Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Rufus Martin - vocea americană ce a ajuns și în România

Rufus Martin a fost o prezență surprinzătoare pe scena emisiunii Vocea României. În cadrul celei mai recente serii de audiții pe nevăzute, el a reușit să facă doi antrenori să apese butonul: Loredana și Smiley.

Rufus Martin - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Rufus are 41 de ani și este originar din America. A locuit într-o suburbie din Chicago împreună cu o familie foarte numeroasă, cinci surori și patru frați. Când era mic, a întâmpinat probleme de integrare socială, dat fiind faptul că este mulatru. A trecut, însă, peste această aspect și a început să privească lucrurile pozitive din viața sa și, mai important, să investească în ele.

Primele baze muzicale au luat naștere în America. A cântat pentru prima dată pentru a câștiga bani în orașul natal. Apoi, a încercat pe Broadway, dar faptul că nu se pricepea la dans a fost un dezavantaj. A urmat apoi o "aventură" muzicală la Disney World, în Florida. În toată această înșiruire de activități muzicale, s-a ivit oportunitatea de a cânta într-o trupă de băieți în Germania. Rufus a lăsat America, iar de la vârsta de 15 ani locuiește în Germania.

Un alt moment important din cariera lui Rufus a fost participarea la X Factor Germania. Sezonul doi al acestui show de talente l-a avut ca și concurent, fiind eliminat în săptămâna a șaptea.

După Germania, a venit rândul României. Rufus a venit pentru prima oară aici acum 10 ani când a lucrat pentru pasiunea sa - muzica. A scris, a compus și a cântat muzică pentru diferite emisiuni și a avut o serie de colaborări cu Luminița Anghel. S-a gândit că ar fi distractiv să cunoască mai multă lume și să vadă ce se va putea întâmpla, așa cum însuși a spus, iar participarea la Vocea României îl poate ajuta în acest sens.

Rufus a ales să vină la audiții cu piesa "Another Day In Paradise". S-au întors Loredana și Smiley, surprinși atât de vocea sa, cât și de apariție. "Omule, ascultă-mă! Vocea ta este uimitoare, îmi place mult cum sună. Consider că dacă te-aș avea în echipa mea, ar fi un mare câștig pentru mine", au vorbele prin care Smiley a vrut să convingă concurentul să vină în echipa sa.

Rufus a dorit să asculte și pledoaria Loredanei. Aceasta i-a spus: "În primul rând, îți mulțumesc pentru interpretarea frumoasă și pentru vocea minunată. Ești foarte tare și putem forma un cuplu reușit în acest concurs. Aș fi onorată, binecuvântată și fericită șa te am în echipa mea".

Rufus a ales să facă parte din echipa Loredanei, nu înainte de a-i mulțumi lui Smiley că s-a întors și spunându-i că îi admiră stilul, atitudinea și numele de scenă.

Citește mai multe despre Rufus Martin
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher anunţă un nou album al formaţiei The High Flying Birds

După o vară întreagă în care feedul de ştiri muzicale a fost dominat de Liam Gallagher, Noel Gallagher e acum...

Închide