Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Lady Gaga îşi anulează turneul european din cauza unor probleme grave de sănătate

Veşti proaste pentru fanii Lady Gaga, care a fost nevoită să îşi anuleze întregul turneu european "Joanne" din cauza unor probleme de sănătate. Cele 18 concerte care erau în plan vor trebui reprogramate pentru 2018.
Lady Gaga

Lady Gaga

Conform reprezentanţilor artistei, aceasta suferă de dureri fizice severe, care îi afectează capacitatea de a cânta. Afecţiunea care provoacă durerile este fibromialgia, care se manifesta prin dureri cronice. Tânăra de 31 de ani se află în grija medicilor, urmând să petreacă următoarele 7 săptămâni în sesiuni de terapie şi recuperare. Lady Gaga s-a declarat devastată de aceste veşti, dar a subliniat că vrea să ofere fanilor cea mai bună versiune a sa.

Muziciana oferise recent detalii despre durerile sale cronice în cadrul unui interviu la Toronto International Film Festival. Acolo îşi promova filmul lansat pe Netflix, "Five Foot Two". În interviu Gaga compara durerea cu un "microfon" şi detalia capacitatea sa de a transforma o senzaţie neplăcută în ceva bun. Lady Gaga a fost alături de alte celebrităţi care au avut probleme de sănătate, precum Selena Gomez, care a primit un transplant de rinichi recent.

Turneul european de 6 săptămâni din cadrul celui global ”Joanne” ar fi trebuit să debuteze în Barcelona pe 21 septembrie. Ultima oprire era Koln, pe 28 octombrie. Promoterii concertelor îi sfătuiesc pe fani să îşi păstreze biletele, pentru că evenimentele vor fi reprogramate şi biletele vor rămâne valabile. Gaga ar fi trebuit să cânte în Elveţia, Italia, Belgia, Olanda, Franţa, Marea Britanie, Danemarca şi Suedia.

Trebuie spus şi că faimoasa creatoare a lui "Poker Face" şi "Bad Romance" s-a retras din cadrul unui concert în Brazilia săptămâna trecută, acuzând dureri severe. Indicii despre o pauză de la muzică apăreau chiar la începutul acestei luni, deşi ştiam şi că artista lucrează la un nou LP.

Lady Gaga a concertat la Bucureşti în anul 2012, în faţa a 35.000 de fani, în Piaţa Constituţiei.

 

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lidia Isac: concurenta de la Vocea României a cărei voce a depășit granițele țării

În cea de-a treia serie de audiții pe nevăzute, ce a avut loc pe 15 septembrie, Lidia Isac a reușit...

Închide