Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Selena Gomez: "Simt că îi cunosc pe toți, dar nu am niciun prieten"

Deși are pe Instagram un număr record de 126 de milioane de urmăritori, Selena Gomez mărturisește că se simte adeseori singură. Artista a acordat recent un interviu în care își exprimă deschis anumite frustrări ce au apărut odată cu faima.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez

Selena Gomez a luat anul trecut o pauză de 3 luni de la viața sa publică, dispărând fără prea multe explicații din ochii presei și ai fanilor. Într-un interviu acordat recent pentru publicația Business of Fashion, tânăra artistă a intrat în detalii, justificând nevoia acestei pauze. Selena

"Cred că mulți dintre voi știți foarte multe despre viața mea, fie că îmi place, fie că nu. Și a trebuit să mă opresc. Pentru că aveam totul, dar mă simțeam rănită în interior. Nu încerc să obțin aprobarea nimănui și nici nu mai am nevoie de aprobările altora. Dar dacă te simți rău în interior, nu trebuie să continui așa. Și indiferent dacă sunt respectată sau nu, aș vrea ca oamenii să știe că îmi pasă de cei din jur."

Selena a explicat, de asemenea, că a simțit o influență negativă din partea celor cu care are frecvent contact, ca persoană publică.

"Trebuie să-ți dai seama ce oameni ai în cercul tău. Simt că îi cunosc pe toți, dar nu am niciun prieten. Am 3 prieteni mai buni, cărora pot să le spun orice, deși cunosc pe toată lumea. Oriunde mă duc, pot să întreb: <<Hey, ce mai faceți>>. Și e super să fii conectat cu oamenii, dar e foarte important să impui niște limite. Trebuie să ai în jurul tău acele câteva persoane care te respectă, care vor să ai ce se poate mai bun, iar tu să le dorești același lucru. Sună ca un clișeu, dar e greu."

În perioada de pauză, Selena a încercat să se detașeze de toți cei care o încurajau să-și continue viața ca și înainte, asigurând-o că nu e nimic în neregulă cu felul ei de a fi.

"E un drum singuratic pe care trebuie să-l parcurgi ca să-ți dai seama de unde vine toată proasta influență. Și apoi să te desprinzi de ea. Devine o dependență, un obicei, trebuie să-ți obișnuiești mintea să nu se mai ducă în acele locuri negative care te pun în situația de a spune chestii aiurea, de a face lucruri aiurea, de a purta anumite haine și de a reprezenta un stil cultural. Dar te simți singur făcând asta, a trebuit să pierd multe persoane din viața mea ca să ajung să realizez asta."

În prezent, Selena Gomez pregătește lansarea unui nou album. Ultimul ei single se numește ”Fetish”.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

Trending