Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Ascultă noul single Evanescence cu sound electronic, "Imperfection" - AUDIO

După ce şi-a reorchestrat piesele mai vechi, Evanescence lansează şi o piesă nouă, numită "Imperfection". Melodia are un sound proaspăt, marcat de percuţii şi sample-uri electronice.
Evanescence Synthesis

Evanescence Synthesis (foto: Evanescence)

Acest single este extras de pe viitorul album "Synthesis", care va debuta pe 10 noiembrie. Melodia este inedită prin prisma combinaţiei între elemente simfonice şi electronice, perfect integrate cu vocea înălţătoare a lui Amy Lee. "Imperfection" este una dintre cele două melodii noi scrise pentru LP-ul din 2017. Trupa a lucrat cu producătorul Will Hunt şi compozitorul David Campbell pentru a reorchestra piesele grupului într-o variantă modernă.

Amy Lee consideră "Imperfection" drept cea mai importantă melodie de pe album, fiind scrisă din perspectiva unei persoane "rămase în urmă". E vorba despre persoana care rămâne în viaţă după ce cineva se sinucide sau o părăseşte. Fanii Evanescence vor avea o ocazie unică de a auzi piesele trupei cântate live cu o orchestră amplă în Las Vegas pe 14 octombrie.

Despre acest proiect Amy Lee a declarat următoarele:

Aceasta e prima oară când suntem în turneu cu o orchestră şi sunt încântată să cânt astfel, să mă axez pe voce şi pe emoţiile şi povestea construite de-a lungul anilor.

Solista a oferit detalii şi despre noul single şi felul cum a luat naştere:

M-am luptat multă vreme cu versurile pentru că trebuia să fie la înălţimea precedentelor creaţii. Nu eram sigură ce să spun şi cum să fac pentru a fi destul de bune. Când au început să "curgă" versurile nu am avut de ales. Este pentru toţi oamenii pe care i-am pierdut, pentru toţi cei pe care i-am putea pierde, pentru suicid şi depresie.

Cânt din perspectiva persoanei care a rămas în urmă, în camera de aşteptare. Este un mesaj de a lupta pentru viaţă, de a rămâne, de a nu ceda în faţa fricii. Nimeni nu e perfect, suntem toţi imperfecţi şi fix imperfecţiunile ne fac cine suntem. Există frumuseţe în aceste diferenţe şi viaţa merită luptă.

Evanescence ne-au vizitat la Arenele Romane pe 29 iunie, în cadrul unui concert plin de emoţie, la care am auzit piesele clasice ale grupului american.

Citește mai multe despre Evanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute

Seara de vineri de la jumătatea lunii septembrie a fost încărcată de muzică de calitate, voci care s-au făcut remarcate...

Închide