Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Avril Lavigne lansează un nou album: "Va fi gata mai repede decât vă așteptați"

Avril Lavigne lucrează la cel de-al șaselea album de studio. După o perioadă de pauză prelungită din cauza problemelor sale de sănătate, artista și-a anunțat fanii pe Instagram că va lansa în curând un nou disc.
Avril Lavigne

Avril Lavigne

Urmărește-ne pe

Diagnosticată în 2015 cu boala Lyme, Avril Lavigne s-a retras din lumina reflectoarelor, urmând în această perioadă de absență un tratament strict. Din fericire, artista a reușit să se recupereze complet, revenind anul acesta în studioul de înregistrări.

De curând, Avril a dorit să le dea și fanilor câteva detalii privind progresul noului ei album, la care se lucrează de ceva timp. Cu acest prilej, artista le-a mulțumit pentru sprijin și răbdare.

”Fanilor mei,

Vreau să vă mulțumesc vouă, tuturor celor care așteaptă cu răbdare să finalizeze acest nou album. A fost o perioadă de recuperare îndelungată și vreau să mă asigur că ceea ce voi lansa va fi pe placul vostru. Meritați efortul meu la intensitate maximă și exact asta vreau să vă ofer.

De abia aștept să vă împărtășesc muzica nouă la care lucrez, vă promit că va fi gata mai repede decât vă așteptați!

Vă iubesc,

Avril”

Cu acest mesaj, Avril Lavigne a dat de veste publicului că nu va mai dura mult până la apariția noului album, artista încheind astfel o pauză discografică de 4 ani.

Ultimul material semnat de Avril Lavigne a fost lansat în 2013. Discul omonim a inclus single-urile "Here's to Never Growing Up", "Rock n Roll", "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger) și "Hello Kitty".

Pe acest disc a fost inclusă și piesa ”Give You What You Like”, aleasă ca temă centrală pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book".

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cea mai nouă piesă mixată de Skrillex, "So Am I" colaborare cu Damian Marley şi Ty Dolla $ign - AUDIO

Cum am aflat că Damian Marley şi Skrillex au realizat o piesă nouă, ne-am gândit la legendara lor creaţie "Make...

Închide