Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Ascultă noul single lansat de Hurts, "Hold on to Me" - AUDIO

Hurts a lansat o piesă nouă, intitulată "Hold on to Me". Melodia este extrasă de pe albumul "Desire", așteptat pe piață la sfârșitul lunii septembrie.
Hurts

Hurts

După "Beautiful Ones" și "Ready to Go", Hurts lansează ”Hold on to Me”, o nouă piesă despre iubire, de această dată neîmpărtășită. Single-ul este extras de pe albumul "Desire", un material ce le-a oferit ocazia lui Theo și Adam să se exprime mult mai deschis.

"Am fost puțin mai personali pe acest album. Am învătaț să ne deschidem sufletul și am simțit totul diferit", a declarat
Theo Hutchcraft.

Albumul ”Desire” conține 13 piese și va fi lansat pe 29 septembrie.

Tracklist "Desire" - Hurts:

 1. "Beautiful Ones"
 2. "Ready to Go"
 3. "People Like Us"
 4. "Something I Need to Know"
 5. "Thinking of You"
 6. "Wherever You Go"
 7. "Chaperone"
 8. "Boyfriend"
 9. "Walk Away"
 10. "Wait Up"
 11. "Spotlights"
 12. "Hold on to Me"
 13. "Magnificent"

AUDIO: Hurts - "Hold on to Me"

Trupa Hurts și-a început activitatea în 2009, în Manchester, la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și a producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat oficial primul său single „Better Than Love” și astfel au început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut „Happiness” a fost lansat oficial pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități. În luna martie 2013, trupa a lansat albumul secund, intitulat „Exile”.

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică, dovadă fiind fanii ce vin mereu în număr mare la concerte. Acest entuziasm de a vedea formația live s-a simțit și în cadrul celor 5 show-uri susținute în România. Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost Sold Out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, și unul la Summer Well 2016Trupa  a revenit anul acesta în România pentru a concerta la UNTOLD Festival 2017.

Citește mai multe despre Hurts
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes a fost descoperită de Raluka

Raluka este o cântăreață de succes, dar şi un adevărat “talent hunter”. Artista este cea care a descoperit-o pe Irina...

Închide