Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Arctic Monkeys lucrează la un nou album, care va debuta în 2018

După o pauză de 4 ani, Arctic Monkeys revin cu un album nou, care ar urma să debuteze în 2018. Muzicienii britanici au dezvăluit primele informaţii despre noul LP, care se află în faza de înregistrare în acest moment.

Arctic Monkeys

Noul material duce la 6 albume discografia trupei, care activează din 2002. În ultimii ani formaţia a fost ocupată cu alte proiecte, solistul Alex Turner spre exemplu activând în cadrul trupei The Last Shadow Puppets. Aceasta a lansat un album în 2016, numit "Everything You've Come to Expect". Toboşarul Arctic Monkeys, Matt Helders a fost ocupat cu producţia unei coloane sonore pentru barul "Public" din Sheffield.

A fost prins şi cu proiecte împreună cu Iggy Pop, Josh Homme sau Lady Gaga. Totuşi muzicienii s-au reunit în studio şi înregistrează un succesor pentru apreciatul release "AM" din 2013. Basistul Nick O'Malley a declarat recent că dacă noul disc nu e gata în 2018, atunci trupa are probleme. Nu ştim dacă e vorba de probleme cu casa de discuri sau pur şi simplu se doreşte respectarea unui deadline auto impus.

Albumul "AM" a ajuns pe locul întâi în topurile din Marea Britanie şi a bifat şi o nominalizare la Grammy pentru single-ul "Do I Wanna Know?". În 2014 britanicii anunţau o pauză după încheierea turneului asociat acelui disc. În luna aprilie a acestui an trupa se reunea într-un studio din Los Angeles şi erau plantate seminţele unei colaborări noi.

Combinând indie rock-ul cu post punk-ul şi elemente psihedelice, Arctic Monkeys creat un sound unic. Au primit 7 premii Brit Awards în carieră şi au fost printre primele mari trupe care au devenit celebre mulţumită Internetului.

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink a lansat piesa "Beautiful Trauma" - AUDIO

Pink a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Trauma". Single-ul denumește cel de-al 7-lea material de studio al artistei.

Închide