Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

În iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

David Garrett, violonistul care a rupt bariera dintre Mozart și Metallica, va aduce pentru prima oară în România concertul său crossover „EXPLOSIVE – LIVE!”. Muzicianul va concerta la Sala Palatului din București pe 8 iunie 2018.

Publicat

pe

David Garrett
David Garrett

David Garrett, violonistul aclamat la nivel internațional pentru pionieratul stilului crossover, va concerta anul viitor în România. Pe 8 iunie 2018, muzicianul va aduce show-ul "EXPLOSIVE – LIVE!" la Sala Palatului din București.

În cadrul spectacolului, David Garrett va prezenta publicului din România atât cover-uri, cât și compoziții proprii, de pe albumul ”EXPLOSIVE”, lansat în 2015.

"Sunt extraordinar de fericit să împărtășesc propriile melodii cu fanii mei", spune violonistul David Garrett.

Atunci când compune, barierele între genurile muzicale nu contează pentru David Garrett - toate influențele muzicale îmbinate îl fac un compozitor foarte versatil.

"Nu contează dacă este vorba de Haydn, Mozart sau Beethoven - fiecare dintre ei a fost extrem de atras să experimenteze", spune muzicianul. "Toți compozitorii clasici pe care îi cunoaștem și îi admirăm au făcut același lucru la timpul lor. În caz contrar, muzica nu ar fi avansat. "

Mai multe detalii despre show-ul "EXPLOSIVE – LIVE!" de anul viitor vor fi anunțate vineri, 15 septembrie.

Prețuri bilete concert David Garrett - "EXPLOSIVE – LIVE!" la București:

  • VIP - 650 lei
  • Categoria I - 450 lei
  • Categoria II - 350 lei
  • Categoria III - 250 lei
  • Categoria IV - 190 lei
  • Categoria V - 140 lei

David Garrett – Violonist și star rock

Despre David Garrett se spune că este cel mai rapid violonist din lume. După ce a luat prima vioară la vârsta de 4 ani, DAVID GARRETT este acasă când interpretează cele mai complicate compoziții clasice cu dirijorii și orchestrele de vârf din lume. Talentul său extraordinar și multilateral a fost reperat: ca minune, DAVID GARRETT și-a făcut debutul la vârsta de 10 ani și a devenit cel mai tânăr artist care a semnat cu prestigiosul Deutsche Grammophon la vârsta de 13 ani.

La 13 ani devine cel mai tânăr artist care încheie un contract în exclusivitate cu Deutsche Grammophon Gesellschaft. A colaborat cu legende precum Zubin Mehta, Claudio Abbado și Yehudi Menuhin. La vârsta de 15 ani a înregistrat toate cele 24 ”Capricii„ ale lui Paganini - fără îndoială, unele dintre cele mai provocatoare piese scrise vreodată pentru vioară.

Începând cu lansarea albumului ”Virtuoso” în anul 2006, DAVID GARRETT a înregistrat un succes de neegalat cu genul crossover. De atunci, David a concertat în prezența a milioane de iubitori de muzică, a vândut milioane de bilete și a câștigat 23 de premii de aur și 16 de platină în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore.

În numai câțiva ani, David Garrett a devenit unul dintre cei mai căutați artiști pentru concertele de pe piața pop / rock din întreaga lume. În Europa a concertat pe cele mai mari arene; ultimul său turneu din anul 2015, ”Classic Revolution”, a atras aproximativ 500.000 de spectatori, în concerte susținute pe arene cu o capacitate de peste 17.000 de locuri. Ultimul său turneu, ”Explosive Live!” , a început în noiembrie 2016 și este pregătit să depășească succesul turneelor sale anterioare.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” transmit întotdeauna spectatorilor o stare pozitivă extraordinară.

