Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Un nou album al lui Michael Jackson debutează la finalul acestei luni; Se numeşte "SCREAM"

Fanii lui Michael Jackson au motive de bucurie pentru că un nou album al megastarului va fi lansat la finalul acestei luni. Discul lansat post mortem se numeşte "SCREAM" şi se axează pe piesa cu acelaşi nume pe care Michael şi Janet Jackson au cântat-o împreună în anii 90.

Publicat

pe

Coperta album Michael Jackson SCREAM
Coperta album Michael Jackson SCREAM │ FOTO: Michael Jackson

Noul LP include 13 melodii şi este mai degrabă o compilaţie de hituri, precum "Dirty Diana", "Thriller" sau "Scream". Albumul soseşte pe 29 septembrie şi reprezintă o colaborare între Epic/Legacy Recordings şi The Estate of Michael Jackson. O veste bună e că vom auzi şi un bonus track nou, "Blood on the Dance Floor X Dangerous". Acesta este un remix sau mai bine zis un mashup, realizat de către The White Panda.

Acest mashup combină 5 piese: "Blood on the Dance Floor", "Dangerous", "This Place Hotel", "Leave Me Alone" şi "Is It Scary". Ineditul track a avut premiera pe Shazam pe 6 septembrie, iar fanii lui Michael au avut o fereastră de 2 ore pentru a descoperi orice melodie a artistului via Shazam pentru a debloca noua piesă. "Blood on the Dance Floor X Dangerous" va fi oferită gratuit odată cu precomenzile albumului "SCREAM".

Acest debut este legat de lansarea globală a filmului "Michael Jackson’s Thriller 3D" la festivalul de film de la Veneţia. Pe lângă disponibilitatea la nivel digital, noul disc va avea şi o versiune de vinil dublu fosforescent, lansată la final de octombrie, la timp pentru Halloween. Fiecare album fizic include şi un poster unic şi o experienţă augmented reality creată pentru acest debut.

Tracklistul lui "SCREAM" arată astfel":

1. This Place Hotel
2. Thriller
3. Blood On the Dance Floor
4. Somebody’s Watching Me
5. Dirty Diana
6. Torture
7. Leave Me Alone
8. Scream
9. Dangerous
10. Unbreakable
11. Xscape
12. Threatened
13. Ghosts

Michael Jackson ar fi împlinit 59 de ani pe 29 august. Artistul a încetat din viaţă în 2009, lăsând în urmă o întreagă serie de piese nelansate şi o moştenire artistică unică. Odată cu debutul lui "SCREAM" va fi proiectată o colecţie de scurt metraje rare numită "Michael Jackson's Ghosts" în cinematografele din toată lumea.

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Trei piese ale lui Michael Jackson au fost scoase din reţelele de streaming; Iată de ce

Moştenitorii lui Michael Jackson s-au trezit în mijlocul unui scandal, după ce trei piese ale megastar-ului au fost scoase de pe reţelele de streaming. Acele track-uri apar pe primul album postum al lui Jackson, "Michael", lansat în 2010. Avem detalii în următoarele rânduri.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

E vorba despre trei track-uri de pe albumul "Michael" din 2010 care au fost scoase de pe marile platforme muzicale, după ce au apărut acuzaţii că nu faimosul solist a cântat pe ele. În acest moment doar 7 din cele 10 track-uri sunt listate pe Spotify, Apple Music şi YouTube Music. Au dispărut "Monster", colaborare cu 50 Cent, "Keep Your Head Up" şi "Breaking News". Aceste melodii fac parte dintr-un proces între moştenitorii lui Jackson şi Sony Music, care susţine că o altă voce decât a lui Michael a fost folosită pe înregistrări.

Un purtător de cuvânt al moştenitorilor lui Jackson a confirmat că piesele nu mai sunt disponibile online, dar insistă că acest lucru nu are de-a face cu autenticitatea lor. Procesul a fost intentat în 2014 de către fanul artistului Vera Serova şi a ajuns în atenţia publicului în 2018. Atunci moştenitorii lui Michael şi Sony au fost forţaţi să ia poziţie oficială cu privire la acuzaţia că Jackson nu a cântat pe câteva piese din ultimul său album.

Tot în 2018, în august 3 judecători de la curtea de apel au decis în favoarea lui Sony Music şi a moştenitorilor lui Jackson şi împotriva lui Serova. Pe de altă parte investigaţia a arătat că Sony şi reprezentanţii artistului nu ştiau 100% sigur dacă MJ chiar a cântat pe înregistrări. Acum procesul a prins din nou viaţa la Curtea Supremă din California. Acele track-uri au fost înregistrate în 2007, alături de producătorii şi compozitorii Edward Cascio şi James Porte.

Cum Jackson are milioane de fani în toată lumea, mulţi cu urechi antrenate de decenii de ascultat MJ, aceştia au început să sesiseze discrepanţe ciudate în acele melodii. Inclusiv mama megastar-ului, Katherine Jackson a declarat în 2010 ca "anumite piese de pe albumul "Michael" sunt false", lucru susţinut de sora artistului, LaToya Jackson. Imitatorul lui MJ Jason Malachi susţine sus şi tare ca el a înregistrat piesele sub contract cu Sony.

Vă reamintesc că Michael Jackson a încetat din viaţă în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Între timp au apărut tot mai multe indicii că se lucrează la un film biografic despre artist, dar e încă neclar cine îl va juca pe protagonist.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending