Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Ascultă noul single Evanescence cu sound electronic, "Imperfection" - AUDIO

După ce şi-a reorchestrat piesele mai vechi, Evanescence lansează şi o piesă nouă, numită "Imperfection". Melodia are un sound proaspăt, marcat de percuţii şi sample-uri electronice.
Evanescence Synthesis

Evanescence Synthesis │ FOTO: Evanescence

Acest single este extras de pe viitorul album "Synthesis", care va debuta pe 10 noiembrie. Melodia este inedită prin prisma combinaţiei între elemente simfonice şi electronice, perfect integrate cu vocea înălţătoare a lui Amy Lee. "Imperfection" este una dintre cele două melodii noi scrise pentru LP-ul din 2017. Trupa a lucrat cu producătorul Will Hunt şi compozitorul David Campbell pentru a reorchestra piesele grupului într-o variantă modernă.

Amy Lee consideră "Imperfection" drept cea mai importantă melodie de pe album, fiind scrisă din perspectiva unei persoane "rămase în urmă". E vorba despre persoana care rămâne în viaţă după ce cineva se sinucide sau o părăseşte. Fanii Evanescence vor avea o ocazie unică de a auzi piesele trupei cântate live cu o orchestră amplă în Las Vegas pe 14 octombrie.

Despre acest proiect Amy Lee a declarat următoarele:

Aceasta e prima oară când suntem în turneu cu o orchestră şi sunt încântată să cânt astfel, să mă axez pe voce şi pe emoţiile şi povestea construite de-a lungul anilor.

Solista a oferit detalii şi despre noul single şi felul cum a luat naştere:

M-am luptat multă vreme cu versurile pentru că trebuia să fie la înălţimea precedentelor creaţii. Nu eram sigură ce să spun şi cum să fac pentru a fi destul de bune. Când au început să "curgă" versurile nu am avut de ales. Este pentru toţi oamenii pe care i-am pierdut, pentru toţi cei pe care i-am putea pierde, pentru suicid şi depresie.

Cânt din perspectiva persoanei care a rămas în urmă, în camera de aşteptare. Este un mesaj de a lupta pentru viaţă, de a rămâne, de a nu ceda în faţa fricii. Nimeni nu e perfect, suntem toţi imperfecţi şi fix imperfecţiunile ne fac cine suntem. Există frumuseţe în aceste diferenţe şi viaţa merită luptă.

Evanescence ne-au vizitat la Arenele Romane pe 29 iunie, în cadrul unui concert plin de emoţie, la care am auzit piesele clasice ale grupului american.

Citește mai multe despre Evanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute

Seara de vineri de la jumătatea lunii septembrie a fost încărcată de muzică de calitate, voci care s-au făcut remarcate...

Închide