Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Selena Gomez: "Simt că îi cunosc pe toți, dar nu am niciun prieten"

Deși are pe Instagram un număr record de 126 de milioane de urmăritori, Selena Gomez mărturisește că se simte adeseori singură. Artista a acordat recent un interviu în care își exprimă deschis anumite frustrări ce au apărut odată cu faima.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez

Selena Gomez a luat anul trecut o pauză de 3 luni de la viața sa publică, dispărând fără prea multe explicații din ochii presei și ai fanilor. Într-un interviu acordat recent pentru publicația Business of Fashion, tânăra artistă a intrat în detalii, justificând nevoia acestei pauze. Selena

"Cred că mulți dintre voi știți foarte multe despre viața mea, fie că îmi place, fie că nu. Și a trebuit să mă opresc. Pentru că aveam totul, dar mă simțeam rănită în interior. Nu încerc să obțin aprobarea nimănui și nici nu mai am nevoie de aprobările altora. Dar dacă te simți rău în interior, nu trebuie să continui așa. Și indiferent dacă sunt respectată sau nu, aș vrea ca oamenii să știe că îmi pasă de cei din jur."

Selena a explicat, de asemenea, că a simțit o influență negativă din partea celor cu care are frecvent contact, ca persoană publică.

"Trebuie să-ți dai seama ce oameni ai în cercul tău. Simt că îi cunosc pe toți, dar nu am niciun prieten. Am 3 prieteni mai buni, cărora pot să le spun orice, deși cunosc pe toată lumea. Oriunde mă duc, pot să întreb: <<Hey, ce mai faceți>>. Și e super să fii conectat cu oamenii, dar e foarte important să impui niște limite. Trebuie să ai în jurul tău acele câteva persoane care te respectă, care vor să ai ce se poate mai bun, iar tu să le dorești același lucru. Sună ca un clișeu, dar e greu."

În perioada de pauză, Selena a încercat să se detașeze de toți cei care o încurajau să-și continue viața ca și înainte, asigurând-o că nu e nimic în neregulă cu felul ei de a fi.

"E un drum singuratic pe care trebuie să-l parcurgi ca să-ți dai seama de unde vine toată proasta influență. Și apoi să te desprinzi de ea. Devine o dependență, un obicei, trebuie să-ți obișnuiești mintea să nu se mai ducă în acele locuri negative care te pun în situația de a spune chestii aiurea, de a face lucruri aiurea, de a purta anumite haine și de a reprezenta un stil cultural. Dar te simți singur făcând asta, a trebuit să pierd multe persoane din viața mea ca să ajung să realizez asta."

În prezent, Selena Gomez pregătește lansarea unui nou album. Ultimul ei single se numește ”Fetish”.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending