Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute

Seara de vineri de la jumătatea lunii septembrie a fost încărcată de muzică de calitate, voci care s-au făcut remarcate și comentarii savuroase. Vă invităm să citiți rezumatul celui de-al treilea episod al audițiilor pe nevăzute.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria III de audiții pe nevăzute

Dacă în prima rundă de audiții am fost martori la conturarea echipelor, iar în cea de-a doua serie am fost fascinați de talentul concurenților (fie că au fost la prima experiență de acest gen, fie că au deja un background muzical destul de bogat), emisiunea din 15 septembrie a fost completată de o voie bună mai accentuată ca niciodată și de momente încântătoare ce i-au avut ca protagoniști pe cei patru antrenori. Vă invităm să citiți "povestea" acestei serii de blind-uri.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu

1.  Amedeo Chiriac - voce cu nume predestinat

A iubit muzica de când era mic, însă nu a fost susținut de familie. Mai mult decât atât, la școală era luat peste picior pentru că avea această pasiune. Și pentru că un rău nu vine niciodată singur, Amedeo s-a îmbolnăvit de diabet pe baza de stres, cauzat și de cele menționate mai sus, și de faptul că violența domestică era prezentă în familia sa. În mod paradoxal, deși a spus că trecutul îl trage în jos și este constant nesigur de calitățile sale, muzica scoate la iveală o ipostază a unui om pasionat care dorește să împărtășească cu publicul pasiune de a cânta.

Tânărul s-a prezentat la audiții cu piesa "Sandcastles", iar Smiley, Loredana și Chirilă s-au întors. Emoționat, și surprins de rezultat, Amedeo a izbucnit în lacrimi. "Ai nevoie de o îmbrățișare?" l-a întrebat Smiley, surprins și el de reacția concurentului. Toți antrenorii au mers pe scenă pentru a-i fi alături, iar momentul ce a urmat a fost cu adevărat plăcut de privit. Loredana și Tudor s-au "duelat" pentru a-l convinge pe Amedeo să facă parte din echipa unuia dintre ei.

Personalizând melodia lăutărească "Of, ce dor, ce chin, ce jale", cei doi au improvizat versurile pentru a se potrivi în acest context. "Ce battle e aicea" a comentat Despot, care împreună cu Smiley și Amedeo s-au bucurat de moment. Spunându-le că sunt superbi și mulțumindu-le că i-au apreciat interpretarea, Amedeo a luat decizia de a merge în echipa lui Tudor, acesta din urmă apreciind încrederea acordată.

2. Mihail Tirică - profesor - elev și viceversa

Tânărul din Baia Mare are două mari pasiuni: muzica și zborul cu parapanta. A studiat pianul și chitara, apoi a ales Conservatorul. Mihail a venit la audiții împreună cu Eduard Santha, fost concurent Vocea României. Celebra piesă "Use Somebody" a celor de la Kings of Leon a răsunat pe scenă, făcând să apese butonul Tudor și Loredana. Nu mare i-a fost mirarea divei când a văzut cine cântă. Mihail este profesorul de chitară al Loredanei, artista neavând nicio idee că el are voce. Bucuria cu care a cântat a fost apreciată de juriu, Adi spunând: "bucuria cu care ai cântat e de neprețuit". Surprinzător sau nu, Mihail a ales-o pe Loredana pentru a-i fi antrenoare, rolurile fiind astfel inversate.

3. Yvonne Stavarache - o trimitere la Vasilica Tastaman

Bucureșteanca de 21 de ani este pasionată de tot ce înglobează arta, fiind editor de film, jucând teatru, dansând și cântând. Mama sa este regizor, Yvonne lucrând împreună cu aceasta și asimilând mai bine profunzimile acestui domeniu. A cântat "I Wanna Dance With Somebody", dar antrenorii nu s-au întors. Însă, au fost încântați să vadă o fată cu un zâmbet larg, care deborda de o energie pozitivă. Adrian a sfătuit-o să își păstreze această atitudine.

4. Marius-Alexandru Stoica - omul care se aruncă în râu și vede unde îl duce

Jurnalist la bază și lucrând la un post de radio, Marius dorește mai mult decât să îmbrățișeze muzica altora, așa cum însuși a zis. Pasiunea pentru muzică a luat naștere cu niște cursuri de pian, dar care nu au avut o viață prea lungă. Cântă la diferite evenimente și colaborează în prezent cu Jerry Ropero, un cunoscut producător de muzică electronică. Pe ritmuri reggae, Marius a cântat "Soulstorm", melodia lui Patrice și i-a convins pe Smiley și Loredana. Cu nicio oră de canto, dar cu o mare bucurie de a cânta, așa cum au observat și antrenorii, Marius l-a ales pe Smiley.

5. Alexandra Bădoi - prognoza notelor muzicale

Fostă prezentatoare meteo, Alexandra este pasionată de muzica trance. A colaborat cu producătorul Andrew Rayel (pe numele său real, Andrei Rață). Împreună au lansat single-ul "Goodbye". Dorința Alexandrei este să colaboreze cu Armin Van Buuren. Tânără este o mare fană, comunică cu celebrul DJ și a ales să vină la Vocea României cu o piesă de-a lui, "In And Out Of Love". Din păcate, antrenorilor nu le-a plăcut interpretarea. "Apreciez pasiunea pentru muzică, dar cred că sunt lucruri care îți ies mai bine decât chestia asta", a spus Adi, completând cu "pe tine nici auto-tune-ul nu te poate scoate". Ceilalți membri au considerat că nu a fost o mișcare bună să vină la Vocea României cu o piesă trance.

6.  Andrada Crețu - "what a girl!"

Fata de 17 ani din Severin a întors trei scaune cu piesa "What A Man". A început să cânte de la cinci ani și a studiat pianul, flautul și basul. Antrenorii care s-au întors au fost Adi, Loredana și Tudor. "Ai bucurie și lumină în glas. Îmi place tot la tine!" a precizat Despot, cel care, de altfel, a fost ales de concurentă. Momentul Andradei s-a încheiat cu o lungă și sinceră îmbrățișare între "elev" și "profesor".

7. Paul Panait - Prince pe scena Vocea României

Cum fiecare serie de audiții ne-a obișnuit cu un moment al cortinei, în seara de 15 septembrie, Paul a fost concurentul "ascuns" și de public, nu doar de antrenori. Muzicianul de 38 de ani are o experiență serioasă în muzică, făcând parte din variate proiecte muzicale, printre care Gaz pe Foc, și având un single lansat, "Zâmbești de Sus". Paul a cântat "Kiss", celebra piesă a lui Prince. Antrenorii nu au fost încântați de interpretare, considerând că a apelat la prea multe artificii vocale și că varianta lui Tom Jones a acestei piese ar fi fost o alegere mai fericită.

8. Olga Roman - patru job-uri, patru scaune întoarse

Cu un trecut nu prea fericit, ea și cei doi frați pierdându-și ambii părinți, tânăra de 24 de ani din Chișinău și-a găsit refugiul în muzică. Nu este la prima încercare a acestei emisiunii. Olga s-a înscris și anul trecut, dar nu a trecut de casting. Acest lucru a ambiționat-o, anul acesta venind cu piesa "When The Music Dies". Concurenta, care este organizator de evenimente, bonă, cântăreață și gospodină (a patra slujbă, cum însăși a spus), a avut performanța de a întoarce toate scaunele. "Am simțit durerea din glasul tău" i-a transmis Smiley. Tot el i-a devenit antrenor.

9. Adi Barbu - profesor de engleză și cântăreț

Originar din Buzău, Adi are 26 de ani și se simte diferit, nu poate trăi ca ceilalți. Părul lung și tatuajele au făcut-o pe Loredana să exclame "wow" când l-a văzut. Adi a vrut să distreze audiența și a interpretat "Let Me Entertain You" a lui Robbie Williams. Nu a reușit să "distreze" niciun jurat. Adi i-a spus că a cântat cu coardele vocale contractate. Tânărul a fost rugat să cânte și o altă piesă. Alegerea sa a fost "Feeling Good". A cappella, piesa a sunat frumos, iar antrenorii au apreciat. Anul viitor poate va fi cu noroc.

10. Amalia Uruc - dublează voci pentru desene animate, dar nu dublează interpretarea muzicală

Concurenta de 24 de ani din Mizil a studiat canto de muzică populară. Nu a făcut acest lucru pentru că își dorea, ci pentru că a făcut o confuzie între muzica populară și muzica ușoară. A fost, însă, o experiență frumoasă din care a avut de câștigat. Muzica a ajutat-o să treacă peste niște complexe legate de o arsură și a făcut-o să lupte pentru ceea ce își dorește. "Seven Nation Army" într-o manieră de jazz a convins-o pe Loredana care a câștigat, astfel, o voce remarcabilă.

11. Răzvan Mărcuci - conexiune cu muzica și cu divinitatea

Susținut de tatăl său cu care are o relație foarte bună, Răzvan a avut primul contact cu muzica la 12 ani datorită bisericii. Consideră că este important ca oamenii să fie conștienți și de aspectele mai puțin palpabile ale lumii (spiritualitate, divinitate). Știe să cânte la chitară, bass, tobe, contrabas și pian. Deși stăpânește bine toate aceste instrumente, nu a participat la vreun concurs, până acum. Trebuie menționat și faptul că nu a luat lecții de canto. Doar el și o chitară, fără ajutorul band-ului, Răzvan a interpretat "Chandelier". Chirilă și Despot s-au întors, lăudându-i calitățile artistice. "A fost impecabil ce ai făcut", a spus Adi, Tudor apreciind curajul de a cânta fără trupa Vocea României. După o serie de argumente susținute de cei doi jurați, alegerea lui Răzvan a fost să meargă în echipa lui Adi.

12. Tatiana Turtureanu - o mămică pasionată de muzică

Prezentă și în sezonul trecut, dar nereușind să meargă mai departe, Tatiana (care era însărcinată în timpul audițiilor din 2016) și-a încercat norocul a doua oară. "Lost On You" și celebrul fluierat al lui LP nu au ajutat-o, membrii juriului crezând ca această piesă nu îi e proprie. A cântat o a doua melodie, "You're Simply The Best". Această interpretare l-a făcut pe Chirilă să exclame: "recunosc: sunt un imbecil".

13. Lidia Isac - voce de Moldova, Franța și România

Tânăra de 24 de ani din Chișinău are la activ apariția la Eurovision, Vocea Franței și, acum, Vocea României. Deși în cadrul emisiunii din Franța nu a reușit să ajungă decât până în etapa duelurilor, participarea i-a adus o serie de colaborări și proiecte muzicale. La Vocea României, Lidia a interpretat emoționanta piesă a lui Adele, "When We Were Young". A făcut ca toți antrenorii să apese butonul, iar pe Loredana să plângă. Smiley a considerat prestația tinerei drept un moment atât de intim încât a așteptat până la final să se întoarcă pentru a nu strica piesa melodioasă cu sunetul aspru al butonului. Alegerea concurentei a fost Tudor Chirilă.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="39"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending