Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Kelly Clarkson, "Move You" - AUDIO

Kelly Clarkson a lansat o nouă piesă de pe albumul “Meaning Of Life”. Single se numește "Move You" și este o melodie sensibilă, ce vorbește despre dorința de a simți că sentimentele pe care le ai față de cel iubit îți sunt împărtășite.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

După ”Love So Soft”, o melodie care hipnotizează ascultătorul și-l face să rețină că vocea lui Kelly Clarkson merită toată atenția industriei, artista revine cu o piesă aflată la pol opus, ca și tonalitate. Noua melodie se numește "Move You" și este o baladă dedicată emoției simțite pentru cel drag.

"Move You" este inclusă pe albumul “Meaning Of Life”, cel de-al 8-lea material de studio al lui Kelly Clarkson. Pentru acest disc, Kelly a lucrat cu vechii săi prieteni și colaboratori Jason Halbert, Jesse Shatkin, Greg Kurstin (Adele, Sia ), Jesse Shatkin ( Sia, One Direction, Charlie Puth), dar și cu producători noi, precum Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth. Albumul va fi lansat pe 27 octombrie, prin intermediul Atlantic Records.

”Acesta este albumul pe care am dorit să-l lansez dintotdeauna”, a declarat Kelly Clarkson, explicând ulterior că o reprezintă întru totul, atât ca mesaj, cât și ca stil muzical abordat.

AUDIO: Kelly Clarkson - "Move You"

Prin alegerea titlului ”Meaning Of Life”, Kelly clarkson a dorit să transmită publicului ideea sa despre semnificația vieții. În opinia artistei, ceea ce dă sens vieții este conexiunea dintre oameni.

””Meaning Of Life” a fost prima piesă pe care am compus-o pentru album și a ridicat ștacheta, dând tonul discului. În același timp, simt că în această perioadă avem nevoie, în viețile noastre, de o conexiune. La asta m-am gandit și când am făcut logo-ul discului, cu acel cerc - nu e nimeni în mijloc, e nevoie de o întreagă echipă pentru ca ceea ce fac eu să se poată întâmpla. Acesta este sensul vieții (”The Meaning of Life”)”, a explicat Kelly Clarkson la The Today Show.

Kelly Clarkson - ”The Meaning Of Life” (copertă album)

Kelly Clarkson - ”The Meaning Of Life” (copertă album)

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 15 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Comentează

Trending