Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Un nou album al lui Michael Jackson debutează la finalul acestei luni; Se numeşte "SCREAM"

Fanii lui Michael Jackson au motive de bucurie pentru că un nou album al megastarului va fi lansat la finalul acestei luni. Discul lansat post mortem se numeşte "SCREAM" şi se axează pe piesa cu acelaşi nume pe care Michael şi Janet Jackson au cântat-o împreună în anii 90.
Coperta album Michael Jackson SCREAM

Coperta album Michael Jackson SCREAM (foto: Michael Jackson)

Noul LP include 13 melodii şi este mai degrabă o compilaţie de hituri, precum "Dirty Diana", "Thriller" sau "Scream". Albumul soseşte pe 29 septembrie şi reprezintă o colaborare între Epic/Legacy Recordings şi The Estate of Michael Jackson. O veste bună e că vom auzi şi un bonus track nou, "Blood on the Dance Floor X Dangerous". Acesta este un remix sau mai bine zis un mashup, realizat de către The White Panda.

Acest mashup combină 5 piese: "Blood on the Dance Floor", "Dangerous", "This Place Hotel", "Leave Me Alone" şi "Is It Scary". Ineditul track a avut premiera pe Shazam pe 6 septembrie, iar fanii lui Michael au avut o fereastră de 2 ore pentru a descoperi orice melodie a artistului via Shazam pentru a debloca noua piesă. "Blood on the Dance Floor X Dangerous" va fi oferită gratuit odată cu precomenzile albumului "SCREAM".

Acest debut este legat de lansarea globală a filmului "Michael Jackson’s Thriller 3D" la festivalul de film de la Veneţia. Pe lângă disponibilitatea la nivel digital, noul disc va avea şi o versiune de vinil dublu fosforescent, lansată la final de octombrie, la timp pentru Halloween. Fiecare album fizic include şi un poster unic şi o experienţă augmented reality creată pentru acest debut.

Tracklistul lui "SCREAM" arată astfel":

1. This Place Hotel
2. Thriller
3. Blood On the Dance Floor
4. Somebody’s Watching Me
5. Dirty Diana
6. Torture
7. Leave Me Alone
8. Scream
9. Dangerous
10. Unbreakable
11. Xscape
12. Threatened
13. Ghosts

Michael Jackson ar fi împlinit 59 de ani pe 29 august. Artistul a încetat din viaţă în 2009, lăsând în urmă o întreagă serie de piese nelansate şi o moştenire artistică unică. Odată cu debutul lui "SCREAM" va fi proiectată o colecţie de scurt metraje rare numită "Michael Jackson's Ghosts" în cinematografele din toată lumea.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams îşi anulează concertele din Europa; Se luptă cu agorafobia şi depresia

Robbie Williams a anunţat în această săptămână decizia de a îşi întrerupe turneul european, anulând concertele rămase. Motivul este o...

Închide