Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noel Gallagher anunţă un nou album al formaţiei The High Flying Birds

După o vară întreagă în care feedul de ştiri muzicale a fost dominat de Liam Gallagher, Noel Gallagher e acum cap de afiş. Fostul membru Oasis a confirmat pregătirea unui nou album cu formaţia Noel Gallagher's The High Flying Birds şi a oferit ample detalii despre planurile sale pentru 2017.

Publicat

pe

Coperta album Noel Gallagher High Flying Birds Who Built The Moon
Coperta album Noel Gallagher High Flying Birds Who Built The Moon │ FOTO: Noel Gallagher

Noul LP se numeşte "Who Built The Moon?" şi urmează să debuteze pe 24 noiembrie. Acesta este al treilea disc solo al artistului, la care a lucrat cu DJ-ul, producătorul şi compozitorul David Holmes. Pe acest material discografic îi vom auzi pe Paul Weller şi Jonny Marr. Noel citează ca inspiraţie pentru piesele sale noi pop-ul psihedelic francez, dar şi electro-ul clasic, muzica soul, disco, dance şi rock.

Au trecut 2 ani de la ultimul album Noel Gallagher's High Flying Birds, "Chasing Yesterday", care se remarca prin influence estice şi instrumente eclectice. Colaboratorii jumătăţii mai calme din Oasis au afirmat că această nouă operă de artă este mai experimentală şi plină de riscuri decât precedentele. Chitara electrică e ceva mai prezentă de această dată, la pachet cu sample-urile de muzică electronică ambientală.

Tracklistul lui "Who Built The Moon?" arată astfel:

1. Fort Knox
2. Holy Mountain
3. Keep On Reaching
4. It’s A Beautiful World
5. She Taught Me How To Fly
6. Be Careful What You Wish For
7. Black & White Sunshine
8. Interlude (Wednesday Part 1)
9. If Love Is The Law
10. The Man Who Built The Moon
11. End Credits (Wednesday Part 2)
Bonus track:
Dead În The Water (Live at RTÉ 2FM Studios, Dublin)

Pentru a promova LP-ul cel nou Noel Gallagher şi The High Flying Birds vor porni într-un turneu în Marea Britanie în luna aprilie a anului viitor şi apoi în Irlanda în mai. Până să ascultăm cum sună pop-ul psihedelic al lui Noel vom auzi albumul lui Liam Gallagher, "As You Were".

Acesta debutează pe 6 octombrie şi va fi urmat de un turneu extins în Marea Britanie.

Comentează

Trending