Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noua piesă a lui Joe Satriani, "Energy" - AUDIO

Joe Satriani începe promovarea noului album ”What Happens Next” cu piesa "Energy". Cel de-al 16-lea album de studio al chitaristului va fi lansat la începutul anului viitor.

Publicat

pe

Concert Joe Satriani la București pe 12 octombrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu un pas mereu înaintea actualității, Joe Satriani știe deja ”What Happens Next”. Cel de-al 16-lea album de studio al muzicianului va fi lansat pe 12 ianuarie 2018 și va include 12 compoziții noi. Pe noul album îi puteți asculta și pe Glenn Hughes de la Deep Purple și Black Sabbath și pe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

Tracklist ”What Happens Next” -  Joe Satriani: 

  1. Energy
  2. Catbot
  3. Thunder High on the Mountain
  4. Cherry Blossoms
  5. Righteous
  6. Smooth Soul
  7. Headrush
  8. Looper
  9. What Happens Next
  10. Super Funky Badass
  11. Invisible
  12. Forever and Ever

Piesa cu care chitaristul începe promovarea noului material este "Energy", o compoziție cu un titlu ce descrie perfect dinamica liniei melodice.

AUDIO: Joe Satriani - ”Energy”

Joe Satriani și-a căpătat reputația internațională odată cu discul din anul 1987 – „Surfing with the Alien„. După 10 milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume.

La începutul carierei de chitarist de rock instrumental, Satriani părea mai degrabă un profesor și mentor decât un interpret. Printre elevii săi s-au numărat: Steve Vai– care a concertat în 2012 la Sala PalatuluiKirk Hammett de la Metallica și David Bryson de la Counting Crows. Toţi aceștia recunosc că „Satch” le-a fost de nenumărate ori sursă de inspirație, iar fanii lor pot sesiza în interpretare influența expertizei tehnice a lui Joe Satriani.

Muzicianul a susținut trei concerte în România: două la București și unul la Cluj. Primul a avut loc la București, în 2013, cele mai recente desfășurându-se în octombrie 2015.

Trending