Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Jo a lansat piesa "Stinge-mi luna" - AUDIO

În ton cu anotimpul ploios, Jo lansează o piesă melancolică, intitulată “Stinge-mi luna”. Piesa a fost interpretată în premieră la un eveniment privat, în cadrul căruia artista și-a sărbătorit ziua de naștere.
JO

JO

Noul single al lui Jo este disponibil pe platformele de streaming și download, inclusiv pe YouTube.

“«Stinge-mi luna» este o piesă în care îmi cânt sufletul și sper ca noul single să se bucure de succes! Mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă iubesc!”, declară Jo.

Piesa "Stinge-mi luna" este compusă de Șerban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka si Theea Miculescu, iar textul este scris de Serban și Theea Miculescu.

“Single-ul «Stinge-mi luna» este foarte sincer și reprezintă o parte din povestea lui Jo. Este prima colaborare dintre HaHaHa Production și Jo. A fost ceva spontan, fără să planuim nimic înainte. Suntem mulțumiți cu toții de ceea ce a ieșit și sperăm să vă placă mult”, a detaliat Șerban Cazan.

AUDIO: Jo - "Stinge-mi luna"

Până la vârsta de 18 ani, JO, pe numele său real Ioana Anuța, a avut participări de succes la numeroase concursuri, printre care: Locul 1 la Cerbul de Aur Jr, Locul 2 la Mamaia Copiilor, iar în 2009 a reprezentat România la Eurovision Junior cu piesa "Ai puterea în mâna ta". În 2012, a participat la X Factor, unde s-a clasat pe locul al doilea în finala concursului. A fost cooptată apoi de Cat Music și Famous Production, lansând piese cu priză la public precum ”Șoapte”, ”Mesajul meu”, ”Cu un picior în Rai”, ”Până vara viitoare” (Jo feat. Randi), ”Nimeni nu-i perfect” (GEØRGE feat. Jo), ”Lasă-mă pe mine” (Uddi feat. Jo), ”Cu un picior în rai”.

Cel mai recent hit al artistei este “Până vara viitoare”, cea de-a doua colaborare a sa cu Randi și continuarea piesei “Mă întreabă inima”.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE