Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Björk lansează luna aceasta noul single "The Gate"

Björk pregătește lansarea unui nou album, care va trata tematica iubirii utopice. Primul single extras va fi ”The Gate”, acesta urmând să apară în format digital pe 18 septembrie.
Bjork

Bjork

La doi ani de la apariția discului ”Vulnicura”, Björk are deja un nou proiect muzical și, desigur, vizual. Excentrica artistă islandeză va lansa anul acesta cel de-al 10-lea material de studio. LP-ul a fost denumit într-un interviu ”albumul ei Tinder”, discul urmând să trateze tematica iubirii dintr-o perspectivă modernă.

“Este despre acea căutare a utopiei - și despre starea unei persoane îndrăgostite. A-ți petrece timpul cu o persoană pe care o placi din toate punctele de vedere este evident o utopie. Dar e totuși real. E acel moment în care visul devine realitate”, a detaliat Björk.

Titlul și data lansării nu au fost încă dezvăluite. Se știe, însă, că primul single extras va fi "The Gate" și că acesta va fi disponibil digital de pe 18 septembrie, iar pe vinyl începând cu data de 22 septembrie.

Discul anterior, ”Vulnicura”, a marcat un nou început pentru Björk. Piesele de pe acest album au fost inspirate de despărțirea sa de Matthew Barney și recuperarea după o intervenție chirurgicală la gât.

Prin tematica generală, discul „Vulnicura” a prezentat stări emoționale înlănțuite într-o ordine cronologică, 3 piese fiind înregistrate înainte de ruperea unei relații și alte 3 după acest moment apăsător din viața artistei. Producătorii The Haxan Cloak și Arca au făcut parte din echipa de creație, contribuind la înregistrarea celor 9 piese incluse în final în tracklist.

Citește mai multe despre Bjork
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne lansează un nou album: "Va fi gata mai repede decât vă așteptați"

Avril Lavigne lucrează la cel de-al șaselea album de studio. După o perioadă de pauză prelungită din cauza problemelor sale...

Închide