Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noul single Sam Smith, "Too Good At Goodbyes" - AUDIO

Sam Smith începe promovarea celui de-al doilea album de studio cu o baladă în stil gospel, intitulată "Too Good At Goodbyes". Acompaniat de un cor, Sam își deschide din nou sufletul în fața publicului, invitându-ne astfel să-l cunoaștem mai bine.
Sam Smith

Sam Smith

Urmărește-ne pe

La 3 ani de la apariția unui album de debut aclamat la nivel internațional, Sam Smith revine cu o piesă lentă, inspirată din viața sa intimă. Noul single se numește "Too Good At Goodbyes" și poate fi achiziționat deja de pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer și Google Play.

"Această piesă este despre mine și o despre o relație în care m-am aflat la un moment dat. Albumul nu e, totuși, despre mine în totalitate. Sunt vreo patru piese care sunt despre mine, iar restul sunt despre diferite lucruri și persoane din viața mea și despre chestiile prin care am trecut în ultima perioadă", a povestit Sam într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

"Too Good At Goodbyes" deschide cel de-al doilea album de studio al lui Sam Smith, disc așteptat pe piață anul acesta.

AUDIO: Sam Smith - "Too Good At Goodbyes"

Deși nu a dezvăluit încă titlul albumului, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

 

Discul va conține 10 piese în versiune standard, și 14 în varianta deluxe. Pe acest album este inclusă și o colaborare cu Timbaland, precum și un duet.

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Kaleo va cânta în deschiderea The Rolling Stones

Trupa de origine islandeză va cânta în deschiderea celor de la The Rolling Stones în trei dintre concertele acestora din...

Închide