Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

În iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

David Garrett, violonistul care a rupt bariera dintre Mozart și Metallica, va aduce pentru prima oară în România concertul său crossover „EXPLOSIVE – LIVE!”. Muzicianul va concerta la Sala Palatului din București pe 8 iunie 2018.

Publicat

pe

David Garrett
David Garrett

David Garrett, violonistul aclamat la nivel internațional pentru pionieratul stilului crossover, va concerta anul viitor în România. Pe 8 iunie 2018, muzicianul va aduce show-ul "EXPLOSIVE – LIVE!" la Sala Palatului din București.

În cadrul spectacolului, David Garrett va prezenta publicului din România atât cover-uri, cât și compoziții proprii, de pe albumul ”EXPLOSIVE”, lansat în 2015.

"Sunt extraordinar de fericit să împărtășesc propriile melodii cu fanii mei", spune violonistul David Garrett.

Atunci când compune, barierele între genurile muzicale nu contează pentru David Garrett - toate influențele muzicale îmbinate îl fac un compozitor foarte versatil.

"Nu contează dacă este vorba de Haydn, Mozart sau Beethoven - fiecare dintre ei a fost extrem de atras să experimenteze", spune muzicianul. "Toți compozitorii clasici pe care îi cunoaștem și îi admirăm au făcut același lucru la timpul lor. În caz contrar, muzica nu ar fi avansat. "

Mai multe detalii despre show-ul "EXPLOSIVE – LIVE!" de anul viitor vor fi anunțate vineri, 15 septembrie.

Prețuri bilete concert David Garrett - "EXPLOSIVE – LIVE!" la București:

  • VIP - 650 lei
  • Categoria I - 450 lei
  • Categoria II - 350 lei
  • Categoria III - 250 lei
  • Categoria IV - 190 lei
  • Categoria V - 140 lei

David Garrett – Violonist și star rock

Despre David Garrett se spune că este cel mai rapid violonist din lume. După ce a luat prima vioară la vârsta de 4 ani, DAVID GARRETT este acasă când interpretează cele mai complicate compoziții clasice cu dirijorii și orchestrele de vârf din lume. Talentul său extraordinar și multilateral a fost reperat: ca minune, DAVID GARRETT și-a făcut debutul la vârsta de 10 ani și a devenit cel mai tânăr artist care a semnat cu prestigiosul Deutsche Grammophon la vârsta de 13 ani.

La 13 ani devine cel mai tânăr artist care încheie un contract în exclusivitate cu Deutsche Grammophon Gesellschaft. A colaborat cu legende precum Zubin Mehta, Claudio Abbado și Yehudi Menuhin. La vârsta de 15 ani a înregistrat toate cele 24 ”Capricii„ ale lui Paganini - fără îndoială, unele dintre cele mai provocatoare piese scrise vreodată pentru vioară.

Începând cu lansarea albumului ”Virtuoso” în anul 2006, DAVID GARRETT a înregistrat un succes de neegalat cu genul crossover. De atunci, David a concertat în prezența a milioane de iubitori de muzică, a vândut milioane de bilete și a câștigat 23 de premii de aur și 16 de platină în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore.

În numai câțiva ani, David Garrett a devenit unul dintre cei mai căutați artiști pentru concertele de pe piața pop / rock din întreaga lume. În Europa a concertat pe cele mai mari arene; ultimul său turneu din anul 2015, ”Classic Revolution”, a atras aproximativ 500.000 de spectatori, în concerte susținute pe arene cu o capacitate de peste 17.000 de locuri. Ultimul său turneu, ”Explosive Live!” , a început în noiembrie 2016 și este pregătit să depășească succesul turneelor sale anterioare.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” transmit întotdeauna spectatorilor o stare pozitivă extraordinară.

Maestru al interpretării ”Crossover” - (The Daily Mail, UK)

"A fost un concurent constant pe scenele de concert internaționale de când era un adolescent, a înregistrat albume cu lucrări de bază și cântece de rock și l-a întruchipat pe Paganini în filmul ”Devil’s Violinist” . Există ceva ce nu poate face David Garrett ?! " - (Classic FM, UK)

„Melodios, pasionat, dramatic, sincer și din inimă.“ (Rossiyakaya Gazeta Moscova, Rusia)

"David Garret are capacitatea de a stabili o legătură specială cu fanii săi, atât cu adolescenții, cât și cu adulții pasionați de muzică, indiferent de vârstă.” - (Aachener Zeitung, Germania)

”Dovedește că muzica este nemuritoare și că arta adevărată este eternă.“ (Culturemeter, Ucraina)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 septembrie 2018

David Garrett

Loc
Sala Palatului
7 comentarii

Trending