Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

RoadkillSoda lansează albumul "Mephobia" - TEASER VIDEO

RoadkillSoda lansează toamna aceasta cel de-al 5-lea album de studio. Intitulat “Mephobia”, discul a fost înregistrat în studioul formației Vița de Vie.

Publicat

pe

RoadKillSoda
RoadKillSoda │ FOTO: Valeriu Cătălineanu

RoadkillSoda lansează un nou album în această toamnă. Albumul, intitulat “Mephobia”, va conține 11 piese. Acestea au fost trase live în studio în aceeași încăpere, cu toți membri formației deodată.

Tracklist "Mephobia" - RoadkillSoda: 

  1. Prometheus
  2. Bipolar
  3. Consequences
  4. Easy
  5. Casualty
  6. Legless
  7. Order
  8. Dip
  9. Backhander
  10. Tonight
  11. Trust

Mephobia” este cel de-al 5 lea material discografic al formației. Acesta a fost înregistrat în studioul formației Vița de Vie, mixat împreună cu Adi Despot și a fost masterizat în New York la MASTERvargas studio.

Abumul va fi disponibil prin Universal Music Romania în formatele dublu vinyl, cd, cât și pe platformele online de streaming.

TEASER ALBUM: RoadkillSoda - "Mephobia"

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011. Pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură și plină de fum, a devenit treptat o trupa care reprezintă cu adevărat esența stoner rock-ului, atât local, cât și în afară: vibe-ul anilor ’70, combinat cu riff-uri și solo-uri memorabile, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare. Combinația perfectă care îți ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Trei albume mai târziu, și odată cu schimbarea membrilor, respectiv la voce și la tobe, RoadkillSoda a ieșit la suprafață cu multe de oferit: clipuri noi, turnee în afară, multe concerte locale, un album acustic și recenzii (pe) bune de peste hotare, unde scena chiar mișcă.

Trending