Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Grace VanderWaal a lansat piesa "So Much More Than This" - AUDIO

Grace VanderWaal, tânăra artistă care a câștigat anul trecut ”America's Got Talent”, a lansat o nouă piesă, intitulată "So Much More Than This". Single-ul este extras de pe albumul de debut ”Just The Beginning”, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Publicat

pe

Grace VanderWaal
Grace VanderWaal

Grace VanderWaal a fost una dintre revelațiile muzicale ale anului 2016. Tânăra artistă a impresionat publicul din America atât prin vocea sa, cât și prin creativitatea ei, maturitatea ieșită din comun și abilitatea de a transmite emoții prin compoziții proprii.

Mai intersant decât faptul că a câștigat concursul ”America's Got Talent” este, de fapt, modul în care Grace VanderWaal și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Conform declarațiilor oferite presei, Grace a început să compună piese la vârsta de 3 ani, pentru că se plictisea. Mai târziu a învățat singură să cânte la ukulele, instrumentul muzical fiind cumpărat din banii pe care i-a primit de ziua ei, la împlinirea vârstei de 11 ani. Tot pe cont propriu a început să studieze muzica la nivel teoretic, făcându-și apoi debutul pe scenă în cadrul unor evenimente locale (Kansas) de mică anvergură.

Câștigarea concursului ”America's Got Talent” i-a accelerat intrarea pe piața muzicală, la scurtă vreme de la încheierea competiției semnând un contract cu Columbia Records. A urmat înregistrarea primului EP, ”Perfectly Imperfect”, ce conține exclusiv piese compuse de Grace. Materialul a fost lansat pe 2 decembrie 2016, debutând pe poziția a 9-a în topul american Billboard 200.

Grace VanderWaal va lansa în curând și primul ei album de lungă întindere. Noul single "So Much More Than This" va fi inclus pe discul de debut ”Just The Beginning” . Piesa a fost compusă de Grace VanderWaal, la fel ca și celelalte melodii lansate până acum.

AUDIO: Grace VanderWaal - "So Much More Than This"

Albumul  ”Just The Beginning” va fi lansat pe 3 noiembrie, până atunci putând fi precomandat de pe Apple Music, Google Play, Amazon, iTunes, Spotify.

Tracklist ”Just The Beginning” - Grace VanderWaal: 

  1. Moonlight
  2. Sick Of Being Told
  3. Burned
  4. Just A Crush
  5. So Much More Than This
  6. Escape My Mind
  7. Talk Good
  8. Florets
  9. Insane Sometimes
  10. A Better Life
  11. City Song
  12. Darkness Keeps Chasing Me

Trending