Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute

A patra serie de audiții pe nevăzute a avut loc pe 22 septembrie, prezentându-se, așa cum era de așteptat, concurenți cu abilități vocale remarcabile.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria IV de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică

1. Amir Arafat - "megastar" fără studii muzicale

Tânărul de 31 de ani a trăit mult timp în Palestina, tatăl său fiind originar de acolo. "Jucăriile erau tancuri și gloanțe", așa cum însuși a declarat, Amir a apelat la muzică pentru a estompa amintirile neplăcute legate de țara tatălui său.

Întorcându-se în România, bărbatul s-a regăsit aici și și-a întemeiat o familie. La audiții a cântat "Make It Rain" a lui Ed Sheeran, și a făcut acest lucru în special pentru soție și pentru fetița lor, Maria. Interpretarea sa a făcut să se întoarcă toate scaunele. Când antrenorii l-au văzut, Amir era în genunchi pe scenă, trăind fiecare clipă a piesei. Adrian i-a complimentat capacitățile vocale, considerând că atâta timp cât o voce este bună, uneori nici nu mai contează melodia. Chirilă, de asemenea, a avut ceva de spus, și i-a caracterizat vocea ca fiind una cristalină, iar interpretarea a fost o mix de sensibilitate și maturitate.

Amir nu este la prima apariție televizată, el câștigând în 2008 concursul Megastar, în juriul căruia era și Adrian Despot. Amir a ținut să precizeze că noul jurat de la Vocea României a fost foarte dur cu el, dar acest lucru nu i-a făcut decât bine. Adi a pus pe seama sorții aceste întâmplări de la Megastar și Vocea României, așteptându-se ca Amir să vină în echipa lui. Concurentul, însă, și-a făcut soarta cu Smiley.

2. Mirică Oana - she didn't "go for more", but she won

Tânăra are 29 de ani și este originară din Galați. Meseria sa este cea de educatoare, dar muzica ocupă un loc important în viața ei, mai ales că a ajutat-o să treacă mai ușor peste suferința trăită după pierderea tatălui. Oana a cântat "I Won't Go For More" a artistei Selah Sue. În ultimele secunde ale interpretării, au apăsat butonul Chirilă și Despot. Tudor s-a întors datorită timbrului vocal al fetei și i-a spus că o poate ajuta să își îmbunătățească felul în care cântă. Însă, alegerea Oanei a fost Adrian.

3. Vlad Alexandrescu - voce și adrenalină

Profesor de engleză și pasionat de off-road, Vlad Alexandrescu are 39 de ani și venit la audiții cu piesa "Rebel Yell". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, însă jurații au fost plăcut surprinși de atitudinea sa care deborda de energie și pozitivism.

4. Filipescu Francesca - karate pe note muzicale

Francesca este la a doua apariție la Vocea României, ea încercându-și norocul și anul trecut. Imboldul din partea celor apropiați a făcut-o să vină și anul acesta. Francesca a cântat "Scared To Be Lonely". Norocul nu a fost de partea sa nici în această ediție, nereușind să întoarcă vreun scaun. "Te-ai pierdut în punctul culminant", i-a spus Loredana, iar Smiley, printr-un limbaj non-verbal, i-a comunicat că a luat tonalitatea prea jos. Dacă nu a reușit să îi impresioneze prin voce, Francesca i-a impresionat prin mișcările de karate, fiind campioană națională la acest sport. Smiley a fost cel care a "încasat-o" și pentru colegii din juriu.

5. Haiduc Horațiu - mai mult decât un inginer proiectant

Clujeanul de 26 de ani este, la bază, inginer proiectant instalații și își mai ajută părinții la ferma pe care aceștia o dețin. Horațiu a interpretat "I Need A Dollar", cunoscuta piesa a lui Aloe Blacc. Despot si Loredana au fost cei care s-au întors, iar Smiley și Tudor au devenit "avocații" celor doi colegi. Cei din urmă au încercat să convingă concurentul, prezentându-i o serie de calități pe care le au Loredana și Adrian. Se pare că pledoaria lui Chirilă, avocatul lui Despot, a dat roade, Horațiu alegând să meargă în echipa lui Adrian.

6. Daniela Dumitru - premieră cu cântec

Daniela nu a cântat niciodată pe o scenă, la microfon sau în fața unui public. "Say You Won't Let Go" a fost alegerea fetei pentru a-și face debutul. Din păcate, niciun antrenor nu s-a întors, dar ce a urmat a fost poate mai frumos. Cei patru au felicitat-o pentru curajul pe care l-a avut și au îndemnat-o să mai cânte o dată. A doua interpretare le-a plăcut mai mult, iar Chirilă a concluzionat că frumusețea jocului celei de-a doua cântări poate fi mai importantă și poate reprezenta o lecție.

7. Andrei Barz - Ed Sheeran de 16 ani

Andrei este din Călărași și face parte dintr-o trupă de teatru și una de muzică. Își dorește să devină actor și/sau cântăreț pentru că astfel nu va simți că lucrează, acestea fiind pasiunile sale importante. Cu o chitară și o voce caldă, Andrei a cântat "Sweater Weather" și a făcut-o pe Loredana să apese butonul. Juriul a fost șocat de vârsta concurentului, iar Loredana, la vederea sa, nu a putut să nu îl compare cu Ed Sheeran. Chitara concurentului a fost "testată" de Adrian, acesta urcându-se pe scenă și cântând câteva acorduri.

8. Bianca Oneț - interpretare și "confesiuni"

Bianca are 23 de ani și este studenta unei facultăți din Cluj-Napoca. Tânără a pus întrebarea "Am I The One", titlul piesei lui Beth Hart. "She is the one", a spus Adrian. Atât el, cât și ceilalți membri ai juriului s-au întors. "Ai o voce fenomenală", au fost cuvintele Loredanei. După aceste momente, a urmat o serie de "confesiuni" inițiată de Adrian. Fiecare jurat s-a așezat lângă concurentă și a ținut un discurs de convingere. Bianca l-a ales pe Tudor care, mai înainte, i-a spus că are dublă experiență (membru în două trupe - Vama Veche și Vama) și care i-a oferit un pupic pe umărul dezgolit.

9. Iasmina Curcă - istoric muzical variat

Iasmina este din Petroșani, iar istoricul său muzical este unul destul de vast. A făcut parte din trupa Ooops, a participat la selecția națională Eurovision 2007 și a avut o colaborare cu B.U.G. Mafia. Iasmina a venit la Vocea României cu piesa lui Lady Gaga - Born This Way. Tânără nu a reușit să întoarcă niciun scaun, jurații așteptându-se la mai multă forță pe refren.

10. Rufus Martin - "Made In The USA"

Rufus are 41 de ani și este originar din America. Cu o familie foarte numeroasă, cinci surori și patru frați, tânărul a decis să plece din State și să locuiască în Germania. Venirea sa în România se datorează faptului că aici a lucrat în domeniul muzicii, colaborând cu Luminița Anghel. Rufus a ales să vină la audiții cu piesa "Another Day In Paradise". S-au întors Loredana și Smiley, surprinși atât de vocea sa, cât și de apariție. Alegerea lui Rufus a fost Loredana.

11. Anne-Marie Ionescu - prezență în lumea muzicii

Anne-Marie lucrează în muzică, mai exact la o casă de producție; se ocupă de booking. Deși este înconjurată de muzică, vrea să vadă lucrurile și din perspectiva "artistului", astfel că a văzut participarea la Vocea României ca pe o șansă. "Love On The Brain" a fost melodia aleasă, melodie care i-a făcut pe Smiley și Loredana să apese butonul. Gândurile în mintea fetei erau deja aranjate, Smiley fiind antrenorul dorit. Faptul că Smiley s-a întors nu a făcut decât ca alegerea tinerei să fie extrem de simplă.

12. Alexandra Todosi - delicatețe muzicală

Masteranda din Suceava a interpretat cu o "voce de copil", așa cum au spus jurații, piesa "Joe Le Taxi". Niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă s-au bucurat la vederea Alexandrei. Tânără a avut o prezență frumoasă și grațioasă, iar Loredana a asemănat-o cu Alexandra Dinu. Tot Loredana i-a recomandat, ca pe viitor, să aleagă piese care să îi pună în valoare vocea.

13. Maria Rădeanu - concurenta cu mai multe talente muzicale

Maria are 17 ani și vine din Iași. Cântă la vioara de 11 ani, face canto clasic de 5 ani, cântă la pian de 10 ani și a mers la multe festivaluri și concursuri. Pe lângă toate acestea, Maria este colaboratoare la Opera din Iași. Piesa lui Adele, "Someone Like You", a fost reinterpretată de Maria, făcându-i pe Smiley, Loredana și Tudor să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut ochi doar pentru Chirilă, Loredana punctând: "jocurile sunt făcute". Așa cum era de așteptat, tânăra a ales echipa lui Tudor, iar un motiv a fost și faptul că este mare fană Vama.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="40"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

Trending