Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noua melodie a lui Marilyn Manson, "We Know Where You F*cking Live" - AUDIO

Chiar dacă în curând se împlineşte un an de când Marilyn Manson şi-a anunţat cel mai nou album, tot nu am văzut un single oficial lansat de pe acel disc. Până şi numele a fost schimbat, din "Say10" în "Heaven Upside Down", dar acum putem în sfârşit asculta un single proaspăt şi oficial. Se numeşte "We Know Where You F*cking Live" şi a sosit la pachet cu o dată de lansare pentru album.
Single Marilyn Manson We Know Where You Fucking Live

Single Marilyn Manson We Know Where You Fucking Live (foto: Marilyn Manson)

La drept vorbind am mai auzit această piesă în varianta live, cu ocazia unui concert al lui Marilyn Manson în Budapesta. Acolo shock rockerul a cântat 4 piese de pe noul LP, arătând o formă mare în ciuda tragediilor personale şi morţii tatălui său. Cât despre noul single, "We Know Where You F*cking Live" are un sound care ne duce fix în perioada lui "The Golden Age of Grotesque", adică 2003.

Tyler Bates îşi arată măiestria la mixaj, iar efectele de pe chitară sunt fix cele de pe "Born Villain". Judecând după artworkul piesei şi după declaraţiile lui Manson, piesa este un manifest contra forţelor care folosesc dronele fără milă şi fără judecată, ucigând pe oricine oriunde. Viitorul LP duce la 10 discografia controversatului rocker industrial, care apare şi într-un film proaspăt lansat, "Let Me Make Your a Martyr".

"Heaven Upside Down" soseşte pe 6 octombrie şi puteţi vedea tracklistul său mai jos:

1. Revelation #12
2. Tattooed în Reverse
3. WE KNOW WHERE YOU F–KING LIVE
4. SAY10
5. KILL4ME
6. Saturnalia
7. JE$U$ CRI$I$
8. Blood Honey
9. Heaven Upside Down
10. Threats of Românce

Pentru Manson promovarea acestui album începe de pe 27 septembrie cu un concert în Silver Spring. Urmează o lungă serie de opriri prin State, până în noiembrie la celebrul Ozzfest/Knotfest. Au trecut 2 ani de la lansarea LP-ului "The Pale Emperor", bine primit de public şi de către critici.

Marilyn Manson afirmă totuşi că soundul succesorului său e diferit şi că aminteşte mai mult de "Antchrist Superstar şi "Mechanical Animals", fără discuţie cele mai bune release-uri ale muzicianului.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd interpretează piesa "Down Low" a lui R. Kelly într-o versiune proprie - AUDIO

Dacă există vreo voce destul de suavă pentru a reinterpreta o piesă a lui R. Kelly atunci aceea aparţine lui...

Închide