Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Kelly Clarkson: "Primii 5 ani în muzică au fost un adevărat iad"

Deși a vândut peste 25 de milioane de albume și a câștigat 3 premii Grammy, Kelly Clarkson mărturisește că primii săi ani în muzică au făcut-o să se simtă ca într-un iad. Artista acuză dorința casei de discuri de a-i ”modela” personalitatea și de a o convinge să cânte piese care nu o reprezentau.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

Deși mulți dintre câștigătorii consursurilor de talente se pierd în vâltoarea industriei muzicale, Kelly Clarkson rămâne una dintre puținele excepții ale acestei realități statistice. Cu o carieră lansată în urma câștigării sezonului 5 al emisiunii ”The American Idol”, artista se menține încă în topuri, având 7 albume lansate și milioane de single-uri vândute.

Încheind recent contractul său cu RCA Records, artista a dat câteva declarații ce-i pun într-o lumină nu tocmai bună pe foștii săi manageri și producători. Kelly a mărturisit că primii săi 5 ani în muzică au făcut-o să se simtă groaznic.

"Eram obosită și lucram cu oameni care nu erau ok. Mă simțeam groaznic. Primii 5 ani în muzică au fost un adevărat iad. Toți voiau să mă comport într-un anume fel, diferit de cum eram în realitate, să arăt altfel decât arătam și să cânt piese pe care nu voiam să le cânt", a declarat Kelly pentru ziarul britanic Metro.

Deși a avut succes cu primele sale single-uri, melodiile nu o reprezentau, artista fiind constant nemulțumită de piesele care i se propuneau.

”Îmi doresc să fi aruncat într-o arhivă piesele de c***t care ajungeau la mine. Veneau și îmi spuneau: <<O să fie super>>, iar eu le răspundeam: <<Atunci cum de nu a mai vrut nimeni piesele astea?>>. Am avut succes cu ele, nu vreau să desconsider lucrul ăsta, dar asta nu înseamnă că eram fericită.”

Anul acesta, Kelly Clarkson va lansa cel de-al 8-lea album de studio și, totodată, primul ei material cu Atlantic Records. Discul se numește ”Meaning of Life” și este, conform artistei, albumul pe care a dorit să îl lanseze dintotdeauna.

"În acest moment din viața mea, nu mai lucrez cu oameni cu care nu vreau să lucrez. Sunt într-un mediu mult mai productiv, în care criticile sunt constructive. Toți oamenii sunt onești și respectuoși. Nici nu-mi pasă dacă albumul are succes, pentru că oricum sunt foarte fericită."

Trending