Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Câştigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral este la terapie intensivă, aşteaptă un transplant de inimă

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017 are probleme serioase de sănătate, conform publicaţiei spaniole El Mundo. Artistul s-a retras în ultimele săptămâni din muzică, citând probleme de sănătate, dar acestea s-au agravat, fiind nevoie de un transplant de inimă acum.
Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017 (foto: Andres Putting / EBU)

Tânărul cu voce de aur se află la terapie intensivă, aşteptând eventualul transplant. Sobral a câştigat ediţia 2017 Eurovision, reprezentând Portugalia şi primind 758 de puncte. În vârstă de doar 27 de ani, artistul suferă de probleme cardiace, dar se află pe mâini bune, în grija unor specialişti cardiologi. Toate concertele sale din această toamnă au fost anulate la începutul acestei luni.

Ultima sa reprezentaţie a avut loc pe 8 septembrie la Jardines del Casino, în Estoril, în cadrul Târgului Internaţional din Cascais. Problemele de sănătate ale lui Salvador Sobral au fost ţinute departe de presă până acum, dar zvonurile au început să circule în această vară. După câştigarea Eurovisionului muzicianul a avut o vară ocupată, cu numeroase concerte cu rol de promovare a albumului "Excuse Me".

Problemele apăreau în luna august, când turneul a fost întrerupt, la recomandarea medicilor. Pauza s-a extins, din cauza sănătăţii fragile a lusitanului. Acesta nu a putut susţine concerte în afara ţării de baştină, pentru că nu poate sta mai mult de 2 săptămâni fără o echipă medicală în spatele său. Tânărul a declarat următoarele despre problemele sale:

Nu mai este un secret pentru nimeni că sănătatea mea este fragilă. Am o problemă. Din păcate a venit momentul să îmi cedez corpul ştiinţei şi să mă înlătur din viaţa ce presupune concerte şi muzică în general.

Speram să auzim veşti bune despre interpretul lui "Amar Pelos Dois", melodia care a câştigat Eurovisionul în acest an. Ediţia de anul viitor va avea loc la Lisabona, pentru prima oară din istoria concursului.

Citește mai multe despre Salvador Sobral
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bianca Maria Oneț: patru scaune întoarse și o singură întrebare - "Am I The One"

Cu o prezență scenică plăcută, atitudine și cu o voce seducătoare, Bianca Oneț a reușit să îi convingă pe antrenori...

Închide