Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Trupa Kaleo va cânta în deschiderea The Rolling Stones

Trupa de origine islandeză va cânta în deschiderea celor de la The Rolling Stones în trei dintre concertele acestora din Europa.

Kaleo se află totodată în propriul turneu în SUA – "The Kaleo Express" – ce a debutat pe 25 August în Anaheim, California.

Concertul trupei din Los Angeles, ce a avut loc pe 26 august, a fost înregistrat pentru un episod din “Last Call With Carson Daly”, ce urmează a fi difuzat pe 13 septembrie. Talk-show-ul se alătură astfel seriei de prezențe a trupei la diferite emisiuni precum “Jimmy Kimmel Live”, “Late Night with Seth Meyers”, “Conan”, “The Late Show with James Corden” şi “Good Morning America”.

“The Kaleo Express” vine în continuarea apariţiilor pe care trupa le-a făcut pe parcursul verii la cele mai mari festivaluri din lume, printre care Lollapalooza, Bonnaroo şi Coachella, şi include show-uri în cele mai mari oraşe din State. ZZ Ward, Wilder şi The Shelters vor cânta în deschiderea trupei.

“A/B”, cel mai recent album Kaleo include single-urile “All The Pretty Girls”, “No Good”, dar şi hit-ul global “Way Down We Go”, ce a fost premiat cu discul de aur pentru vânzările din SUA, UK, Belgia, Irlnda, Germania şi Africa de sud, discul de platină în Russia şi Australia, şi dublu-platină în Canada. Single-urile “All The Pretty Girls” şi “No Good” au fost premiate cu discul de aur în Canada.

 

Citește mai multe despre Kaleo
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miguel – de pe scena underground către premiile Grammy

Miguel este unul dintre artiști cunoscuți pentru trecerea de la zona underground la cea mainstream, unde a devenit în scurt...

Închide