Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Kelly Clarkson: "Primii 5 ani în muzică au fost un adevărat iad"

Deși a vândut peste 25 de milioane de albume și a câștigat 3 premii Grammy, Kelly Clarkson mărturisește că primii săi ani în muzică au făcut-o să se simtă ca într-un iad. Artista acuză dorința casei de discuri de a-i ”modela” personalitatea și de a o convinge să cânte piese care nu o reprezentau.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

Deși mulți dintre câștigătorii consursurilor de talente se pierd în vâltoarea industriei muzicale, Kelly Clarkson rămâne una dintre puținele excepții ale acestei realități statistice. Cu o carieră lansată în urma câștigării sezonului 5 al emisiunii ”The American Idol”, artista se menține încă în topuri, având 7 albume lansate și milioane de single-uri vândute.

Încheind recent contractul său cu RCA Records, artista a dat câteva declarații ce-i pun într-o lumină nu tocmai bună pe foștii săi manageri și producători. Kelly a mărturisit că primii săi 5 ani în muzică au făcut-o să se simtă groaznic.

"Eram obosită și lucram cu oameni care nu erau ok. Mă simțeam groaznic. Primii 5 ani în muzică au fost un adevărat iad. Toți voiau să mă comport într-un anume fel, diferit de cum eram în realitate, să arăt altfel decât arătam și să cânt piese pe care nu voiam să le cânt", a declarat Kelly pentru ziarul britanic Metro.

Deși a avut succes cu primele sale single-uri, melodiile nu o reprezentau, artista fiind constant nemulțumită de piesele care i se propuneau.

”Îmi doresc să fi aruncat într-o arhivă piesele de c***t care ajungeau la mine. Veneau și îmi spuneau: <<O să fie super>>, iar eu le răspundeam: <<Atunci cum de nu a mai vrut nimeni piesele astea?>>. Am avut succes cu ele, nu vreau să desconsider lucrul ăsta, dar asta nu înseamnă că eram fericită.”

Anul acesta, Kelly Clarkson va lansa cel de-al 8-lea album de studio și, totodată, primul ei material cu Atlantic Records. Discul se numește ”Meaning of Life” și este, conform artistei, albumul pe care a dorit să îl lanseze dintotdeauna.

"În acest moment din viața mea, nu mai lucrez cu oameni cu care nu vreau să lucrez. Sunt într-un mediu mult mai productiv, în care criticile sunt constructive. Toți oamenii sunt onești și respectuoși. Nici nu-mi pasă dacă albumul are succes, pentru că oricum sunt foarte fericită."

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending