Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Irina Rimes a fost descoperită de Raluka

Raluka este o cântăreață de succes, dar şi un adevărat “talent hunter”. Artista este cea care a descoperit-o pe Irina Rimes şi în acelaşi timp, tot ea este cea care se ocupă îndeaproape de proiect. Cele două au dezvoltat și o prietenie sinceră.

Publicat

pe

“Talentul Irinei l-am descoperit în timpul unei sesiuni la studio. În momentul în care am auzit-o cântând şi când am văzut cât de frumos scrie, am fost sigură că Irina merită să îşi continue visul şi că trebuie ajutată în această direcţie.” declara Raluka.

Pe lângă carieră muzicală de succes pe care o are, Raluka este asociat la primul label boutiqe din România, Quantum Music unde este implicată activ în tot ceea ce ţine de partea de management artistic. Primul artist lansat exclusiv de Quantum Music a impresionat pretutindeni, astfel că Irina Rimes, în nici un an de la lansarea pe piaţa muzicală românească a devenit artistul momentului, fiind singură cântăreaţa de la noi din ţară cu trei piese în YouTube trending.

Raluka: “ Pe partea profesională, mă concentrez foarte mult pe dezvoltarea Quantum Music, primul label boutique din România. Aici, căutăm să găsim noi talente pe care ulterior să le lansăm pe piaţă muzicală din România. Irina Rimes este primul proiect lansat integral de Quantum Music. Nu este un proiect uşor, am pornit practic de la 0,dar împreună am reuşit să creştem, familia Quantum s-a mărit, iar în scurt timp urmează să lansăm şi alţi artişti talentaţi, de care suntem mândri.”

Irina Rimes este, cu siguranţă, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, a lansat-o în industria muzicală, dar i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei.

Irina Rimes a ales să vină în Bucureşti pentru a-şi urmări visul de a face muzică. Şi a reuşit. Artista compune atât pentru ea, cât şi pentru alţi artişti cunoscuţi. Numele ei se regăseşte în spatele unor hituri cunoscute precum “Cum ar Fi”- INNA, “Ieri Erai”- Raluka, “Dor de Ţine”– Antonia, “Poartă-mă” – Alina Eremia sau “Sunt Puternică” – Andra.

Relaţia celor două artiste a evoluat într-un timp foarte scurt reuşind ca de la colege de studio să devină cele mai bune prietene. Irina şi Raluka petrec foarte mult timp împreună, atât în studio cât şi în afara acestuia. Cele două nu au devenit doar cele mai bune prietene, ci sunt şi confidente, astfel că relaţia lor se aseamănă tot mai mult cu relaţia unori surori.

“Ne-am apropiat foarte tare lucrând, am devenit prietene foarte bune într-un timp relativ scurt, fără să ne dăm seama. Suntem prietene bune, ne sfătuim şi ne ajutăm reciproc.”  a mai spus Raluka.

“Raluka este prietena mea…este ca o soră pentru mine. Sunt foarte mândră că lucrăm împreună şi că facem parte din aceaşi familie, Quantum Music. O iubesc!” a concluzionat Irina Rimes.

În 2017 Irina Rimes bifează o nouă premieră: va lansa primul ei album solo. "Despre el" va conţine 10 piese, scrise de ea şi inspirate din trăirile ei. Printre acestea se numără trilogia #IubiriSecrete, “Bolnavi amândoi”, “Bandana”, dar şi ultimul ei single, "Ce s-a întâmplat cu noi".

Mai mult de atât, artista a semnat un contract cu Universal Music France şi a lansat varianta tradusă în franceză a piesei "Visele" - "Vivons les". Faimoasa casă de discuri urmează să lanseze două albume cu Irina Rimes, ce vor fi disponibile pe toate teritoriile francofone. Reprezentanţii din Franţa au fost impresionaţi de abilităţile vocale ale artistei, dar şi de genul muzical abordat de ea.

Un multitalent deosebit, o voce caldă, cu un sound aparte, plină de emoţie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descoperă şi aduce laolaltă talente de pretutindeni, cărora le pune la dispoziţie o echipa valoroasă, cu experienţă, care îi susţine pe tot parcursul lor muzical.

Raluka este cunoscută de către publicul larg datorită carierei muzicale. Este cunoscută după timbrul ei special și numeroasele piese de succes. Compozițiile muzicale lansate în colaborare cu Dj Sava, “Aroma”, “Aer”, “Love you” sau “I like the trumpet” au făcut furori în România şi au ajuns cunoscute chiar şi pe plan internaţional.

Partener Quantum Music, Raluka anunţă că în această toamnă pregăteşte împreună cu echipa ei lansarea Anei Baniciu, dar şi a lui Andi Bănică, unul dintre cei mai profilici compozitori români.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Irina Rimes și Tudor Chirilă au o colaborare în discuție

Irina Rimes și Tudor Chirilă au în plan înregistrarea unei piese în colaborare. Ideea a pornit de la întrebarea unui fan al Irinei, dornic să-i audă pe cei doi cântând împreună.

Publicat

pe

Irina Rimes / Tudor Chirilă
Irina Rimes / Tudor Chirilă │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Anul trecut, Irina Rimes și Tudor Chirilă au susținut la "Vocea României - Reuniunea" un duet memorabil, ajuns unul dintre momentele de maximă audiență ale emisiunii. Succesul acestei colaborări a condus la o invitație din partea lui Tudor în cadrul concertului VamaFest, din noiembrie 2020, chimia dintre cei doi funcționând și de această dată.

Chiar dacă Vocea României a fost înlocuită de SuperStar, Irina și Tudor renunțând la scaunele de jurați, colaborarea lor din cadrul emisiunii a alimentat dorința publicului de a-i auzi cântând împreună și în alt context.

Întrebarea primită de Irina Rimes pe Instagram: "De ce nu scoți o piesă cu Tudor Chirilă?"

La aproape un an de la primul lor duet pe sticlă, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pe punctul de a înregistra o primă piesă în colaborare. Înfiriparea ideii a pornit de la o întrebare a unui fan, care a dorit să știe de ce Irina nu scoate o piesă cu Tudor Chirilă, considerând cât de bine a sunat "Epilog" în duet (cu trimitere la momentul lor din cadrul VamaFest).

"Pentru că, în general, eu cred că nu noi alegem cu cine vrem să facem featuring, ci mai degrabă piesele ne aleg pe noi. Și încă n-a apărut piesa aia la Tudor, sau la mine, care să nască un duet", a răspuns Irina într-un Insta Story.

Răspunsul lui Tudor Chirilă a venit imediat, tot pe Instagram.

"Hai, lasă vrăjeala, și să facem o piesă :). S-ar putea să am una. Te sun când mă întorc?", i-a replicat Tudor.

Story-ul postat de Tudor Chirilă și repostat de Irina Rimes

Story-ul postat de Tudor Chirilă și repostat de Irina Rimes │ FOTO: Captură Instagram

Acest story a fost repostat de Irina, dând de înțeles publicului că va da curs invitației lui Tudor. Așadar, colaborarea sugerată de unul dintre fanii Irinei se va materializa. Rămâne doar ca piesa propusă de Tudor să li se potrivească.

Până apare această mult așteptată colaborare, vă invităm să urmăriți (revedeți) momentul lor de la Vocea României, ce a intrat în YouTube Trending la momentul lansării.

