Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă cea mai nouă piesă mixată de Skrillex, "So Am I" colaborare cu Damian Marley şi Ty Dolla $ign - AUDIO

Cum am aflat că Damian Marley şi Skrillex au realizat o piesă nouă, ne-am gândit la legendara lor creaţie "Make It Bun Dem", popularizată de jocul Far Cry 3. Acum Skrillex se reuneşte cu Damian, dar colaborează şi cu rapperul Ty Dolla $ign, pe piesa "So Am I". O puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Coperta Single Ty Dolla Sign Skrillex Damian Marley So Am I
Coperta Single Ty Dolla Sign Skrillex Damian Marley So Am I │ FOTO: Skrillex

Chiar dacă a început toamna, piesa evocă relaxarea în hamac la plajă, cu multe grade în termometru. Influenţele reggae se simt, poate mai puţin decât în "Make It Bun Dem". Am putea spune că "So Am I" este o piesă R&B, cu sample-uri reggae şi uşoare tente de hip-hop. Damian Marley îşi aduce aportul abia pe la jumătatea melodiei, ducând mai departe moştenirea reggae a numelui Marley.

Înainte de lansarea noii piese Skrillex postase un teaser pe Twitter, promiţând ceva special. Album art-ul acestui single include o figurină în miniatură a lui Ty Dolla $ign făcând surf pe limba unei femei. Acesta este al doilea single extras de pe viitorul album al lui Ty, "Beach House 3". Greu de crezut că primul "Beach House" apărea în 2012 ca un mixtape, iar popularitatea lui Ty exploda imediat după.

Precedentul single de pe noul disc a fost "Love U Better", o colaborare cu Lil Wayne şi The-Dream. Acea melodie a primit şi un videoclip senzual şi nu ne-ar surprinde ca şi "So Am I" să se lase cu o petrecere la plajă drept clip oficial. Damian Marley a lansat recent un album propriu, "Stony Hill", numit de critici "motivaţional" şi inspirat de faptul că Damian a devenit tată şi a pierdut prieteni apropiaţi.

Skrillex a avut un an ocupat, între reunirea trupei sale vechi rock şi producţia albumului nou Incubus.

Comentează

Trending