Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Avril Lavigne lansează un nou album: "Va fi gata mai repede decât vă așteptați"

Avril Lavigne lucrează la cel de-al șaselea album de studio. După o perioadă de pauză prelungită din cauza problemelor sale de sănătate, artista și-a anunțat fanii pe Instagram că va lansa în curând un nou disc.

Publicat

pe

Avril Lavigne
Avril Lavigne

Diagnosticată în 2015 cu boala Lyme, Avril Lavigne s-a retras din lumina reflectoarelor, urmând în această perioadă de absență un tratament strict. Din fericire, artista a reușit să se recupereze complet, revenind anul acesta în studioul de înregistrări.

De curând, Avril a dorit să le dea și fanilor câteva detalii privind progresul noului ei album, la care se lucrează de ceva timp. Cu acest prilej, artista le-a mulțumit pentru sprijin și răbdare.

”Fanilor mei,

Vreau să vă mulțumesc vouă, tuturor celor care așteaptă cu răbdare să finalizeze acest nou album. A fost o perioadă de recuperare îndelungată și vreau să mă asigur că ceea ce voi lansa va fi pe placul vostru. Meritați efortul meu la intensitate maximă și exact asta vreau să vă ofer.

De abia aștept să vă împărtășesc muzica nouă la care lucrez, vă promit că va fi gata mai repede decât vă așteptați!

Vă iubesc,

Avril”

Cu acest mesaj, Avril Lavigne a dat de veste publicului că nu va mai dura mult până la apariția noului album, artista încheind astfel o pauză discografică de 4 ani.

Ultimul material semnat de Avril Lavigne a fost lansat în 2013. Discul omonim a inclus single-urile "Here's to Never Growing Up", "Rock n Roll", "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger) și "Hello Kitty".

Pe acest disc a fost inclusă și piesa ”Give You What You Like”, aleasă ca temă centrală pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book".

Trending