BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Trupa Kaleo va cânta în deschiderea The Rolling Stones

Trupa de origine islandeză va cânta în deschiderea celor de la The Rolling Stones în trei dintre concertele acestora din Europa.

Kaleo se află totodată în propriul turneu în SUA – "The Kaleo Express" – ce a debutat pe 25 August în Anaheim, California.

Concertul trupei din Los Angeles, ce a avut loc pe 26 august, a fost înregistrat pentru un episod din “Last Call With Carson Daly”, ce urmează a fi difuzat pe 13 septembrie. Talk-show-ul se alătură astfel seriei de prezențe a trupei la diferite emisiuni precum “Jimmy Kimmel Live”, “Late Night with Seth Meyers”, “Conan”, “The Late Show with James Corden” şi “Good Morning America”.

“The Kaleo Express” vine în continuarea apariţiilor pe care trupa le-a făcut pe parcursul verii la cele mai mari festivaluri din lume, printre care Lollapalooza, Bonnaroo şi Coachella, şi include show-uri în cele mai mari oraşe din State. ZZ Ward, Wilder şi The Shelters vor cânta în deschiderea trupei.

“A/B”, cel mai recent album Kaleo include single-urile “All The Pretty Girls”, “No Good”, dar şi hit-ul global “Way Down We Go”, ce a fost premiat cu discul de aur pentru vânzările din SUA, UK, Belgia, Irlnda, Germania şi Africa de sud, discul de platină în Russia şi Australia, şi dublu-platină în Canada. Single-urile “All The Pretty Girls” şi “No Good” au fost premiate cu discul de aur în Canada.

 

Citește mai multe despre Kaleo
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miguel – de pe scena underground către premiile Grammy

Miguel este unul dintre artiști cunoscuți pentru trecerea de la zona underground la cea mainstream, unde a devenit în scurt...

Închide