Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Irina Rimes a fost descoperită de Raluka

Raluka este o cântăreață de succes, dar şi un adevărat “talent hunter”. Artista este cea care a descoperit-o pe Irina Rimes şi în acelaşi timp, tot ea este cea care se ocupă îndeaproape de proiect. Cele două au dezvoltat și o prietenie sinceră.

“Talentul Irinei l-am descoperit în timpul unei sesiuni la studio. În momentul în care am auzit-o cântând şi când am văzut cât de frumos scrie, am fost sigură că Irina merită să îşi continue visul şi că trebuie ajutată în această direcţie.” declara Raluka.

Pe lângă carieră muzicală de succes pe care o are, Raluka este asociat la primul label boutiqe din România, Quantum Music unde este implicată activ în tot ceea ce ţine de partea de management artistic. Primul artist lansat exclusiv de Quantum Music a impresionat pretutindeni, astfel că Irina Rimes, în nici un an de la lansarea pe piaţa muzicală românească a devenit artistul momentului, fiind singură cântăreaţa de la noi din ţară cu trei piese în YouTube trending.

Raluka: “ Pe partea profesională, mă concentrez foarte mult pe dezvoltarea Quantum Music, primul label boutique din România. Aici, căutăm să găsim noi talente pe care ulterior să le lansăm pe piaţă muzicală din România. Irina Rimes este primul proiect lansat integral de Quantum Music. Nu este un proiect uşor, am pornit practic de la 0,dar împreună am reuşit să creştem, familia Quantum s-a mărit, iar în scurt timp urmează să lansăm şi alţi artişti talentaţi, de care suntem mândri.”

Irina Rimes este, cu siguranţă, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, a lansat-o în industria muzicală, dar i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei.

Irina Rimes a ales să vină în Bucureşti pentru a-şi urmări visul de a face muzică. Şi a reuşit. Artista compune atât pentru ea, cât şi pentru alţi artişti cunoscuţi. Numele ei se regăseşte în spatele unor hituri cunoscute precum “Cum ar Fi”- INNA, “Ieri Erai”- Raluka, “Dor de Ţine”– Antonia, “Poartă-mă” – Alina Eremia sau “Sunt Puternică” – Andra.

Relaţia celor două artiste a evoluat într-un timp foarte scurt reuşind ca de la colege de studio să devină cele mai bune prietene. Irina şi Raluka petrec foarte mult timp împreună, atât în studio cât şi în afara acestuia. Cele două nu au devenit doar cele mai bune prietene, ci sunt şi confidente, astfel că relaţia lor se aseamănă tot mai mult cu relaţia unori surori.

“Ne-am apropiat foarte tare lucrând, am devenit prietene foarte bune într-un timp relativ scurt, fără să ne dăm seama. Suntem prietene bune, ne sfătuim şi ne ajutăm reciproc.”  a mai spus Raluka.

“Raluka este prietena mea…este ca o soră pentru mine. Sunt foarte mândră că lucrăm împreună şi că facem parte din aceaşi familie, Quantum Music. O iubesc!” a concluzionat Irina Rimes.

În 2017 Irina Rimes bifează o nouă premieră: va lansa primul ei album solo. "Despre el" va conţine 10 piese, scrise de ea şi inspirate din trăirile ei. Printre acestea se numără trilogia #IubiriSecrete, “Bolnavi amândoi”, “Bandana”, dar şi ultimul ei single, "Ce s-a întâmplat cu noi".

Mai mult de atât, artista a semnat un contract cu Universal Music France şi a lansat varianta tradusă în franceză a piesei "Visele" - "Vivons les". Faimoasa casă de discuri urmează să lanseze două albume cu Irina Rimes, ce vor fi disponibile pe toate teritoriile francofone. Reprezentanţii din Franţa au fost impresionaţi de abilităţile vocale ale artistei, dar şi de genul muzical abordat de ea.

Un multitalent deosebit, o voce caldă, cu un sound aparte, plină de emoţie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descoperă şi aduce laolaltă talente de pretutindeni, cărora le pune la dispoziţie o echipa valoroasă, cu experienţă, care îi susţine pe tot parcursul lor muzical.

Raluka este cunoscută de către publicul larg datorită carierei muzicale. Este cunoscută după timbrul ei special și numeroasele piese de succes. Compozițiile muzicale lansate în colaborare cu Dj Sava, “Aroma”, “Aer”, “Love you” sau “I like the trumpet” au făcut furori în România şi au ajuns cunoscute chiar şi pe plan internaţional.

Partener Quantum Music, Raluka anunţă că în această toamnă pregăteşte împreună cu echipa ei lansarea Anei Baniciu, dar şi a lui Andi Bănică, unul dintre cei mai profilici compozitori români.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grace VanderWaal a lansat piesa "So Much More Than This" - AUDIO

Grace VanderWaal, tânăra artistă care a câștigat anul trecut ”America's Got Talent”, a lansat o nouă piesă, intitulată "So Much...

Închide