BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Harry Styles a cântat o piesă de la Fleetwood Mac la BBC Radio 1 Live Lounge - VIDEO

Harry Styles pare să nu rateze nicio șansă de a cânta live. Cu o schimbare de stil muzical ce nu a ajuns încă la urechile tuturor, tânărul artist profită de orice ocazie pentru a demonstra că pentru el rock-ul, blues-ul și folk-ul nu sunt mofturile unei tranziții derizorii. Invitat la BBC Radio 1 Live Lounge, Harry a oferit publicului noi motive de a-i aprecia talentul. Artistul a interpretat un cover după o piesă clasică de la Fleetwod Mac, ”The Chain”.
Harry Styles la BBC Radio 1 Live Lounge

Harry Styles la BBC Radio 1 Live Lounge

De la debutul său solo, Harry Styles a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și croi un nou drum în industria muzicală. Apreciat pentru stilul pop abordat în One Direction, tânărul artist a hotărât să schimbe macazul și să lanseze un album cu influențe rock, blues și folk. Cu un risc major asumat, Harry a reușit să se plaseze pe prima poziție în topul american Billboard 200, câștigând astfel și noi fani.

Poziția sa în industrie este, însă, destul de neclară momentan, publicul său fiind împărțit între adolescenții care ascultau One Direction și persoanele mai mature, care au apreciat noul său stil.

Conștient de această segmentare, Harry Styles profită de orice ocazie pentru a-și convinge audiența că noua sa direcție muzicală are la bază ceva real, și că apreciază cu adevărat blues-ul și folk-ul. În recenta sa vizită la BBC Radio 1 Live Lounge, artistul a ales, astfel, să interpreteze una dintre cele mai cunoscute piese de la Fleetwood Mac, ”The Chain”. Interpretarea sa a fost extrem de naturală, cover-ul potrivindu-se ca stil cu single-ul său, "Sign Of The Times".

VIDEO: Harry Styles - "The Chain" (cover Fleetwood Mac la BBC Radio 1 Live Lounge)

VIDEO: Harry Styles - "Sign Of The Times " (BBC Radio 1 Live Lounge)

În paralel cu debutul carierei solo, Harry Styles și-a început anul acesta și cariera în cinematografie. Tânărul artist joacă în drama thriller ”Dunkirk”, noul film al reputatului regizor Christopher Nolan (cunoscut pentru ”Inception”, ”Interstallar”, ”The Dark Knight”). Acțiunea filmului este plasată în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, din distribuție făcând parte și Tom Hardy, Kenneth Branagh și Mark Rylance.

Formația One Direction, din care Harry Styles încă face parte (declarativ), și-a început activitatea în 2010. Trupa câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Formația deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre Fleetwood MacHarry Styles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandru Arnăutu "Vraciu": de la o interpretare Judas Priest, la imitarea lui Cristi Minculescu

Alexandru Arnăutu a fost o adevărată prezență pe scena de la Vocea României. A încântat audiența cu niște calități vocale...

Închide