Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: prima serie de audiții și concurenții calificați

Vocea României a revenit toamna aceasta cu un nou sezon. Prima ediţie a acestuia a avut loc pe 8 septembrie 2017, iar în urma audiţiilor pe nevăzute antrenorii au pus bazele echipelor. Află din articol cine sunt concurenții care au fost pe placul juraților.

Publicat

pe

Vocea României 2017, sezon 7
Vocea României 2017, sezon 7

Vineri, 8 septembrie, Vocea României a revenit pe micile ecrane. Ajunsă la cel de-al șaptelea sezon, emisiunea a fost reluată cu o componență schimbată a juriului, Marius Moga fiind înlocuit de Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

Începutul acestui nou sezon s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Am avut parte de momente de neuitat, concurenți cu voci impresionante, antrenori pregătiți care se folosesc de toate armele de care dispun. Am putut fi martori la nașterea echipelor ce vor crea un adevărat spectacol în perioada următoare. Nouă concurenți din 13 au fost acceptați în concurs.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond

Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

1. Ioana Vișinescu

Tânăra originară din Pitești a deschis în forță seria audițiilor pe nevăzute, reușind să întoarcă toate scaunele. Interpretând "Get Up, Stand Up", piesa lui Bob Marley, într-un superb stil reggae, Ioana a încis spiritele, membrii juriului pornind o "luptă" a argumentelor. Loredana i-a apreciat prospețimea felului în care a cântat, în timp ce Smiley i-a spus: "Interpretarea ta m-a spart". Ioana l-a ales pe Smiley pentru a-i fi antrenor, deși Tudor a considerat că "gagica asta era atât de Chirilă".

2. Fabian Sanchez

Fabian nu a fost la prima apariție televizată, el fiind participant, alături de fratele său, în sezonul patru al show-ului Românii au talent. Apariția lui Fabian la Vocea României este primul eveniment din sfera publică după ce acesta și-a pierdut fratele din cauza cancerului la plămâni. După cum a declarat și Petre Geambașu, "cum a trecut Fabian peste momentul ăsta, eu nu am văzut în viața mea", artistul a venit în fața publicului și juriului cu dorința puternică de a trece mai departe în onoarea fratelui său.

Fabian a ales "Despacito", hit-ul cunoscut de întreaga lume, însă antrenorii nu au fost impresionați de interpretare. Deși niciunul nu l-a ales, Fabian s-a putut bucura de un moment de cântec alături de Loredana, ambii fredonând "Sabor A Mi".

3. Axenia Șova

Originară din Moldova, tânăra de 26 de ani s-a mutat în Cluj-Napoca pentru a studia Regia de Operă. Trecând printr-o copilărie dificilă, Axenia a nutrit o pasiune pentru muzică, iar pentru acest lucru a fost responsabilă și mama sa care, în prezent, lucrează ca patiser în Italia. "All That Jazz" a fost piesa cu ajutorul căreia Axenia a reușit să întoarcă trei scaune. Smiley a fost cel care a rămas cu spatele întors, însă, de îndată ce a privit concurenta, a regretat teribil: "Da, sunt un dobitoc". Axenia l-a ales pe Tudor, motivând ca atât artistul, cât și ea sunt "emoție de sus până jos". Promisiunile celorlalți jurați nu i-au putut modifica opțiunea.

4. Zsuzsana Cerveni

Având doar 18 ani, Zsuzsana a interpretat cu forță "Mistreated" a celor de la Deep Purple. Loredana a fost singura care a apăsat butonul, fascinată fiind de glasul puternic al fetei. Jurata a fost de părere că destinul a vrut ca ele sa fie împreună. Concurenta și-ar fi dorit să fie în echipa lui Despot, declarând în culise: "sper să regrete, altfel nu mi-am făcut treaba bine".

5. Catarina Sandu

Moldoveanca de 21 de ani a adus funk-ul pe scena Vocea României, interpretând piesa "Sax". Deși nu a fost susținută de părinți în legătura cu o eventuală carieră muzicală, Catarina a impresionat atât publicul, cât și jurații, Smiley, Loredana și Adi Despot dorind să o aibă în echipă. Alegerea tinerei a fost solistul formației Vița de Vie. A urmat, apoi, un moment savuros în care cei patru antrenori și-au etalat mișcările de dans pe fundalul melodiei "Sax".

6. Paul Ionescu Ballo

Cunoscut publicului prin proiectul "Hot Casandra", Paul a urcat pe scenă în acordurile hit-ului "Enjoy The Silence". Din păcate, nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Loredana a spus că a ratat intrarea, Chirilă a menționat că abordarea a fost una mai de vodevil, iar Despot a ținut să precizeze că nu a fost o interpretare tocmai bună. Concurentul s-a scuzat, considerând că nu îți poți da seama de calitățile vocale ale unei persoane doar în decurs de un minut și 30 de secunde, atât cât a durat prezența sa pe scenă. Antrenorii, însă, nu au fost tocmai de acord cu această explicație.

7. Neonela Duplei

Cu un job la un salon de înfrumusețare, dar cu o pasiune uriașă pentru muzică, Neonela a ridicat în picioare audiența cu antrenanta "Hora din Moldova". Loredana și Adi au fost atinși de interpretarea tinerei de 29 de ani, apăsând butonul. Vorbele Loredanei, faptul că își dorește ca meseria de bază a Neonelei să fie cea de cântăreață, precum și asemănarea dintre începuturile în muzică ale celor două, au convins-o pe concurentă că Loredana este cea care o poate ajuta să evolueze.

8. Ștefan Știucă

"Om de profesie", așa cum s-a descris, Ștefan, în vârstă de 31 de ani, este solist în trupa Mob. Pentru el, muzica este o binecuvântare după o perioadă întunecată marcată de un proces pentru trafic de droguri. Sinéad O'Connor este posibil să fi apăsat și ea butonul la auzul melodiei "Nothing compares 2U". Cei patru antrenori au făcut-o, Ștefan primind laude de la fiecare în parte. "Ești foarte tare!", i-a spus Tudor, Smiley a considerat că o voce ca a lui merită să cânte un repertoriu original, iar Adi s-a rezumat la "Omule, ce mi-ai făcut?". Deși, toți antrenorii s-au întors, adevărata bătălie s-a dat între Tudor Chirilă și Adrian Despot, cei doi fiind idolii lui Ștefan. Alegerea acestuia a fost marcată de vorbele: "Eu lucrez în Mamaia, dar merg în Vamă", Chirilă alegându-se, astfel, cu o voce dorită de întreg juriul.

9. Teodora Vișan

Crescută într-o familie de artiști, bunicul său fiind marele actor Dorel Vișan, Teodora este o clujeancă de 20 de ani, pasionată de muzică și machiaj. Cu o prezență de scurtă durată într-o formație de rock/metal, Teodora a ales să concureze cu piesa "Paris" a celor de la Grace Potter And The Nocturnals.

Nu a putut întoarce niciun scaun, însă a primit sfaturi utile de la jurați, a înțeles că este nevoie de răbdare ca să îți construiești o carieră muzicală și se gândește să revină la următoarea ediție.

10. Răzvan Encuna

Actorul amator, Răzvan Encuna, a venit la Vocea României cu iubita sa, aceasta fiindu-i un realmente suport moral. Cu o interpretare ireproșabilă a melodiei "You Give Me Something", Răzvan a fost pe placul tuturor celor patru antrenori. Aceștia s-au ridicat, l-au aplaudat și i-au caracterizat timbrul ca fiind granița dintre voce de alb și voce de negru. Răzvan și-a făcut alegerea fredonând "Armata (am să m-ntorc bărbat)", piesă a trupei Vama Veche.

11. Ana Munteanu

Prima audiție pe nevăzute și pentru public a fost cea a adolescentei de 16 ani, Ana Munteanu. "Bensonhurst Blues" în varianta tinerei a făcut ca bărbații din juriul să își întoarcă scaunele. Mai mult, Smiley a ținut să menționeze că de când este antrenor în cadrul acestui show, nu a apăsat niciodată așa repede butonul. Nu știm ce impact au avut aceste cuvinte, dar Ana a ales ca Smiley să-i fie antrenor.

12. Ion Calamanov

Familist convins, Ion Calamanov a venit la audiții din Chișinău împreună cu soția și cu cele două fetițe. A făcut un adevărat spectacol pe melodia "I Feel Good" a lui James Brown. Niciun jurat nu s-a întors, însă. Dar voia bună a continuat, pe scenă venind familia concurentului, fetele sale luând ochii publicului și antrenorilor.

13. Manó Ráduly Botond

Manó a încheiat cum nu se poate mai bine prima serie de audiții pe nevăzute, întorcând toate scaunele. Tânărul din Sfântu Gheorghe nu este la prima apariție într-un astfel de concurs, el participând și la show-ul X Factor în anul 2012. Muzica l-a ajutat pe Manó să se deschidă, să devină mai dezinvolt, iar acest lucru a putut fi observat în interpretarea cântecului "In My Defence". A încântat publicul și i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare, să aplaude și să exclame încântați: "A fost moment de finală" (Adi Despot) sau "Ești un câștig extraordinar pentru show-ul ăsta!" (Tudor Chirilă). Manó a ales echipa Despot.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="37"]

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

Trending