Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute

A patra serie de audiții pe nevăzute a avut loc pe 22 septembrie, prezentându-se, așa cum era de așteptat, concurenți cu abilități vocale remarcabile.

Concurenți calificați în seria IV de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică

1. Amir Arafat - "megastar" fără studii muzicale

Tânărul de 31 de ani a trăit mult timp în Palestina, tatăl său fiind originar de acolo. "Jucăriile erau tancuri și gloanțe", așa cum însuși a declarat, Amir a apelat la muzică pentru a estompa amintirile neplăcute legate de țara tatălui său.

Întorcându-se în România, bărbatul s-a regăsit aici și și-a întemeiat o familie. La audiții a cântat "Make It Rain" a lui Ed Sheeran, și a făcut acest lucru în special pentru soție și pentru fetița lor, Maria. Interpretarea sa a făcut să se întoarcă toate scaunele. Când antrenorii l-au văzut, Amir era în genunchi pe scenă, trăind fiecare clipă a piesei. Adrian i-a complimentat capacitățile vocale, considerând că atâta timp cât o voce este bună, uneori nici nu mai contează melodia. Chirilă, de asemenea, a avut ceva de spus, și i-a caracterizat vocea ca fiind una cristalină, iar interpretarea a fost o mix de sensibilitate și maturitate.

Amir nu este la prima apariție televizată, el câștigând în 2008 concursul Megastar, în juriul căruia era și Adrian Despot. Amir a ținut să precizeze că noul jurat de la Vocea României a fost foarte dur cu el, dar acest lucru nu i-a făcut decât bine. Adi a pus pe seama sorții aceste întâmplări de la Megastar și Vocea României, așteptându-se ca Amir să vină în echipa lui. Concurentul, însă, și-a făcut soarta cu Smiley.

2. Mirică Oana - she didn't "go for more", but she won

Tânăra are 29 de ani și este originară din Galați. Meseria sa este cea de educatoare, dar muzica ocupă un loc important în viața ei, mai ales că a ajutat-o să treacă mai ușor peste suferința trăită după pierderea tatălui. Oana a cântat "I Won't Go For More" a artistei Selah Sue. În ultimele secunde ale interpretării, au apăsat butonul Chirilă și Despot. Tudor s-a întors datorită timbrului vocal al fetei și i-a spus că o poate ajuta să își îmbunătățească felul în care cântă. Însă, alegerea Oanei a fost Adrian.

3. Vlad Alexandrescu - voce și adrenalină

Profesor de engleză și pasionat de off-road, Vlad Alexandrescu are 39 de ani și venit la audiții cu piesa "Rebel Yell". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, însă jurații au fost plăcut surprinși de atitudinea sa care deborda de energie și pozitivism.

4. Filipescu Francesca - karate pe note muzicale

Francesca este la a doua apariție la Vocea României, ea încercându-și norocul și anul trecut. Imboldul din partea celor apropiați a făcut-o să vină și anul acesta. Francesca a cântat "Scared To Be Lonely". Norocul nu a fost de partea sa nici în această ediție, nereușind să întoarcă vreun scaun. "Te-ai pierdut în punctul culminant", i-a spus Loredana, iar Smiley, printr-un limbaj non-verbal, i-a comunicat că a luat tonalitatea prea jos. Dacă nu a reușit să îi impresioneze prin voce, Francesca i-a impresionat prin mișcările de karate, fiind campioană națională la acest sport. Smiley a fost cel care a "încasat-o" și pentru colegii din juriu.

5. Haiduc Horațiu - mai mult decât un inginer proiectant

Clujeanul de 26 de ani este, la bază, inginer proiectant instalații și își mai ajută părinții la ferma pe care aceștia o dețin. Horațiu a interpretat "I Need A Dollar", cunoscuta piesa a lui Aloe Blacc. Despot si Loredana au fost cei care s-au întors, iar Smiley și Tudor au devenit "avocații" celor doi colegi. Cei din urmă au încercat să convingă concurentul, prezentându-i o serie de calități pe care le au Loredana și Adrian. Se pare că pledoaria lui Chirilă, avocatul lui Despot, a dat roade, Horațiu alegând să meargă în echipa lui Adrian.

6. Daniela Dumitru - premieră cu cântec

Daniela nu a cântat niciodată pe o scenă, la microfon sau în fața unui public. "Say You Won't Let Go" a fost alegerea fetei pentru a-și face debutul. Din păcate, niciun antrenor nu s-a întors, dar ce a urmat a fost poate mai frumos. Cei patru au felicitat-o pentru curajul pe care l-a avut și au îndemnat-o să mai cânte o dată. A doua interpretare le-a plăcut mai mult, iar Chirilă a concluzionat că frumusețea jocului celei de-a doua cântări poate fi mai importantă și poate reprezenta o lecție.

7. Andrei Barz - Ed Sheeran de 16 ani

Andrei este din Călărași și face parte dintr-o trupă de teatru și una de muzică. Își dorește să devină actor și/sau cântăreț pentru că astfel nu va simți că lucrează, acestea fiind pasiunile sale importante. Cu o chitară și o voce caldă, Andrei a cântat "Sweater Weather" și a făcut-o pe Loredana să apese butonul. Juriul a fost șocat de vârsta concurentului, iar Loredana, la vederea sa, nu a putut să nu îl compare cu Ed Sheeran. Chitara concurentului a fost "testată" de Adrian, acesta urcându-se pe scenă și cântând câteva acorduri.

8. Bianca Oneț - interpretare și "confesiuni"

Bianca are 23 de ani și este studenta unei facultăți din Cluj-Napoca. Tânără a pus întrebarea "Am I The One", titlul piesei lui Beth Hart. "She is the one", a spus Adrian. Atât el, cât și ceilalți membri ai juriului s-au întors. "Ai o voce fenomenală", au fost cuvintele Loredanei. După aceste momente, a urmat o serie de "confesiuni" inițiată de Adrian. Fiecare jurat s-a așezat lângă concurentă și a ținut un discurs de convingere. Bianca l-a ales pe Tudor care, mai înainte, i-a spus că are dublă experiență (membru în două trupe - Vama Veche și Vama) și care i-a oferit un pupic pe umărul dezgolit.

9. Iasmina Curcă - istoric muzical variat

Iasmina este din Petroșani, iar istoricul său muzical este unul destul de vast. A făcut parte din trupa Ooops, a participat la selecția națională Eurovision 2007 și a avut o colaborare cu B.U.G. Mafia. Iasmina a venit la Vocea României cu piesa lui Lady Gaga - Born This Way. Tânără nu a reușit să întoarcă niciun scaun, jurații așteptându-se la mai multă forță pe refren.

10. Rufus Martin - "Made In The USA"

Rufus are 41 de ani și este originar din America. Cu o familie foarte numeroasă, cinci surori și patru frați, tânărul a decis să plece din State și să locuiască în Germania. Venirea sa în România se datorează faptului că aici a lucrat în domeniul muzicii, colaborând cu Luminița Anghel. Rufus a ales să vină la audiții cu piesa "Another Day In Paradise". S-au întors Loredana și Smiley, surprinși atât de vocea sa, cât și de apariție. Alegerea lui Rufus a fost Loredana.

11. Anne-Marie Ionescu - prezență în lumea muzicii

Anne-Marie lucrează în muzică, mai exact la o casă de producție; se ocupă de booking. Deși este înconjurată de muzică, vrea să vadă lucrurile și din perspectiva "artistului", astfel că a văzut participarea la Vocea României ca pe o șansă. "Love On The Brain" a fost melodia aleasă, melodie care i-a făcut pe Smiley și Loredana să apese butonul. Gândurile în mintea fetei erau deja aranjate, Smiley fiind antrenorul dorit. Faptul că Smiley s-a întors nu a făcut decât ca alegerea tinerei să fie extrem de simplă.

12. Alexandra Todosi - delicatețe muzicală

Masteranda din Suceava a interpretat cu o "voce de copil", așa cum au spus jurații, piesa "Joe Le Taxi". Niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă s-au bucurat la vederea Alexandrei. Tânără a avut o prezență frumoasă și grațioasă, iar Loredana a asemănat-o cu Alexandra Dinu. Tot Loredana i-a recomandat, ca pe viitor, să aleagă piese care să îi pună în valoare vocea.

13. Maria Rădeanu - concurenta cu mai multe talente muzicale

Maria are 17 ani și vine din Iași. Cântă la vioara de 11 ani, face canto clasic de 5 ani, cântă la pian de 10 ani și a mers la multe festivaluri și concursuri. Pe lângă toate acestea, Maria este colaboratoare la Opera din Iași. Piesa lui Adele, "Someone Like You", a fost reinterpretată de Maria, făcându-i pe Smiley, Loredana și Tudor să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut ochi doar pentru Chirilă, Loredana punctând: "jocurile sunt făcute". Așa cum era de așteptat, tânăra a ales echipa lui Tudor, iar un motiv a fost și faptul că este mare fană Vama.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

Votează concurentul preferat la Vocea României 2017 - EP4

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single lansat de Hurts, "Hold on to Me" - AUDIO

Hurts a lansat o piesă nouă, intitulată "Hold on to Me". Melodia este extrasă de pe albumul "Desire", așteptat pe...

Închide