Maestru al interpretării ”Crossover” - (The Daily Mail, UK)

"A fost un concurent constant pe scenele de concert internaționale de când era un adolescent, a înregistrat albume cu lucrări de bază și cântece de rock și l-a întruchipat pe Paganini în filmul ”Devil’s Violinist” . Există ceva ce nu poate face David Garrett ?! " - (Classic FM, UK)

„Melodios, pasionat, dramatic, sincer și din inimă.“ (Rossiyakaya Gazeta Moscova, Rusia)

"David Garret are capacitatea de a stabili o legătură specială cu fanii săi, atât cu adolescenții, cât și cu adulții pasionați de muzică, indiferent de vârstă.” - (Aachener Zeitung, Germania)

”Dovedește că muzica este nemuritoare și că arta adevărată este eternă.“ (Culturemeter, Ucraina)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 septembrie 2018

David Garrett

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
7 comentarii

Concerte & turnee

Concertele lui David Garrett din 2022 se amână din nou; Află noile date

Concertele pe care violonistul David Garrett ar fi trebuit să le susțină la București și Cluj-Napoca în luna mai se amână din nou. Organizatorii au stabilit noi date, pentru septembrie 2022.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Din cauza situațiilor internaționale asociate și a restricțiilor epidemiologice, managementul artistului David Garrett a decis amânarea tuturor concertelor din cadrul turneului european "ALIVE" programate pentru lunile aprilie și mai 2022.

Care sunt noile date ale concertelor David Garrett de la București și Cluj-Napoca

Deși pentru părțile implicate în planificarea turneului mondial nu a fost o decizie ușoară, organizatorii din România s-au conformat și au reprogramat concertele ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 17 mai la Sala Palatului din București și pe 20 mai la BT Arena Cluj-Napoca. Astfel, întâlnirea publicului din România cu celebrul violonist David Garrett, în concertul "ALIVE", va avea loc pe 1 septembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, iar pe 3 septembrie, la Sala Palatului din București.

Ce se întâmplă cu biletele cumpărate

  • Biletele deja achiziționate pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea pentru reprezentațiile din luna septembrie. Conform legislației în vigoare, cumpărătorii de bilete pot opta pentru preschimbarea biletelor în vouchere, în termen de 30 de zile calendaristice. Astfel, în perioada 2 martie - 31 martie 2022 posesorii de bilete își pot exprima opțiunea prin trimiterea unui email către [email protected] cu subiectul "Solicitare voucher David Garrett".

În același timp, iubitorii de muzică live care nu doresc să piardă șansa de a se bucura de noul concert marca David Garrett pot cumpăra bilete de la casa de bilete a Sălii Palatului sau online.

David Garrett: "Vă mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și, bineînțeles, pentru loialitate"

"Aștept cu nerăbdare să revin în sfârșit pe scenă, alături de band-ul meu și, să cântăm din nou pentru toți cei care iubesc muzica noastră. În aceste vremuri dificile, momentele pozitive și clipele de fericire sunt extrem de importante pentru noi toți. Vă mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și, bineînțeles, pentru loialitate. Până în luna septembrie, când ne vom întâlni la Cluj-Napoca și București, vă doresc să aveți grijă de voi și să rămâneți sănătoși", a transmis David Garrett.

Noul turneu "ALIVE" marchează un nou început pentru David Garrett. În stilul crossover inedit, artistul celebrează viața adoptând un repertoriu complex și variat, o fuziune între muzica clasică și cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat.

Programul concertului "ALIVE" 2022 cuprinde un mix de melodii ce ating sufletele oamenilor, de la piese celebre cum sunt "What a Wonderful World", "Imagine" sau "Beauty and the Beast", la imnuri rock precum "Enter Sandman" sau "Paint it Black", și până la hituri dansabile ca "Happy" al lui Pharrell Williams, "Hit the Road Jack", "Thriller", "Bella Ciao" și omonimul "Stayin’ Alive" care vor ridica publicul în picioare. De asemenea, ca în toate concertele faimosului violonist David Garrett, muzica clasică și reinterpretările sale inovatoare vor avea rolul principal.

Citește în continuare

Trending