Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Robbie Williams îşi anulează concertele din Europa; Se luptă cu agorafobia şi depresia

Robbie Williams a anunţat în această săptămână decizia de a îşi întrerupe turneul european, anulând concertele rămase. Motivul este o boală misterioasă, care nu a fost precizată, dar avem ceva indicii.
Robbie Williams

Robbie Williams

Muzicianul de 43 de ani mai avea 3 concerte programate în Rusia, la Sankt Petersburg, Moscova şi Sochi. Aceste opriri făceau parte din turneul "The Heavy Entertainment Show", dar problemele artistului au dus la anularea lor. Sunt şanse mici să îl mai vedem pe Robbie pe scenă cel puţin până în februarie anul viitor, atunci când ar trebui să înceapă un turneu australian.

RECOMANDARE: 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Robbie Williams

După ce a încântat 1.1 milioane de fani în această vară, starul britanic a oferit indicii că nu se simte bine în ultimele interviuri. A amintit de problemele cu depresia de care au suferit membri ai familiei sale şi de faptul că şi el suferă de agorafobie. Majoritatea zilelor din ultimul turneu l-au găsit pe Robbie închis în camera de hotel sau în autobuzul de turneu.

Pe lângă problemele cu depresia şi agorafobia, artistul care ne-a adus hiturile "Angels" şi "Come Undone" se luptă şi cu artrita. Britanicul a menţionat recent că aroganţa sa de pe scenă e doar o mască şi de fapt este îngrozit, dar şi că nu ştie dacă ar suferi de aceste afecţiuni metale dacă nu ar fi faimos. E bizar să aflăm aceste veşti negative, după ce am văzut un Robbie Williams exuberant în seria sa de vloguri Vloggie Williams.

Luna trecută debuta "Eyes on the Highway", melodie care promova compilaţia "Under the Radar Volume 2". Speram să îl regăsim pe Robbie în formă în 2018.

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Robbie Williams a concertat la București pe 17 iulie 2015 în fața a peste 60.000 de spectatori veniți în Piața Constituției. Urmărește galeria de poze de la acest concert.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Despot va fi MC la SoundClash-ul dintre CTC și Carla's Dreams

Adrian Despot îi va conduce pe CTC și CSD (Carla's Dreams) prin cele patru runde ale primului Red Bull SoundClash...

Închide