Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Jo a lansat piesa "Stinge-mi luna" - AUDIO

În ton cu anotimpul ploios, Jo lansează o piesă melancolică, intitulată “Stinge-mi luna”. Piesa a fost interpretată în premieră la un eveniment privat, în cadrul căruia artista și-a sărbătorit ziua de naștere.
JO

JO

Noul single al lui Jo este disponibil pe platformele de streaming și download, inclusiv pe YouTube.

“«Stinge-mi luna» este o piesă în care îmi cânt sufletul și sper ca noul single să se bucure de succes! Mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă iubesc!”, declară Jo.

Piesa "Stinge-mi luna" este compusă de Șerban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka si Theea Miculescu, iar textul este scris de Serban și Theea Miculescu.

“Single-ul «Stinge-mi luna» este foarte sincer și reprezintă o parte din povestea lui Jo. Este prima colaborare dintre HaHaHa Production și Jo. A fost ceva spontan, fără să planuim nimic înainte. Suntem mulțumiți cu toții de ceea ce a ieșit și sperăm să vă placă mult”, a detaliat Șerban Cazan.

AUDIO: Jo - "Stinge-mi luna"

Până la vârsta de 18 ani, JO, pe numele său real Ioana Anuța, a avut participări de succes la numeroase concursuri, printre care: Locul 1 la Cerbul de Aur Jr, Locul 2 la Mamaia Copiilor, iar în 2009 a reprezentat România la Eurovision Junior cu piesa "Ai puterea în mâna ta". În 2012, a participat la X Factor, unde s-a clasat pe locul al doilea în finala concursului. A fost cooptată apoi de Cat Music și Famous Production, lansând piese cu priză la public precum ”Șoapte”, ”Mesajul meu”, ”Cu un picior în Rai”, ”Până vara viitoare” (Jo feat. Randi), ”Nimeni nu-i perfect” (GEØRGE feat. Jo), ”Lasă-mă pe mine” (Uddi feat. Jo), ”Cu un picior în rai”.

Cel mai recent hit al artistei este “Până vara viitoare”, cea de-a doua colaborare a sa cu Randi și continuarea piesei “Mă întreabă inima”.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017, sezon 7
Vocea României 2017: prima serie de audiții și concurenții calificați

Vocea României a revenit toamna aceasta cu un nou sezon. Prima ediţie a acestuia a avut loc pe 8 septembrie...

Închide