blues și r'n'b și că își dorește foarte mult să facă parte din echipa lui. Paul a ales să îl aibă pe Smiley ca antrenor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="41"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending