Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă remixul lui Skrillex pentru piesa "Humble" a lui Kendrick Lamar - AUDIO

Marele premiant de la MTV Video Music Awards 2017 a fost Kendrick Lamar şi pe bună dreptate pentru că piesele şi clipurile sale din acest an sunt revoluţionare. Unul dintre cele mai mari hituri ale artistului hip-hop, "Humble" tocmai a primit un remix din partea lui Skrillex, care poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

Single Skrillex Kendrick Lamar Humble remix
Single Skrillex Kendrick Lamar Humble remix │ FOTO: Skrillex

"Humble" debuta în această primăvară, cu un videoclip fascinant, considerat reper în industria muzicală şi multi premiat. Piesa este extrasă de pe albumul lui Kendrick Lamar "Damn" şi remixul său începe cu un track vocal destul de curat, urmat de sample-uri de clape şi apoi clasicul dubstep marca Skrillex. De această dată parcă nu mai auzim drop-urile agresive din perioada 2010 sau 2011.

Skrillex nu a mai lansat prea multe remixuri sau single-uri în 2017, bifând doar o colaborare cu Poo Bear şi cu Damian Marley în ultimele luni. Artistul a fost ocupat cu reunirea trupei sale screamo From First to Last şi cu mixajul albumului nou Incubus. Pe numele său real Sonny Moore, DJ-ul şi-a făcut apariţia în această săptămână într-un club din Chicago, unde a petrecut împreună cu Ed Sheeran.

Cei doi ar lucra la material nou, împreună cu alte nume în vogă precum Usher sau Diplo. Skrillex a explicat recent de ce această versiune finală a piesei sună diferit faţă de demo-urile prezentate în concerte în această vară. Sample-ul "imma drumma" lipseşte din acest remix oficial, motivul fiind că artistul nu a primit permisiunea de a folosit sample-uri vocale hip-hop mixate în această variantă a piesei.

Cum se întâmplă de obicei cu fanii muzicii electronice, un pasionat a luat piesa şi a inclus respectivul sample. S-a obţinut astfel un sound mai agresiv, mai apropiat de piesa live, cu extra complexitate. Puteţi asculta acea versiune aici.

Comentează

Trending