BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ascultă noua piesă Foo Fighters, "Make it Right", colaborare cu Justin Timberlake

Foo Fighters fac teasing pentru colaborarea cu Justin Timberlake de ceva vreme şi iată că aceasta a sosit în sfârşit. Piesa se numeşte "Make it Right" şi este inclusă pe albumul "Concrete and Gold" lansat chiar azi.
Coperta album Foo Fighters Concrete and Gold

Coperta album Foo Fighters Concrete and Gold (foto: Foo Fighters)

Primul single de pe acest LP a fost "The Sky is a Neighborhood", urmat de excelentul "Run", care a primit un videoclip ce ne-a adus zâmbetul pe buze. În cazul lui "Make it Right", piesa începe cu un riff de care ar fi mândru şi Jack Black din epoca Tenacious D. Este o piesă rock clasică, ideală de ascultat într-o camionetă americană masivă, în drum spre un restaurant cu burgeri.

Singura problemă pe care o am cu această piesă e faptul că nu ştiu exact de unde să îl iau pe Justin Timberlake. Nu îl auzim la voce, decât dacă îşi armonizează trilul cu Dave Grohl, al cărui timbru răguşit îl acoperă probabil. Poate acel backing vocal care face vocalize înalte să fie artistul pop care şi-a început cariera la N'Sync. Întregul procedeu de înregistrare a melodiei a fost însoţit de teasere şi previewuri.

Întâi Grohl afirma că a colaborat cu "cel mai mare pop star din lume". Apoi au apărut zvonuri că ar fi Taylor Swift sau Adele, negate imediat. Justin Timberlake a confirmat ulterior că e vorba despre el. Aparent Justin l-ar fi abordat pe Grohl în parcarea studioului unde înregistrau amândoi şi l-a rugat să cânte pe o melodie Foo Fighters, ca o mare onoare pentru el.

Până la urmă liderul Foo Fighters a fost de acord să îi ofere lui Timberlake câteva "la la la-uri" în fundal şi asta a fost povestea. Grohl e cunoscut pentru şotiile şi glumele sale, deci e posibil ca Justin să apară pe altă piesă de fapt. Alte colaborări de pe noul LP sunt cele cu Paul McCartney, care cântă la tobe pe melodia "Sunday Rain" sau cu Alisson Mosshart pe "La Dee Da" şi "The Sky is a Neighborhood".

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

David Garrett, violonistul care a rupt bariera dintre Mozart și Metallica, va aduce pentru prima oară în România concertul său crossover...

Închide