Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Guess Who pleacă în turneul "Un Anonim Celebru"

Guess Who va începe în această toamnă un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”. În cadrul concertelor va fi promovat cel de-al 3-lea album de studio al rapper-ului, disc ce include single-urile „Un Anonim Celebru”, „Stele” și „Cupidon” feat. Irina Rimes.

Guess Who (2017)

Turneul va debuta pe 5 octombrie, la Timișoara, și se va încheia pe 10 noiembrie la Arenele Romane, în București. Show-ul va fi plin de energie, susținut de invitați speciali, lumini și proiecții video. În cadrul acestor concerte, publicul va putea asculta în varianta live band atât piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor. Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bas), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape).

Biletele pentru concertele din cadrul turneului pot fi achiziționate online. Prețul unui bilet pentru concertul din București este 40 lei (30 lei în Early Bird), iar, în ziua concertului, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 50 lei.

Discul „Un Anonim Celebru” a fost lansat în mai. Albumul a fost realizat fără un deadline stabilit, lucrându-se până la cel mai mic detaliu, împreună cu instrumentiști și oameni cu experiență muzicală. Materialul este disponibil în format digital și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile.

Recent, Guess Who a lansat clipul piesei “Cupidon” (feat. Irina Rimes). Videoclipul animat a fost realizat de Frame Breed Studio, producția clipului fiind una complexă: peste 20 de graficieni au lucrat aproximativ 8 luni pentru a finaliza acest proiect.

În mai puțin de 2 zile de când a fost lansat, clipul “Cupidon” a ajuns pe primul loc în YouTube Trending și, până în prezent, are peste 3 milioane de vizualizări.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Guess Who
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Garrett a lansat albumul "Rock Revolution"

David Garrett, violonistul aclamat la nivel internațional pentru pionieratul stilului crossover, a lansat un nou album, intitulat "Rock Revolution". Pe...

Închide