Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink a lansat piesa "Beautiful Trauma" - AUDIO

Pink a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Trauma". Single-ul denumește cel de-al 7-lea material de studio al artistei.

Publicat

pe

Pink - What About Us (single artwork)
Pink - What About Us (single artwork)

Abumul ”Beautiful Trauma”  va fi lansat pe 13 octombrie 2017. Discul conține 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit. Limbajul fără perdea cu care artista se adresează publicului de ceva ani încoace este accentuat, se pare, pe acest material, tonalitatea sa fiind ușor de observat și din titlurile pieselor - ”Revenge”, ”Whatever You Want” .

”Sunt absolut extaziat de mândră de acest album. A trecut ceva timp, și sunt recunoscătoare pentru toți anii pe care i-am petrecut împreună. Aștept cu nerăbdare următorul capitol, alături de voi”, a scris Pink pe Instagram.

Tracklist ”Beautiful Trauma” - Pink:

  1. Beautiful Trauma [Explicit]
  2. Revenge [Explicit]
  3. Whatever You Want [Explicit]
  4. What About Us
  5. But We Lost It
  6. Barbies
  7. Where We Go
  8. For Now [Explicit]
  9. Secrets
  10. Better Life [Explicit]
  11. I Am Here [Explicit]
  12. Wild Hearts Can't Be Broken
  13. You Get My Love

AUDIO: Pink - "Beautiful Trauma"

Pink a primit anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Artista a folosit acest prilej pentru a susține un discurs motivațional. La momentul acceptării premiului, artista a povestit publicului despre o întâmplare recentă, care a impulsionat-o să-i vorbească fiicei sale despre starurile rock cu o înfățișare androgină.

” În urmă cu puțin timp, o duceam pe fiica mea la școală și mi-a spus dintr-o dată: <<Mamă, sunt cea mai urâtă fată>>. Iar eu am reacționat: <<Ce?>>. Și ea a continuat: <<Da, arăt ca un băiat cu părul lung>>. Și am început să mă gândesc... ai 6 ani, de ce ai spune asta? De unde vine chestia asta? Cine ți-a spus așa ceva? Pot să snopesc în bătaie un copil de 6 ani? Dar nu am spus nimic. M-am dus în schimb acasă și am făcut o prezentare în Power Point pentru ea. Și în acea prezentare i-am arătat staruri rock cu o înfățișare androgină și artiști care nu și-au ascuns trăirile interioare și care au fost arătați cu degetul pentru asta, dar care și-au continuat drumul fără să le pese de ce spun alții. Mă refer la artiști ca Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince, Janis Joplin, George Michael, Elton John și mulți alții.”

Trending