Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Câştigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral este la terapie intensivă, aşteaptă un transplant de inimă

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017 are probleme serioase de sănătate, conform publicaţiei spaniole El Mundo. Artistul s-a retras în ultimele săptămâni din muzică, citând probleme de sănătate, dar acestea s-au agravat, fiind nevoie de un transplant de inimă acum.
Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017 (foto: Andres Putting / EBU)

Tânărul cu voce de aur se află la terapie intensivă, aşteptând eventualul transplant. Sobral a câştigat ediţia 2017 Eurovision, reprezentând Portugalia şi primind 758 de puncte. În vârstă de doar 27 de ani, artistul suferă de probleme cardiace, dar se află pe mâini bune, în grija unor specialişti cardiologi. Toate concertele sale din această toamnă au fost anulate la începutul acestei luni.

Ultima sa reprezentaţie a avut loc pe 8 septembrie la Jardines del Casino, în Estoril, în cadrul Târgului Internaţional din Cascais. Problemele de sănătate ale lui Salvador Sobral au fost ţinute departe de presă până acum, dar zvonurile au început să circule în această vară. După câştigarea Eurovisionului muzicianul a avut o vară ocupată, cu numeroase concerte cu rol de promovare a albumului "Excuse Me".

Problemele apăreau în luna august, când turneul a fost întrerupt, la recomandarea medicilor. Pauza s-a extins, din cauza sănătăţii fragile a lusitanului. Acesta nu a putut susţine concerte în afara ţării de baştină, pentru că nu poate sta mai mult de 2 săptămâni fără o echipă medicală în spatele său. Tânărul a declarat următoarele despre problemele sale:

Nu mai este un secret pentru nimeni că sănătatea mea este fragilă. Am o problemă. Din păcate a venit momentul să îmi cedez corpul ştiinţei şi să mă înlătur din viaţa ce presupune concerte şi muzică în general.

Speram să auzim veşti bune despre interpretul lui "Amar Pelos Dois", melodia care a câştigat Eurovisionul în acest an. Ediţia de anul viitor va avea loc la Lisabona, pentru prima oară din istoria concursului.

Citește mai multe despre Salvador Sobral
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bianca Maria Oneț: patru scaune întoarse și o singură întrebare - "Am I The One"

Cu o prezență scenică plăcută, atitudine și cu o voce seducătoare, Bianca Oneț a reușit să îi convingă pe antrenori...

Închide