Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Vocea României 2017: cine sunt concurenții care au întors scaunele în cea de-a doua serie de audiții

Pe 9 septembrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a doua ediții a etapei audițiilor pe nevăzute. Află ce concurenți au reușit să impresioneze juriul și în ce echipe au intrat.

Concurenți calificați în seria II de audiții pe nevăzute.

După un debut în forță al celui de-al șaptelea sezon din show-ului Vocea României, noi concurenți au pășit în platoul emisiunii în cel de-al doilea episod al audițiilor pe nevăzute. Ca și în prima ediție, au fost prezentați 13 concurenți, din care 8 au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu

1.  Alexandru Arnăutu

Poreclit Vraciul, Alexandru Arnăutu este un comediant de 28 de ani, din Iași. Cunoscut publicului datorită aparițiilor la show-urile X Factor și iUmor, tânărul avea de gând să devină preot, dar Black Sabbath l-a făcut să se răzgândească. La Vocea României, a încântat publicul cu "Electric Eye", făcând ca bărbații din juriu să apese butonul. "Tu, aici?" au fost primele cuvinte ale lui Despot, care îl știa pe Alexandru de pe internet. Pe lângă calitățile vocale, "Vraciul" are talentul de a imita diverse personalități. În cadrul acestei audiții, l-a imitat impecabil pe Cristi Minculescu, antrenorii amuzându-se copios. Alegerea concurentului a fost Adrian Despot, care a menționat că este de exploatat calitatea de a imita personaje în ceea ce privește partea vocală.

2. Marloes Van Hoek

Tânăra, originară din Olanda, și-a găsit dragostea în țara noastră. Spune că România este țara ei, prin urmare, Vocea României a părut o variantă bună. Marloes a interpretat "Say Something" (A great Big World ft. Christina Aguilera). Jurații nu au fost impresionați de prestația tinerei, argumentând că a doua parte nu a fost tocmai în regulă.

3. Jeannette Curta

Deși Germania este țara în care a fost născută și crescută, sufletul lui Jeannette este încărcat de dragoste pentru România. Tatăl său este român și tânără a fost crescută în spiritul specific acestei țări. Jeannette a participat și la Vocea Germaniei, a avut diferite colaborări cu artiști, reușind să lanseze două materiale discografice. Este o cunoștință a Ramonei Nerra, și ea participantă atât la Vocea Germaniei, cât și la Vocea României.

Jeannette a venit la audiții cu piesa "Feeling Good", care a făcut să se întoarcă trei antrenori: Loredana, Smiley și Tudor. "M-am îndrăgostit de vocea ta", i-a spus antrenoarea, care a fost de acord să îi îndeplinească o dorință concurentei, și anume, să înregistreze piese în duet cu tatăl său. Jeannette a ales să intre în echipa Loredanei.

4. Mihaiu Laurențiu

O surpriză a acestei serii de audiții a fost Laurențiu, un tânăr de 25 de ani, vulcanizator de meserie. S-a caracterizat ca fiind autodidact, neavând studii muzicale. Scopul său în ceea ce privește muzica este crearea propriului stil, precum și scăparea de timiditate și emoții atunci când se află în fața unei mase de oameni. "Chasing Cars" a celor de la Snow Patrol a fost melodia cu care Laurențiu a reușit să întoarcă două scaune. Rockerii din juriu, Despot și Chirilă, au apăsat butonul, urmând o serie de argumente pentru a-l convinge pe tânăr să aleagă o echipă. "Ai ceva de transmis. Știu ce să fac cu vocile care au ce să transmită" a spus Tudor. Adrian, însă, a fost norocosul.

5. Paula Vițian

O întruchipare a lui Marilyn Monroe, blonda de 22 de ani s-a aflat la primul concurs de acest fel. A interpretat "Dangerous Woman", însă scaunele au rămas neîntoarse. De cum au văzut-o, jurații au început să regrete. "Doamne, de ce nu ai cântat cum arăți?" i-a spus Smiley, iar Adrian a asemuit-o cu Khaleesi, celebrul personaj din serialul Game Of Thrones. Paula a fost condusă în culise de Smiley, dar înainte de acest lucru, a cântat a cappella "I Wanna Be Loved By You", asemănarea cu Monroe fiind completă.

6. Tudor Bilețchi

"End Of The Road" a fost piesa ce s-a auzit de după cortină. Toți antrenorii s-au întors și au avut o mare surpriză - o voce masculină. De o calmitate ieșită din comun, atât în interpretare, cât și ca om, concurentul a fost întrebat dacă poate "băga pasiune în cântece", Loredana spunând ca doar ea îl poate învăța cel mai bine acest lucru. Dar se pare că Smiley a fost opțiunea concurentului.

7. Cristina Coșciug 

Deși voiau o meserie mai concretă pentru ea, părinții Cristinei sunt foarte mândri de ea în legătura cu pasiunea fetei pentru muzică - în special tatăl care este muzician. Cristina a cântat "Rolling In The Deep". Niciun antrenor nu s-a întors, iar motivele au fost faptul cu nu a putut să susțină piesa (Loredana), iar Despot i-a spus tinerei că partea de acut a fost subton, dar că ar trebui să revină anul următor.

8. Adriana Ciobanu

Muzica o definește pe eleva de 17 ani. Adriana a învins leucemia, dar a rămas cu niște probleme la nivelul oaselor. Acest lucru nu a împiedicat-o să își urmeze visul, venind pregătită la Vocea României cu piesa "Bound To You". Loredana a apăsat butonul și s-a emoționat puternic la vederea tinerei. Artista a izbucnit în lacrimi și s-a bucurat nespus că s-a întors și că îi poate oferi o șansă în acest frumos domeniu al artei. După acest moment, toți antrenorii au urcat pe scenă și au felicitat-o pe Adriana.

9. Andrei Ștefăneț

Solistul din Republica Moldova care este cunoscut pentru hit-ul "Jaga, Jaga", a interpretat la Vocea României piesa trupei Holograf, "Așa frumoasă". Jurații nu s-au întors, considerând că nu a fost original, vocea și interpretarea fiind similare cu cele ale lui Dan Bittman.

10. Daria Grigoraș

Ieșeanca de doar 16 ani l-a cucerit pe Chirilă cu "Empire". Acesta a fost singurul care s-a întors, crezând că ce va face fata mai departe va reprezenta pentru el un pariu. "Curaj nesăbuit" au fost cuvintele lui Adrian, care a considerat că piesa este una dificilă.

11. Laura Oana

În vârsta de 18 ani, Laura este pasionată de artă și matematică. Dorește să studieze la Facultatea de Teatru și Televiziune și s-a prezentat la audiții cu hit-ul "Je Veux" a franțuzoaicei Zaz. Din păcate, concurenta nu a întors niciun scaun.

12. Octavian Casian

Fiind de părere că "rock-ul e ceva profund, care te pune să gândești", Octavian este profesor de limba engleză și translator. În Chișinău, este implicat în două proiecte muzicale, unul dintre ele fiind reprezentat de "Busola", o trupă de stoner metal. Piesa aleasă, "A Change Is Gonna Come", i-a făcut pe Chirilă și Smiley să apese butonul. "Tu pari o poveste" i-a spus Tudor, însă alegerea lui Octavian a fost Smiley, alegere care va presupune o provocare atât pentru concurent, cât și pentru antrenor.

13. Meriam Jane Ndubuisi

Originară din Italia, tânăra și fratele ei au fost abandonați de părinți. Pe lângă această drama, Meriam a fost și victima rasismului, așa că și-a găsit alinarea în muzică. "You Make Me Feel Like A Natural Woman" a fost melodia pe care au apăsat butonul toți jurații. Ba mai mult, Tudor, efectiv, a rupt butonul și i l-a oferit concurentei. Antrenorii s-au ridicat în picioare și au aplaudat prestația tinerei. Tudor a discutat despre rasism, liniștind-o pe Meriam și asigurând-o că românii votează vocea, nu culoarea. Loredana și-a ținut discursul de convingere în italiană. Atitudinea și energia pe care Tudor le-a avut pe durata piesei au determinat-o pe Meriam să meargă în echipa lui.


Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

Votează concurentul preferat la Vocea României 2017 - EP2

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jo a lansat piesa "Stinge-mi luna" - AUDIO

În ton cu anotimpul ploios, Jo lansează o piesă melancolică, intitulată “Stinge-mi luna”. Piesa a fost interpretată în premieră la...

Închide