Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Lady Gaga simte nevoia unei pauze de la muzică

Artista are mai multe proiecte în lucru, însă își dorește o pauză pentru a se concentra pe turneul de promovare al ultimului său album și cel mai recent documentar despre viața ei, Gaga: Five Foot Two.
Lady Gaga

Lady Gaga

În cadrul celei mai recente apariții din Toronto, la concertul din cadrul Joanne World Tour, Lady Gaga a declarat că a avut probleme de sănătate în trecut datorită faptului că nu s-a odihnit suficient după perioadele muzicale aglomerate.

Totodată, artista își promovează documentarul realizat de Netflix – Gaga: Five Foot Two, care a fost anunțat luna trecută și va fi prezentat în cadrul Toronto International Film Festival pe 22 septembrie.

Documentarul urmărește activitatea lui Lady Gaga pe parcursul unui an și va fi o surpriză pentru fani, care vor vedea diferența între viața de superstar și viața ei de zi cu zi.

Dacă Lady Gaga și-a început turneul cu o serie de concerte în America de Nord și Canada, aceasta urmează să aibă câteva spectacole și în Europa, în țări precum Italia, Spania, Olanda, Franța sau Marea Britanie.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: cine sunt concurenții care au întors scaunele în cea de-a doua serie de audiții

Pe 9 septembrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a doua ediții a etapei...

Închide