Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute

A patra serie de audiții pe nevăzute a avut loc pe 22 septembrie, prezentându-se, așa cum era de așteptat, concurenți cu abilități vocale remarcabile.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria IV de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

13 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică

1. Amir Arafat - "megastar" fără studii muzicale

Tânărul de 31 de ani a trăit mult timp în Palestina, tatăl său fiind originar de acolo. "Jucăriile erau tancuri și gloanțe", așa cum însuși a declarat, Amir a apelat la muzică pentru a estompa amintirile neplăcute legate de țara tatălui său.

Întorcându-se în România, bărbatul s-a regăsit aici și și-a întemeiat o familie. La audiții a cântat "Make It Rain" a lui Ed Sheeran, și a făcut acest lucru în special pentru soție și pentru fetița lor, Maria. Interpretarea sa a făcut să se întoarcă toate scaunele. Când antrenorii l-au văzut, Amir era în genunchi pe scenă, trăind fiecare clipă a piesei. Adrian i-a complimentat capacitățile vocale, considerând că atâta timp cât o voce este bună, uneori nici nu mai contează melodia. Chirilă, de asemenea, a avut ceva de spus, și i-a caracterizat vocea ca fiind una cristalină, iar interpretarea a fost o mix de sensibilitate și maturitate.

Amir nu este la prima apariție televizată, el câștigând în 2008 concursul Megastar, în juriul căruia era și Adrian Despot. Amir a ținut să precizeze că noul jurat de la Vocea României a fost foarte dur cu el, dar acest lucru nu i-a făcut decât bine. Adi a pus pe seama sorții aceste întâmplări de la Megastar și Vocea României, așteptându-se ca Amir să vină în echipa lui. Concurentul, însă, și-a făcut soarta cu Smiley.

2. Mirică Oana - she didn't "go for more", but she won

Tânăra are 29 de ani și este originară din Galați. Meseria sa este cea de educatoare, dar muzica ocupă un loc important în viața ei, mai ales că a ajutat-o să treacă mai ușor peste suferința trăită după pierderea tatălui. Oana a cântat "I Won't Go For More" a artistei Selah Sue. În ultimele secunde ale interpretării, au apăsat butonul Chirilă și Despot. Tudor s-a întors datorită timbrului vocal al fetei și i-a spus că o poate ajuta să își îmbunătățească felul în care cântă. Însă, alegerea Oanei a fost Adrian.

3. Vlad Alexandrescu - voce și adrenalină

Profesor de engleză și pasionat de off-road, Vlad Alexandrescu are 39 de ani și venit la audiții cu piesa "Rebel Yell". Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, însă jurații au fost plăcut surprinși de atitudinea sa care deborda de energie și pozitivism.

4. Filipescu Francesca - karate pe note muzicale

Francesca este la a doua apariție la Vocea României, ea încercându-și norocul și anul trecut. Imboldul din partea celor apropiați a făcut-o să vină și anul acesta. Francesca a cântat "Scared To Be Lonely". Norocul nu a fost de partea sa nici în această ediție, nereușind să întoarcă vreun scaun. "Te-ai pierdut în punctul culminant", i-a spus Loredana, iar Smiley, printr-un limbaj non-verbal, i-a comunicat că a luat tonalitatea prea jos. Dacă nu a reușit să îi impresioneze prin voce, Francesca i-a impresionat prin mișcările de karate, fiind campioană națională la acest sport. Smiley a fost cel care a "încasat-o" și pentru colegii din juriu.

5. Haiduc Horațiu - mai mult decât un inginer proiectant

Clujeanul de 26 de ani este, la bază, inginer proiectant instalații și își mai ajută părinții la ferma pe care aceștia o dețin. Horațiu a interpretat "I Need A Dollar", cunoscuta piesa a lui Aloe Blacc. Despot si Loredana au fost cei care s-au întors, iar Smiley și Tudor au devenit "avocații" celor doi colegi. Cei din urmă au încercat să convingă concurentul, prezentându-i o serie de calități pe care le au Loredana și Adrian. Se pare că pledoaria lui Chirilă, avocatul lui Despot, a dat roade, Horațiu alegând să meargă în echipa lui Adrian.

6. Daniela Dumitru - premieră cu cântec

Daniela nu a cântat niciodată pe o scenă, la microfon sau în fața unui public. "Say You Won't Let Go" a fost alegerea fetei pentru a-și face debutul. Din păcate, niciun antrenor nu s-a întors, dar ce a urmat a fost poate mai frumos. Cei patru au felicitat-o pentru curajul pe care l-a avut și au îndemnat-o să mai cânte o dată. A doua interpretare le-a plăcut mai mult, iar Chirilă a concluzionat că frumusețea jocului celei de-a doua cântări poate fi mai importantă și poate reprezenta o lecție.

7. Andrei Barz - Ed Sheeran de 16 ani

Andrei este din Călărași și face parte dintr-o trupă de teatru și una de muzică. Își dorește să devină actor și/sau cântăreț pentru că astfel nu va simți că lucrează, acestea fiind pasiunile sale importante. Cu o chitară și o voce caldă, Andrei a cântat "Sweater Weather" și a făcut-o pe Loredana să apese butonul. Juriul a fost șocat de vârsta concurentului, iar Loredana, la vederea sa, nu a putut să nu îl compare cu Ed Sheeran. Chitara concurentului a fost "testată" de Adrian, acesta urcându-se pe scenă și cântând câteva acorduri.

8. Bianca Oneț - interpretare și "confesiuni"

Bianca are 23 de ani și este studenta unei facultăți din Cluj-Napoca. Tânără a pus întrebarea "Am I The One", titlul piesei lui Beth Hart. "She is the one", a spus Adrian. Atât el, cât și ceilalți membri ai juriului s-au întors. "Ai o voce fenomenală", au fost cuvintele Loredanei. După aceste momente, a urmat o serie de "confesiuni" inițiată de Adrian. Fiecare jurat s-a așezat lângă concurentă și a ținut un discurs de convingere. Bianca l-a ales pe Tudor care, mai înainte, i-a spus că are dublă experiență (membru în două trupe - Vama Veche și Vama) și care i-a oferit un pupic pe umărul dezgolit.

9. Iasmina Curcă - istoric muzical variat

Iasmina este din Petroșani, iar istoricul său muzical este unul destul de vast. A făcut parte din trupa Ooops, a participat la selecția națională Eurovision 2007 și a avut o colaborare cu B.U.G. Mafia. Iasmina a venit la Vocea României cu piesa lui Lady Gaga - Born This Way. Tânără nu a reușit să întoarcă niciun scaun, jurații așteptându-se la mai multă forță pe refren.

10. Rufus Martin - "Made In The USA"

Rufus are 41 de ani și este originar din America. Cu o familie foarte numeroasă, cinci surori și patru frați, tânărul a decis să plece din State și să locuiască în Germania. Venirea sa în România se datorează faptului că aici a lucrat în domeniul muzicii, colaborând cu Luminița Anghel. Rufus a ales să vină la audiții cu piesa "Another Day In Paradise". S-au întors Loredana și Smiley, surprinși atât de vocea sa, cât și de apariție. Alegerea lui Rufus a fost Loredana.

11. Anne-Marie Ionescu - prezență în lumea muzicii

Anne-Marie lucrează în muzică, mai exact la o casă de producție; se ocupă de booking. Deși este înconjurată de muzică, vrea să vadă lucrurile și din perspectiva "artistului", astfel că a văzut participarea la Vocea României ca pe o șansă. "Love On The Brain" a fost melodia aleasă, melodie care i-a făcut pe Smiley și Loredana să apese butonul. Gândurile în mintea fetei erau deja aranjate, Smiley fiind antrenorul dorit. Faptul că Smiley s-a întors nu a făcut decât ca alegerea tinerei să fie extrem de simplă.

12. Alexandra Todosi - delicatețe muzicală

Masteranda din Suceava a interpretat cu o "voce de copil", așa cum au spus jurații, piesa "Joe Le Taxi". Niciun antrenor nu a apăsat butonul, însă s-au bucurat la vederea Alexandrei. Tânără a avut o prezență frumoasă și grațioasă, iar Loredana a asemănat-o cu Alexandra Dinu. Tot Loredana i-a recomandat, ca pe viitor, să aleagă piese care să îi pună în valoare vocea.

13. Maria Rădeanu - concurenta cu mai multe talente muzicale

Maria are 17 ani și vine din Iași. Cântă la vioara de 11 ani, face canto clasic de 5 ani, cântă la pian de 10 ani și a mers la multe festivaluri și concursuri. Pe lângă toate acestea, Maria este colaboratoare la Opera din Iași. Piesa lui Adele, "Someone Like You", a fost reinterpretată de Maria, făcându-i pe Smiley, Loredana și Tudor să își întoarcă scaunele. Concurenta a avut ochi doar pentru Chirilă, Loredana punctând: "jocurile sunt făcute". Așa cum era de așteptat, tânăra a ales echipa lui Tudor, iar un motiv a fost și faptul că este mare fană Vama.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="40"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending