Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Marilyn Manson, "We Know Where You F*cking Live" - AUDIO

Chiar dacă în curând se împlineşte un an de când Marilyn Manson şi-a anunţat cel mai nou album, tot nu am văzut un single oficial lansat de pe acel disc. Până şi numele a fost schimbat, din "Say10" în "Heaven Upside Down", dar acum putem în sfârşit asculta un single proaspăt şi oficial. Se numeşte "We Know Where You F*cking Live" şi a sosit la pachet cu o dată de lansare pentru album.

Publicat

pe

Single Marilyn Manson We Know Where You Fucking Live
Single Marilyn Manson We Know Where You Fucking Live │ FOTO: Marilyn Manson www.facebook.com

La drept vorbind am mai auzit această piesă în varianta live, cu ocazia unui concert al lui Marilyn Manson în Budapesta. Acolo shock rockerul a cântat 4 piese de pe noul LP, arătând o formă mare în ciuda tragediilor personale şi morţii tatălui său. Cât despre noul single, "We Know Where You F*cking Live" are un sound care ne duce fix în perioada lui "The Golden Age of Grotesque", adică 2003.

Tyler Bates îşi arată măiestria la mixaj, iar efectele de pe chitară sunt fix cele de pe "Born Villain". Judecând după artworkul piesei şi după declaraţiile lui Manson, piesa este un manifest contra forţelor care folosesc dronele fără milă şi fără judecată, ucigând pe oricine oriunde. Viitorul LP duce la 10 discografia controversatului rocker industrial, care apare şi într-un film proaspăt lansat, "Let Me Make Your a Martyr".

"Heaven Upside Down" soseşte pe 6 octombrie şi puteţi vedea tracklistul său mai jos:

1. Revelation #12
2. Tattooed în Reverse
3. WE KNOW WHERE YOU F–KING LIVE
4. SAY10
5. KILL4ME
6. Saturnalia
7. JE$U$ CRI$I$
8. Blood Honey
9. Heaven Upside Down
10. Threats of Românce

Pentru Manson promovarea acestui album începe de pe 27 septembrie cu un concert în Silver Spring. Urmează o lungă serie de opriri prin State, până în noiembrie la celebrul Ozzfest/Knotfest. Au trecut 2 ani de la lansarea LP-ului "The Pale Emperor", bine primit de public şi de către critici.

Marilyn Manson afirmă totuşi că soundul succesorului său e diferit şi că aminteşte mai mult de "Antchrist Superstar şi "Mechanical Animals", fără discuţie cele mai bune release-uri ale muzicianului.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Marilyn Manson apare pe noul album al lui Kanye West, a fost prezent la concertele "Donda"

Kanye West e maestrul controverselor şi e acum în mijlocul unui scandal după ce a adus pe scena doi artişti foarte polarizanţi. Rapperul a petrecut ultima lună ţinând petreceri de audiţie a noului său album, "Donda", iar cea de pe 26 august a stârnit rumoare. Acolo au fost adus pe scenă Marilyn Manson şi DaBaby, ambii persona non grata în muzică acum. Avem detalii inclusiv despre o colaborare între Manson şi Kanye în articol.

Publicat

pe

Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda
Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda │ FOTO: Kanye West

La petrecerea de audiţie de pe 26 august 2021, Kanye West a adus pe scenă o machetă la scară a casei sale din copilărie, din Chicago. Din acea casă au ieşit rapperul DaBaby, ostracizat în ultimele săptămâni din cauza unor comentarii homofobe, pentru care şi-a cerut scuze. Lângă aceeaşi casă a apărut şi Marilyn Manson, cu un machiaj asociat look-ului său de acum 10 ani. E prima apariţie în public a shock rockerului după multiple acuzaţii de abuz sexual din partea unor foste colaboratoare, partenere de viaţă sau persoane care i-au traversat orbita.

Cei 3 artişti au apărut pe scenă în timpul unei reprezentaţii (playback) a piesei "Jail" de pe "Donda". La o petrecere din Atlanta, aceeaşi melodie a inclus şi o strofă de la Jay-Z. În versiunea de pe 26 august o cânta DaBaby. Kanye a vrut să se afişeze cu aceşti proscrişi ca un soi de comentariu social asupra Cancel Culture. Alte momente cheie de la spectacolul de pe 26 au fost cel în care Kanye şi-a dat foc în mod simbolic, dar şi apariţia lui Kim Kardashian la show.

"Donda" trebuia să se lanseze pe 27 august, dar a fost deja amânat de atât de multe ori că nu mai ştim exact când va sosi. În ultimele 24 de ore au apărut informaţii că albumul a fost trimis spre reţelele de streaming muzical. Cea mai nouă dată de lansare ar fi 3 septembrie. Ulterior am aflat că Marilyn Manson va apărea pe cel puţin o melodie a lui Kanye de pe acest LP. Reprezentaţii lui Manson au confirmat ca "vocea sa e pe "Donda" şi va continua colaborarea conceptuală cu Ye pe acest proiect".

În ultimele zile Kanye a depus actele legale pentru a îşi schimba numele în Ye. West a făcut aluzii şi la o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din SUA în 2024.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending