Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: cine sunt concurenții care au întors scaunele în cea de-a doua serie de audiții

Pe 9 septembrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a doua ediții a etapei audițiilor pe nevăzute. Află ce concurenți au reușit să impresioneze juriul și în ce echipe au intrat.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria II de audiții pe nevăzute.

După un debut în forță al celui de-al șaptelea sezon din show-ului Vocea României, noi concurenți au pășit în platoul emisiunii în cel de-al doilea episod al audițiilor pe nevăzute. Ca și în prima ediție, au fost prezentați 13 concurenți, din care 8 au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu

1.  Alexandru Arnăutu

Poreclit Vraciul, Alexandru Arnăutu este un comediant de 28 de ani, din Iași. Cunoscut publicului datorită aparițiilor la show-urile X Factor și iUmor, tânărul avea de gând să devină preot, dar Black Sabbath l-a făcut să se răzgândească. La Vocea României, a încântat publicul cu "Electric Eye", făcând ca bărbații din juriu să apese butonul. "Tu, aici?" au fost primele cuvinte ale lui Despot, care îl știa pe Alexandru de pe internet. Pe lângă calitățile vocale, "Vraciul" are talentul de a imita diverse personalități. În cadrul acestei audiții, l-a imitat impecabil pe Cristi Minculescu, antrenorii amuzându-se copios. Alegerea concurentului a fost Adrian Despot, care a menționat că este de exploatat calitatea de a imita personaje în ceea ce privește partea vocală.

2. Marloes Van Hoek

Tânăra, originară din Olanda, și-a găsit dragostea în țara noastră. Spune că România este țara ei, prin urmare, Vocea României a părut o variantă bună. Marloes a interpretat "Say Something" (A great Big World ft. Christina Aguilera). Jurații nu au fost impresionați de prestația tinerei, argumentând că a doua parte nu a fost tocmai în regulă.

3. Jeannette Curta

Deși Germania este țara în care a fost născută și crescută, sufletul lui Jeannette este încărcat de dragoste pentru România. Tatăl său este român și tânără a fost crescută în spiritul specific acestei țări. Jeannette a participat și la Vocea Germaniei, a avut diferite colaborări cu artiști, reușind să lanseze două materiale discografice. Este o cunoștință a Ramonei Nerra, și ea participantă atât la Vocea Germaniei, cât și la Vocea României.

Jeannette a venit la audiții cu piesa "Feeling Good", care a făcut să se întoarcă trei antrenori: Loredana, Smiley și Tudor. "M-am îndrăgostit de vocea ta", i-a spus antrenoarea, care a fost de acord să îi îndeplinească o dorință concurentei, și anume, să înregistreze piese în duet cu tatăl său. Jeannette a ales să intre în echipa Loredanei.

4. Mihaiu Laurențiu

O surpriză a acestei serii de audiții a fost Laurențiu, un tânăr de 25 de ani, vulcanizator de meserie. S-a caracterizat ca fiind autodidact, neavând studii muzicale. Scopul său în ceea ce privește muzica este crearea propriului stil, precum și scăparea de timiditate și emoții atunci când se află în fața unei mase de oameni. "Chasing Cars" a celor de la Snow Patrol a fost melodia cu care Laurențiu a reușit să întoarcă două scaune. Rockerii din juriu, Despot și Chirilă, au apăsat butonul, urmând o serie de argumente pentru a-l convinge pe tânăr să aleagă o echipă. "Ai ceva de transmis. Știu ce să fac cu vocile care au ce să transmită" a spus Tudor. Adrian, însă, a fost norocosul.

5. Paula Vițian

O întruchipare a lui Marilyn Monroe, blonda de 22 de ani s-a aflat la primul concurs de acest fel. A interpretat "Dangerous Woman", însă scaunele au rămas neîntoarse. De cum au văzut-o, jurații au început să regrete. "Doamne, de ce nu ai cântat cum arăți?" i-a spus Smiley, iar Adrian a asemuit-o cu Khaleesi, celebrul personaj din serialul Game Of Thrones. Paula a fost condusă în culise de Smiley, dar înainte de acest lucru, a cântat a cappella "I Wanna Be Loved By You", asemănarea cu Monroe fiind completă.

6. Tudor Bilețchi

"End Of The Road" a fost piesa ce s-a auzit de după cortină. Toți antrenorii s-au întors și au avut o mare surpriză - o voce masculină. De o calmitate ieșită din comun, atât în interpretare, cât și ca om, concurentul a fost întrebat dacă poate "băga pasiune în cântece", Loredana spunând ca doar ea îl poate învăța cel mai bine acest lucru. Dar se pare că Smiley a fost opțiunea concurentului.

7. Cristina Coșciug 

Deși voiau o meserie mai concretă pentru ea, părinții Cristinei sunt foarte mândri de ea în legătura cu pasiunea fetei pentru muzică - în special tatăl care este muzician. Cristina a cântat "Rolling In The Deep". Niciun antrenor nu s-a întors, iar motivele au fost faptul cu nu a putut să susțină piesa (Loredana), iar Despot i-a spus tinerei că partea de acut a fost subton, dar că ar trebui să revină anul următor.

8. Adriana Ciobanu

Muzica o definește pe eleva de 17 ani. Adriana a învins leucemia, dar a rămas cu niște probleme la nivelul oaselor. Acest lucru nu a împiedicat-o să își urmeze visul, venind pregătită la Vocea României cu piesa "Bound To You". Loredana a apăsat butonul și s-a emoționat puternic la vederea tinerei. Artista a izbucnit în lacrimi și s-a bucurat nespus că s-a întors și că îi poate oferi o șansă în acest frumos domeniu al artei. După acest moment, toți antrenorii au urcat pe scenă și au felicitat-o pe Adriana.

9. Andrei Ștefăneț

Solistul din Republica Moldova care este cunoscut pentru hit-ul "Jaga, Jaga", a interpretat la Vocea României piesa trupei Holograf, "Așa frumoasă". Jurații nu s-au întors, considerând că nu a fost original, vocea și interpretarea fiind similare cu cele ale lui Dan Bittman.

10. Daria Grigoraș

Ieșeanca de doar 16 ani l-a cucerit pe Chirilă cu "Empire". Acesta a fost singurul care s-a întors, crezând că ce va face fata mai departe va reprezenta pentru el un pariu. "Curaj nesăbuit" au fost cuvintele lui Adrian, care a considerat că piesa este una dificilă.

11. Laura Oana

În vârsta de 18 ani, Laura este pasionată de artă și matematică. Dorește să studieze la Facultatea de Teatru și Televiziune și s-a prezentat la audiții cu hit-ul "Je Veux" a franțuzoaicei Zaz. Din păcate, concurenta nu a întors niciun scaun.

12. Octavian Casian

Fiind de părere că "rock-ul e ceva profund, care te pune să gândești", Octavian este profesor de limba engleză și translator. În Chișinău, este implicat în două proiecte muzicale, unul dintre ele fiind reprezentat de "Busola", o trupă de stoner metal. Piesa aleasă, "A Change Is Gonna Come", i-a făcut pe Chirilă și Smiley să apese butonul. "Tu pari o poveste" i-a spus Tudor, însă alegerea lui Octavian a fost Smiley, alegere care va presupune o provocare atât pentru concurent, cât și pentru antrenor.

13. Meriam Jane Ndubuisi

Originară din Italia, tânăra și fratele ei au fost abandonați de părinți. Pe lângă această drama, Meriam a fost și victima rasismului, așa că și-a găsit alinarea în muzică. "You Make Me Feel Like A Natural Woman" a fost melodia pe care au apăsat butonul toți jurații. Ba mai mult, Tudor, efectiv, a rupt butonul și i l-a oferit concurentei. Antrenorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat prestația tinerei. Tudor a discutat despre rasism, liniștind-o pe Meriam și asigurând-o că românii votează vocea, nu culoarea. Loredana și-a ținut discursul de convingere în italiană. Atitudinea și energia pe care Tudor le-a avut pe durata piesei au determinat-o pe Meriam să meargă în echipa lui.


Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="38"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending