Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: rezumatul celei de-a cincea serii de audiții pe nevăzute

Ediția din data de 29 septembrie a fost piesa de puzzle ce s-a potrivit perfect imaginii constituită din seria de audiții pe nevăzute.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria V de audiții pe nevăzute

O seară plină de momente muzicale antrenante și emoționante. Povești de viață ce au un element "salvator" - muzica. Glume și replici amuzante ce i-au avut în rolurile principale pe antrenori. Cam în acest fel ar putea fi descrisă cea mai recentă seară de vineri a emisiunii Vocea României.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 7 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Tudor Chirilă pentru InfoMusic. Află ce melodie ar cânta el la audițiile pe nevăzute

1. Ioana Cristodorescu - muzică și pictură

Ioana are 18 ani și este din Galați. S-a învârtit în lumea artelor, fiind pasionată de muzică și pictură. Este elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza". Dincolo de aceste talente, Ioana este o tânără foarte frumoasă, iar acest aspect a fost valorificat de o agenție de modelling din care a făcut parte când avea 14 ani.

La Vocea României, gălățeanca a interpretat "God Bless The Child", având un singur gând - să-l facă pe Smiley să apese butonul. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, însă s-au întors Loredana și Tudor. Smiley i-a oferit o îmbrățișare pentru a compensa faptul că nu s-a întors, făcând-o, în acest fel, fericită pe concurentă. Ioana a venit la audiții și cu o surpriză pentru antrenori. Le-a dăruit niște portrete pictate chiar de ea. "Faptul că arta este pasiunea ta, mă face să te plac și mai mult", au fost cuvintele Loredanei.

Tudor a încercat să o convingă spunându-i că dualitatea cântăreț-actor poate fi un avantaj în cadrul emisiunii, iar el este omul cel mai potrivit pentru a o ajuta în acest sens. Se pare că aceste vorbe au dat roade pentru că alegerea Ioanei a fost Tudor Chirilă.

2. Robert Pița - vocea care se transformă constant

Originar din Brașov, Robert nu este la prima apariție televizată, el participând în sezonul cinci Vocea României, precum și la emisiunea "Românii au talent" cu trupa "I Wanna See The Moon". Cu studii de vioară, clarinet, chitară bass, și, mai nou, voce, Robert a încercat diferite stiluri muzicale, recurgând, în cadrul acestei ediții a audițiilor, la rock-ul din piesa "Mama, I'm Coming Home". Interpretarea tânărului a cucerit-o pe Loredana, ea fiind singura care s-a întors. Artista a fost încântată și de înfățișarea lui Robert: "Îmi place cum arăți, îmi place stilul tău, come to mama".

3. Deborah Opruța - melodie dificilă cântată de o voce angelică

Deborah are 16 ani și a început să cânte de la vârsta de opt ani în corul bisericii. Familia o susține în ceea ce privește muzica, părinții fetei fiind, la rândul lor, membri în corul bisericii. Motivul principal pentru care a participat la Vocea României  a fost dorința de a le arăta celor din jur că îi place să cânte. Melodia interpretată de Deborah a fost "You Don't Own Me". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Loredana sfătuind-o ca data viitoare când va veni la audiții să pună în interpretare o fărâmă de pasiune și nebunie.

4. Maria Magdalena Popescu - apariție plină de curaj

"Niciodată nu e prea târziu să arăți că poți", au fost cuvintele concurentei. Deși nu se află la prima tinerețe, Maria a avut curajul să se "lupte" cu ceilalți concurenți și să încerce un loc într-una dintre echipe. "It's A Heartache" a lui Bonnie Tyler a fost alegerea Mariei. Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă cuvintele pe care aceștia i le-au spus concurentei au contat mai mult pentru aceasta. Loredana i-a apreciat vocea și a asemănat-o cu Bonnie Tyler. Tudor a ținut un frumos și emoționant discurs despre speranță, vârstă și curaj.

5. Laura Voinu - voce și interogatoriu

Are 18 ani și este din Republica Moldova. Pasiunea pentru muzică i-a fost dezvoltată de sora ei care i-o oferit un pian. Relația dintre cele două fete este foarte strânsă. Părinții lor au decedat, iar sora Laurei i-a devenit precum o mamă. Faptul că aceasta este plecată în Italia a întărit și mai mult legătura dintre cele două surori.

Interpretarea piesei "I Care" i-a făcut pe Loredana, Smiley și Despot să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut o întrebare despre fiecare antrenor, întrebări ale căror răspunsuri au fost oferite de Tudor Chirilă. După acest moment, Laura a avut parte de o surpriză. Pe scenă, alături de Pavel Bartoș, a urcat sora sa, venită din Italia pentru a o susține.

După această suită de emoții, Laura a trebuit să ia o decizie. Deși concurenta își dorea de trei ani să meargă în echipa lui Moga, a ales cel mai "asemănător" antrenor dintre cei de acum: Smiley.

6. Dan Bubuioc - consultant în muzică

Tânărul de 38 de ani este cunoscut publicului datorită trupei care făcea furori în anii 2000 - Bliss. Dan a fost nevoit să renunțe la muzică deoarece este dificil să te întreții din această pasiune. A ales să devină consultant vânzări, iar muzica a rămas doar un hobby. Pe scena Vocea României a răsunat piesa "Skin" a artistului Rag'n'Bone Man. Antrenorii nu au fost impresionați de interpretare, însă i-au putut oferi câteva cuvinte de încurajare. Smiley a spus că are în continuare o voce superbă, iar Loredana a concluzionat: "important e că ai revenit".

7. Dima Trofim - actor și cântăreț

Momentul cortinei a fost al lui Dima. Pe el îl știm din serialul Pariu cu viața și din trupa LaLa Band, dar dorește să încerce ceva nou. Dima a cântat "Fairytale", piesa lui Alexander Rybak. A reușit să cucerească doi antrenori - Smiley și Loredana. Artista a fost fascinată de timbrul lui Dima și și-a dorit să aibă în echipa sa o astfel de voce.

Smiley i-a menționat pe Sore și Liviu Teodorescu, colegi cu Dima, care au niște cariere frumoase în muzică. Acest lucru a aprins "focul" între Smiley și Chirilă care s-au ciondănit. Cel din urmă nu a înțeles de ce Smiley nu se referă strict la concurs și face trimiteri la colaborări post-Vocea României. Smiley i-a răspuns că acest show este o oportunitatea foarte avantajoasă pentru a începe o carieră. Dima a fost convins de discursul lui Smiley. A mers în echipa lui.

8. Andreea Dragu - vocea "năucitoare"

Tânără de 18 ani este originară din Constanța. Andreea și-a pierdut tatăl acum câțiva ani, iar de atunci relația cu mama sa a devenit mai puternică. Aceasta o susține și este alături de ea în orice aspect al vieții. În ceea ce privește muzica, Andreea a participat la concursuri și festivaluri de la cinci ani, iar la Vocea României a venit cu piesa "Sexy Silk" a lui Jessie J. I-a impresionat pe Adi și Loredana. "A fost o demență ce ai făcut! Ai fost năucitoare!" i-a spus Adrian. Concurenta a dorit să afle câteva defecte și calități ale celor doi antrenori. Smiley și Chirilă s-au ocupat de această cerință. În cele din urmă, Andreea a decis. Echipa lui Adi Despot mai are un membru.

9. Andrei Bordianu - o voce și o tobă

Andrei cântă mai serios de circa șapte ani. Participă la diferite evenimente, dar a vrut să își încerce norocul și la Vocea României. Dorindu-și ca Loredana să fie cea care apasă butonul, Andrei a avut o prezență prin care a vrut să o cucerească pe artistă. Cu o tobă la purtător, Andrei a cântat "Kalashnikov". Din păcate, niciun antrenor nu a apăsat butonul, dar Loredana a fost impresionată de apariție: "Oho, uită-te la tine!" Aceasta s-ar fi întors dacă interpretarea concurentului ar fi avut mai multă energie. Pentru a-i exemplifica, Loredana a urcat pe scenă, i-a luat toba și a cântat "Trandafir de la Moldova".

10. Bogdan Stănică - muzică îmbinată cu economie

Bogdan are 19 și este din Videle, județul Teleorman, dar locuiește în București de când a intrat la facultate. Mama sa a urmat aceeași facultate și asta l-a determinat și pe el să studieze economia. Cântă la chitară și pian, iar felul lui de a fi îl ajută când compune, pentru ca atunci își exprimă trăirile. A compus până acum cinci melodii care sunt inspirate din viața lui.

"I'm Not The Only One" a fost alegerea lui Bogdan și i-a convins pe Loredana și Adi. "Vocea ta este foarte seducătoare", i-a spus Loredana. Adrian a încercat să îl convingă zicându-i că în echipa sa sunt cele mai bune voci și i-ar plăcea să i se alăture. Bogdan a decis să meargă la Loredana.

11. Alexandra Giurgia - voce colorată

Tânăra de 28 de ani este tehnician dentar. Pasiunea pentru muzică a fost intensificată și de iubitul său care cântă la chitară. Alexandra a venit la audiții cu melodie "Burn" - Ellie Goulding. Niciun antrenor nu s-a întors. Adrian i-a spus concurentei că "nu a fost explozie". Smiley i-a admirat prezența colorată și speră să revină.

12. Ionuț Vâlcu - registrul grav al vocii a fost ca o mângâiere

Bucureșteanul de 34 de ani iubește muzica și este susținut de soție în această pasiune. Ionuț a interpretat "I Can't Make You Love Me". Se pare că nu a reușit să-i facă pe jurați să îi iubească interpretarea. Niciun antrenor nu s-a întors, dar Smiley a ținut să-i spună că notele din registrul grav au fost cântate ca o mângâiere, iar problema prestației a fost cauzată de registrul acut care nu a ieșit așa cum trebuia.

13. Paul Bătinaș - concurentul cu voce blues

Originar din Brașov, Paul și-a descoperit pasiunea pentru cântat în copilărie. A luat lecții de canto timp de un an în cadrul Școlii Populare de Artă. Apoi, a trebuit să plece în Anglia pentru a lucra, iar muzica a fost pusă în stand-by. La Vocea României, Paul a cântat "Tennessee Whiskey". Toți antrenorii s-au întors, fascinați de timbru și de interpretare. Smiley l-a asemănat cu Alex Mușat, concurent în sezonul trecut, care acum are o carieră în continuă ascensiune. Adrian i-a spus că vocea sa este o combinație între blues și r'n'b și că își dorește foarte mult să facă parte din echipa lui. Paul a ales să îl aibă pe Smiley ca antrenor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="41"]

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

Trending