Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bianca Maria Oneț: patru scaune întoarse și o singură întrebare - "Am I The One"

Cu o prezență scenică plăcută, atitudine și cu o voce seducătoare, Bianca Oneț a reușit să îi convingă pe antrenori că este demnă să facă parte din oricare dintre cele patru echipe. Am putut să o urmărim pe tânără în cadrul celei de-a patra serii de audiții pe nevăzute, ce a avut loc pe 22 septembrie.

Publicat

pe

Bianca Maria Oneț - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Bianca are 23 de ani și este originară din Carei. De patru ani este stabilită în Cluj-Napoca, motivațiile pentru această mutare fiind studiile în cadrul Facultății de Știința și Inginera Mediului și oportunitățile în ceea ce privește o eventuală carieră muzicală.

Istoria muzicală a Biancăi a început în timpul școlii gimnaziale când le cânta colegilor de clasă. Sfătuită de diriginte să continue cu această pasiune, Bianca a urmat cursuri de canto clasic, vioară și pian. În timp, pasiunea a devenit și job, tânără fiind nevoită să se întrețină, și astfel, începând să cânte în diferite localuri.

Încearcă să își compună propriile melodii pentru a nu cânta mereu cover-uri și o inspiră experiențele din viața sa. Feedback-ul primit de la public îi dă curaj să meargă mai departe pe acest drum, iar un pas important l-a reprezentat venirea la Vocea României.

Bianca a ales o piesă care nu doar că i-a pus vocea în valoare, dar a avut și un mesaj direct adresat antrenorilor. Tânără a interpretat piesa lui Beth Hart - "Am I The One". Loredana, Tudor, Smiley și Adrian au apăsat butonul, "răspunzând", astfel, la întrebarea concurentei. "Ai o voce fenomenală", au fost cuvintele Loredanei. După aceste momente, a urmat o serie de "confesiuni" inițiată de Adrian. Fiecare jurat s-a așezat lângă concurentă și a ținut un discurs de convingere.

"Eu, teoretic, n-am nimic împotriva trupelor de cover. Trebuie să recunoști că te-a ajutat, ți-ai format vocea, ți-ai format personalitatea prin cântecele pe care le-ai cântat. Nu e un stigmat să cânți cover-uri și acum vrei să te găsești pe tine, să începi o nouă carieră alături de o trupă, o mică trupă. Știu totul despre chestia asta. De 20 de ani, 21 de ani, mai bine, am o trupă… compun, scriu, produc, avem studio, avem tot ce trebuie. Cred că sunt cel mai în măsură să te ducă de aici mai departe. Asta voiam să-ți spun între patru ochi", a fost discursul care a dat startul, discurs susținut de Adrian.

La "confesional" a ajuns, apoi, Tudor Chirilă care a făcut o serie de comparații și asocieri: "Poți să stai 20 de ani cu o femeie, dar la un moment dat s-ar putea să fie nasol pentru amândoi. Și ce vreau să spun eu e că eu am stat cu o femeie, adică o trupă, 10 ani, și, uite, acuma sunt în altă relație, cu altă trupă". Trupa este mai mult decât o femeie, este precum o căsnicie. Cu o dublă experiență, așa cum a menționat, Chirilă i-a spus, glumind, că o poate învăța cum să iasă bine în cazul unui divorț.

Smiley a vrut o intervenție mai intimă, nu în văzul atâtor oameni, dar Pavel Bartoș i-a stricat planul, spunându-i că în culise sunt părinții tinerei și nu are voie să o ducă acolo pe concurentă. Antrenorul a recurs la menționarea colaborărilor muzicale pe care le-a avut cu femei, punctând faptul că Adrian și Chirilă cântă cu băieți.

Această serie de dialoguri "între patru ochi" s-a terminat cu vorbele adresate de Loredana. A mizat pe faptul că amândouă sunt femei și văd lucrurile altfel. "Ceea ce pot eu să îți spun e că trebuie să treci dincolo de toate aparențele astea și să știi că cineva îți dă exact sfatul de care ai nevoie și care a trecut prin ce treci tu… de nenumărate ori."

Bianca a fost flatată de aceste vorbe și le-a mulțumit celor patru pentru tot ce i-au spus. După câteva momente de gândire, fata a luat o hotărâre și a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă.

Comentează

Trending