Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sam Smith va lansa muzică nouă "foarte, foarte curând"

Sam Smith le-a scris fanilor săi un mesaj emoționant, în care le mulțumește pentru răbdarea cu care au așteptat să lanseze ceva nou. Acesta îi anunță că are foarte multe povești de împărtășit și că așteptarea se va încheia "foarte, foarte curând".

Publicat

pe

Sam Smith
Sam Smith

Au trecut 3 ani de când Sam Smith lansa albumul său de debut, ”In The Lonely Hour”. Cu acest disc, artistul britanic a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul US Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Cu această greutate a succesului primului album, Sam Smith și-a luat răgazul necesar pentru a compune un disc pe măsura celui anterior. Un an a dispărut din atenția publică, de curând revenind cu vești bune.

Într-o scrisoare emoționantă pentru fani, artistul le mulțumește pentru răbdare și anunță și că în curând va lansa ceva nou.

”În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru faptul că ați avut atât de multă răbdare și m-ați lăsat anul trecut să evadez în propria mea minte pentru a compune muzică eliberat de orice. Mă simt reîmprospătat și am foarte multe povești pe care de abia aștept să vi le împărtășesc.

Așteptarea este aproape gata. Ceva nou va fi lansat foarte, foarte, foarte, foarte curând. Am emoții și sunt entuziasmat în același timp. Mi-am revărsat inima și sufletul în acest album.” - Sam Smith

Între timp, Sam a făcut publică și data la care va fi lansat acest ceva nou (cel mai probabil un nou single). Ziua cea mare va fi 8 septembrie.

Banner promoțional Sam Smith

Banner promoțional Sam Smith în Londra

Până la noi vești privind această lansare, reascultăm soundtrack-ul său pentru ultimul film Bond, premiat cu Oscar în februarie 2016.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending