Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Bianca Maria Oneț: patru scaune întoarse și o singură întrebare - "Am I The One"

Cu o prezență scenică plăcută, atitudine și cu o voce seducătoare, Bianca Oneț a reușit să îi convingă pe antrenori că este demnă să facă parte din oricare dintre cele patru echipe. Am putut să o urmărim pe tânără în cadrul celei de-a patra serii de audiții pe nevăzute, ce a avut loc pe 22 septembrie.

Bianca Maria Oneț - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Bianca are 23 de ani și este originară din Carei. De patru ani este stabilită în Cluj-Napoca, motivațiile pentru această mutare fiind studiile în cadrul Facultății de Știința și Inginera Mediului și oportunitățile în ceea ce privește o eventuală carieră muzicală.

Istoria muzicală a Biancăi a început în timpul școlii gimnaziale când le cânta colegilor de clasă. Sfătuită de diriginte să continue cu această pasiune, Bianca a urmat cursuri de canto clasic, vioară și pian. În timp, pasiunea a devenit și job, tânără fiind nevoită să se întrețină, și astfel, începând să cânte în diferite localuri.

Încearcă să își compună propriile melodii pentru a nu cânta mereu cover-uri și o inspiră experiențele din viața sa. Feedback-ul primit de la public îi dă curaj să meargă mai departe pe acest drum, iar un pas important l-a reprezentat venirea la Vocea României.

Bianca a ales o piesă care nu doar că i-a pus vocea în valoare, dar a avut și un mesaj direct adresat antrenorilor. Tânără a interpretat piesa lui Beth Hart - "Am I The One". Loredana, Tudor, Smiley și Adrian au apăsat butonul, "răspunzând", astfel, la întrebarea concurentei. "Ai o voce fenomenală", au fost cuvintele Loredanei. După aceste momente, a urmat o serie de "confesiuni" inițiată de Adrian. Fiecare jurat s-a așezat lângă concurentă și a ținut un discurs de convingere.

"Eu, teoretic, n-am nimic împotriva trupelor de cover. Trebuie să recunoști că te-a ajutat, ți-ai format vocea, ți-ai format personalitatea prin cântecele pe care le-ai cântat. Nu e un stigmat să cânți cover-uri și acum vrei să te găsești pe tine, să începi o nouă carieră alături de o trupă, o mică trupă. Știu totul despre chestia asta. De 20 de ani, 21 de ani, mai bine, am o trupă… compun, scriu, produc, avem studio, avem tot ce trebuie. Cred că sunt cel mai în măsură să te ducă de aici mai departe. Asta voiam să-ți spun între patru ochi", a fost discursul care a dat startul, discurs susținut de Adrian.

La "confesional" a ajuns, apoi, Tudor Chirilă care a făcut o serie de comparații și asocieri: "Poți să stai 20 de ani cu o femeie, dar la un moment dat s-ar putea să fie nasol pentru amândoi. Și ce vreau să spun eu e că eu am stat cu o femeie, adică o trupă, 10 ani, și, uite, acuma sunt în altă relație, cu altă trupă". Trupa este mai mult decât o femeie, este precum o căsnicie. Cu o dublă experiență, așa cum a menționat, Chirilă i-a spus, glumind, că o poate învăța cum să iasă bine în cazul unui divorț.

Smiley a vrut o intervenție mai intimă, nu în văzul atâtor oameni, dar Pavel Bartoș i-a stricat planul, spunându-i că în culise sunt părinții tinerei și nu are voie să o ducă acolo pe concurentă. Antrenorul a recurs la menționarea colaborărilor muzicale pe care le-a avut cu femei, punctând faptul că Adrian și Chirilă cântă cu băieți.

Această serie de dialoguri "între patru ochi" s-a terminat cu vorbele adresate de Loredana. A mizat pe faptul că amândouă sunt femei și văd lucrurile altfel. "Ceea ce pot eu să îți spun e că trebuie să treci dincolo de toate aparențele astea și să știi că cineva îți dă exact sfatul de care ai nevoie și care a trecut prin ce treci tu… de nenumărate ori."

Bianca a fost flatată de aceste vorbe și le-a mulțumit celor patru pentru tot ce i-au spus. După câteva momente de gândire, fata a luat o hotărâre și a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă.

Citește mai multe despre Bianca Maria Oneț
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Stelele Rockului Românesc" se întorc la Arenele Romane cu o nouă ediție de colecție

Cea de-a treia ediție a evenimentului "Stelele Rockului Românesc" va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti....

Închide