Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Mastodon, "Toe to Toes", care prefaţează noul EP "Cold Dark Place" - AUDIO

Cine ar fi crezut că Mastodon va lansa încă un EP atât de rapid după albumul din primăvară? Se numeşte "Cold Dark Place", debutează pe 22 septembrie şi este prefaţat de noua piesă "Toe to Toes", pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Coperta EP Mastodon Cold Dark Place
Coperta EP Mastodon Cold Dark Place │ FOTO: Mastodon

Cu beat-uri ce amintesc de Queens of the Stone Age şi Foo Fighters şi o voce care se apropie tot mai mult de cea a lui Ozzy, "Toe to Toes" este o piesă foarte catchy. Mastodon a lansat albumul "Emperor of Sand" pe 31 martie, acesta debutând pe locul 7 în Billboard 200. Single-ul "Show Yourself" a ajus imediat hit, plasându-se pe locul 4 în US Billboard Mainstream Rock Songs.

Dacă vi se pare că "Toe to Toes" are un sound similar cu albumul din primăvară, asta e pentru că provine din sesiunile de înregistrare de la ultimul LP de fapt. Celelalte 3 piese de pe noul EP au fost înregistrate în timpul sesiunilor lui "Once More 'Round the Sun", penultimul album. Producţia îi aparţine lui Nick Raskulinecz. Prog metaliştii din Atlanta vor lansa noul material atât digital, cât şi pe CD şi sub forma unei ediţii limitate de vinil de 10 inch cu imagini. Acesta din urmă soseşte pe 27 octombrie.

Noile melodii de pe disc se numesc "Cold Dark Place", "North Side Star" şi "Blue Walsh". Mastodon a avut o perioadă ocupată la finalul verii, apărând din nou în "Game of Thrones", dar şi pe coperta proaspăt relansatei reviste "Revolver". Au lansat şi ineditul clip al piesei "Streambreather", iar muzicienii îşi continuă turneul de susţinere a albumului "Emperor of Sand".

Concertele îi vor duce în Europa, după ce termină cu evenimentele din America de Nord.

Comentează

Trending