Vocea Reuniunea 20201: Irina Rimes și Tudor Chirilă

Citește în continuare

Muzică nouă

Irina Rimes a lansat "Навсегда", prima sa melodie în limba rusă - AUDIO

Irina Rimes și-a bucurat fanii cu o lansare în limba rusă. "Навсегда" marchează, de asemenea, și colaborarea cu rapperul Jah Khalib. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Irina Rimes la Cerbul de Aur 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Versurile melodiei au fost scrise de cei doi artiști alături de DARA, iar la partea instrumentală a colaborat și Alex Cotoi. "Навсегда / Pentru totdeauna" este o piesă ce vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, de la care ne luăm rămas bun "pentru totdeauna".

"Nu știu cât o sa înțelegeți din ce zic, mă refer la cei care nu vorbesc limba rusă, dar cu siguranță o să simțiți ceva când o să ascultați piesa asta. E o piesă care-și face singură drum. Singură și-a făcut drum de la Dara până la mine, apoi a trecut pe la Alex Cotoi și după ce am ambalat-o frumos și i-am pus fundiță, și-a croit drum către Jah Khalib. De la noi urmează să-și ia zborul către voi. Sper sa aibă un drum cât mai lung", a scris Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremia sau Raluka).

AUDIO: Irina Rimes x Jah Khalib - Навсегда

Citește în continuare

Lifestyle

Cum și-a sărbătorit Irina Rimes ziua de naștere și ce urare i-a făcut iubitul ei

De ziua ei, Irina Rimes a fost înconjurată de fani, familie și prieteni. Așa cum era firesc, de la aniversare nu putea lipsi nici iubitul ei, David Goldcher, care și-a manifestat sentimentele și în online, scriindu-i artistei un mesaj extrem de romantic.

Publicat

pe

Irina Rimes la Cerbul de Aur 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Irina Rimes a împlinit pe 22 august vârsta de 30 de ani. În stilul ce o caracterizează, nu și-a pus activitatea pe pauză. Și-a sărbătorit ziua de naștere prin muzică, alături de fani, cărora le-a făcut cadou un concert cu intrare liberă. Conceptul "Sufrageria Irinei", început în 2017, când artista pregătea lansarea albumului "Despre El", a fost reimaginat într-o nouă formă. De această dată, Irina nu și-a mai invitat prietenii și presa acasă la ea, ci și-a mutat sufrageria în sânul publicului, în mijlocul celor care-i urmăresc activitatea, o apreciază ca om și artist, îi ascultă muzica, și i-au devenit, în timp, familie extinsă.

Show-ul "Sufrageria Irinei" din 2021 a avut loc la Brașov, în Piața Sfântul Ioan. Artista a interpretat atât piese mai vechi, precum "Nu știi tu să fii bărbat", cât și compoziții noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album, "Acasă". La finalul concertului, publicul i-a cântat "La Mulți ani!", iar fanii au avut ocazia de a face poze cu ea și de a-i ura, în persoană, gânduri frumoase și urări de bine.

Ultima parte a zilei și-a sărbătorit-o alături de prima sa familie, mama, tatăl și fratele său, dar și împreună cu câțiva prieteni apropiați. Alături de Irina a fost, desigur, și iubitul ei, David Goldcher. 

"Cel mai drăguț la mulți ani!", a scris Irina pe Instagram, publicând un clip în care i se cântă "La mulți ani" mai mult șoptit, probabil pentru a nu-i deranja pe cei din jur.

David, ce a fost destul de discret în ce privește relația lui cu Irina, a publicat cu prilejul acestei aniversări un mesaj extrem de romantic.

"La mulți ani viața mea, joyeux anniversaire", i-a transmis David Irinei, mesajul venind ca o completare la o serie de fotografii și scurte clipuri cu artista sau cu ei doi, împreună.

Recent, Irina Rimes i-a făcut o bucurie enormă unui fan punând pe muzică niște versuri scrise de el. Poezia "Și azi e un altfel de ieri" a inspirat-o pe artistă să scrie o linie melodică, astfel luând naștere o nouă piesă, ce va fi ascultată în curând de publicul larg. Cântecul semnat de acest textier debutant se va regăsi pe albumul "Acasă", noul disc al Irinei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending